Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 111
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Хайде честит, Бубчо! Таз година абсулвентка, а догодина майка  Joy

# 91
Хайде честит, Бубчо! Таз година абсулвентка, а догодина майка  Joy

И аз така съм го изчислила, ама да видим  Whistling (А аз понеже следвам две висши и имам още един държавен - ако го взема може ли да поръчвам да съм майка на 2  Mr. Green)

# 92
  • гр.София
Хайде честит, Бубчо! Таз година абсулвентка, а догодина майка  Joy

И аз така съм го изчислила, ама да видим  Whistling (А аз понеже следвам две висши и имам още един държавен - ако го взема може ли да поръчвам да съм майка на 2  Mr. Green)

Може може и 3
Хайде Честито Simple Smile

Пфууу къде избегахте сите?  newsm78 newsm78

Аз да ви кажа,от както съм се събудила са ми заглъхнали ушите....мисля че почвам да се разпадам  Joy Joy

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 19:50 от P-i-L-e-T-0

# 93
Аз днес имам чувството, че нищо не съм свършила, а цял ден не съм се спряла...
И мъдреца ме заболя....блякссссс
Сега ще ударя една водчица да ми мине  hahaha

# 94
  • Видин
Лоли, мен пък не ме боли мъдрец Joy

# 95
  • гр.София
Момичета искам да ви пожелая лека вечер....налага се да ставам от компа,че мъжлето се прибра...
навсичкото отгоре и му миришат чорапите,ще го застрелям  #2gunfire

# 96
Лоли, мен пък не ме боли мъдрец Joy

Тогава за теб няма водка  smile3534

# 97
ПиУе, ето ти малко повече инфо за хомеопатията. Аз се лекувам с хомеопатия на Боарон (Boyron). "Лекарствата" са направени от натурални продукти, билки и т.н., които не са синтезирани (без химия), както при конвенционалната медицина, Хомеопатията не лекува симптомите (както конвенционалната медицина), а лекува причинителя на болежката, лекува целия организъм, в следствие на което той сам се справя с проблемите. Тези "лекарства" представляват едни мънички топченца, които се поставят под езика и се оставят там, докато се стопят. Изписват се от МНОГО ОПИТЕН специалист. Например моята лекарка - хомеопат е лекар по професия, а не е някаква нечувана билкарка или нещо такова. Само ще дам пример аз защо избрах да се лекувам така: преди повече от 15 години на моята мила майчица й откриха тумор в гърдата, почти 5 см. Казаха веднага да се оперира, но случайно открихме въпросната жена, която сега лекува мен и тази жена "стопи" тумора нацяло за 3 години - диета и билки. Когато аз открих кистите, успях да се свържа с въпросната жена, но тя вече не живее в Бългаия и се лекуваме от разстояние. Никога не е бъркала в преценката си, в лекарствата, които изписва и в начина, по който ме е лекувала.
Млъквам по темата, че мога още много да пиша.  Simple Smile

Близначко, не ги мисли тези е.коли, моли и т.н. Дори и да е това (макар, че според мен не е), ще се оправиш с нужните лекарства. Успокой топката! Ще се разкарат долните мръсни гадини, няма къде да ходят! Съжалявам за отрицателния тест, но пък сякаш не му беше сега времето да е положителен с този цистит и тези гъби, така че, както се казва, всяко зло за добро! Аз вярвам, че нещата ще се подредят за всички ни, а нека не забравяме, че Близнаците са инати и непоправими малки говеда!!! НЕма начин, да нЕма начин!!! Това е девиза! Чакаме те утре с нетърпение тук да разхвърлим клюките и да полафим, да си поплачем и да се посмеем...и да се налигавим, както ние си знаем. Mr. Green А на изследванията МАЙНАТА ИМ! И това ще мине и ще го забравим, какво сега, няма да им ревем и на тях пък!  smile3534 smile3533

Бубу, честит взет изпит!!! Нарадвай му се хубаво, че идва втория! Ние пак ще стискаме и след него ще пожелаваме вече резлизации и т.н.  Laughing

Ло, кО праИш, душа? Как са нервите днес?  hahaha

Аз да споделя, че днес говорих с доки и с моята хомеопатка (как звучи само), и двете казаха, че едва ли има някакви бацили в мен, просто от цитото излизало възпаление, заради наскоро правеното абразио (кюретажа). Оттам идвало и ПАП 2 и възпалението. Въпреки това др. седмица ