Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 098
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Еййй, Зузеее, откога и аз искам да си купя съндъчета с цветенца за перваза на балконЯ, ама все не мога да се оправя или няма кой да питам. Хаде, като се върнеш, покажи ги, и разкажи как ги гледаш, че да тичам и аз да си купя. Hug

# 106
ей добро утро моми!!!!
аз дадох урината  исега да видим какво си отглеждам...хем ми е супер любопитно хем умирам от притеснение...!!!
ЗУЗИ душа моя и аз имам чувството че ще видя положителен тест към септември...не знам защо така... Laughing-ей че ще е готино да сме си и в една отчетна всичките туууууук!!!!то това може да е и нашата отчетна!ко пречи Wink
момичета аз отивам да пия кафе свободна вече като птичка!не мога да повярвам още че НЯМАМ ДА УЧА....иде ми да се превъртя от радост!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
довичирка моми ако имам вече комп ще съм пак ваша неотлъчна дружинка!!!!
много благодаря за подкрепата и моля ви стискайте ми палци да е малка гад която да изтрепим бързо с мъжо! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 107
ей добро утро моми!!!!
аз дадох урината  исега да видим какво си отглеждам...хем ми е супер любопитно хем умирам от притеснение...!!!
ЗУЗИ душа моя и аз имам чувството че ще видя положителен тест към септември...не знам защо така... Laughing-ей че ще е готино да сме си и в една отчетна всичките туууууук!!!!то това може да е и нашата отчетна!ко пречи Wink
момичета аз отивам да пия кафе свободна вече като птичка!не мога да повярвам още че НЯМАМ ДА УЧА....иде ми да се превъртя от радост!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
довичирка моми ако имам вече комп ще съм пак ваша неотлъчна дружинка!!!!
много благодаря за подкрепата и моля ви стискайте ми палци да е малка гад която да изтрепим бързо с мъжо! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Близначе като прочетох за септември и ми стана смешно.....преди няколко дни се бъзиках с моя ,че до края на септември трябва да се свършили добре работата....Та ми стана смешно ...туко виж септември всички в нова тема а ? Laughing

# 108
  • гр.София
Здравейте дами...днес не съм в настроение,за това само да се запиша и да ви пожелая приятни и слънчеви почивни дни!
Аз днес съм на работа...така че няма да мога да съм цял ден с вас,а и както казах Хич не ми е на кеф...

#Cussing out #Cussing out #2gunfire  smile3516 smile3515 smile3511 smile3514 newsm61 Angry bash argue Tired Face cry hit fight fight

# 109
  • Северозапада
Минавам да честитя на Бубчето  smile3525. Много успех ти желая!
Хубави почивни дни!

# 110
ей !няма ли с кого да  ударим два лафа бре?????ке умрем от скука! Crossing Arms

# 111
  • Варна
Милички, влизам за малко да ви кажа, че заминаваме на село утре и не знам кога ще мога да пиша пак. Мисля ви всичките и се моля най-съкровенната ни мечта скоро да бъде реалност! Обичам ви много и ще ми липсвате  Hug Надявам се да не ме забравите. Само на бързо да се похваля, че снощи бях на концерта в София на White snake и беше наистина незабравимо Simple Smile

# 112
Милички, влизам за малко да ви кажа, че заминаваме на село утре и не знам кога ще мога да пиша пак. Мисля ви всичките и се моля най-съкровенната ни мечта скоро да бъде реалност! Обичам ви много и ще ми липсвате  Hug Надявам се да не ме забравите. Само на бързо да се похваля, че снощи бях на концерта в София на White snake и беше наистина незабравимо Simple Smile
как ще те забравим бе!!!!!айде да се връщаш бързо!!!и аз обожавам тази група та лекинко ти завиждам Wink!!човек трябва честичко да се зарежда с такива хубави емоции от културни мероприятия Laughing Wink

# 113
В К, и аз пък исках да ходя на концерта  Crossing Arms И като се върнеш от селУ, да разкажеш! НИ сА задържай многУ там, чИ нИ сА знай как шИ ти сА Утрази  newsm78

Близнацо, мари, тука съм, ама съм изпразнила всички шкафове в куФнята, чИ праЙм тука Ини пУдобрения в шкафа, дет' са ми вилици, лъжици... Имам ощИ малку раУтЪ ...тераси 2 броя миене, праФуляци да избърша, праУсмуца да разходя из всички стаи и Ина стирка, и тя свят да види.

Снарко, послЯ Щи разказвам и пУказвам за киткитИИИ

# 114
много чисто ши стани увас ма ЗУЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!ШИ МОЙШ СА УГЛЕЖДАШ В ПОДЪ..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 115
опааааааа, зузо, искам снимки и подробни обяснения за китките  Mr. Green
аз днес изчистиф, бях на козметик, досега бях навън с кучето, остана ми само да ида до някой мол за подарък на рожденичката утре, и мога да засядам на бири  Mr. Green

# 116
много чисто ши стани увас ма ЗУЗЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!ШИ МОЙШ СА УГЛЕЖДАШ В ПОДЪ..... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ВечИ е чистУ! СамУ дет' сА умориФ, ама кат' изпукам ей сЯ Ина салата шИ сА прИзарИдя.

Снарке, кучИтУ пиянУ ли го разхожда или трезвУ?  hahaha То милото многУ Убича да пиЙ.

За киткитИ, аз съм фен на сакъзите, ето ти снимка, ама тез не са от моите, защото моите още са по-малки, купих ги днес.

Това е мушкато, но с гладки листа и стават каскадни, а не растат нагоре. За балкони са идеални. Гледат се ужасно лесно, садиш по 5 в сандъче (от тези, които са по 50-60 см), поливаш всеки ден, даже и по 2 пъти, ториш с течен тор всяка седмица (може и по-често) и това е. Стават много красиви. Цената им в момента е ниска, аз ги купих за 1 лв бройката, а преди седмица бяха по 3.50.

# 117
  • Видин
Зузи, много пишеш  бре моме Crazy
Нийке, що да пия много бе?  newsm78
Зази, снощи явно си била гладна Wink Я мини и вкъщи да изчистиш, че оня моя сега боядисва в спалнята и паркета пак е #Cussing out

# 118
Бубу, честито!   bouquet

В_К, Зузи, наистина беше страшен концертът, аз не очаквах чак толкова да ми хареса! После пък отидохме на рожден ден в пиано бар, работещ само за нас, до 5 сутрина изпих само 4 или 5 мохита (мохитота? не знам как е множественото число  Blush ), като с третата чаша си глътнах и антибиотика, с който се самолекувам... Изобщо, веселба най-страшна  Grinning

Близначе, аз пък да си призная, мислела съм си, че само е. коли причиняват цистит, може би защото при мен все така е било, а то вярно че всякакви анаероби могат да проникнат през ануса, при тази наша анатомия женска... Но наистина ще се излекуваш много бързо, прави са момичетата! Напоследък моите приятелки с Монурал ги лекуват, много успешно, то е едно еднократно прахче... И за чая от мечо грозде или шипки, и за 3-те литра вода на ден, е също вярно, че много помагат за изчистването.

Зузи, мноУ красиви китки мЪри Simple Smile

# 119
Ей, пак жива душа няма тука значи  Crossing Arms УмряФ вечИ да сА пУхиля с някой, ама няма с кой  Rolling Eyes

A kak се изморих днес..ужас! А какъв пек беше навън цял ден...два пъти ужас!

Ей такова съм сега:

АдИИИИ, тука Билзнаци, Снаркита, Хопета, Пилета, Мрави, ВиК-та  Mr. Green, идвайтИИИИИ да сА пУгледним кат хората и да си каЙм пУ две думи.

Общи условия

Активация на акаунт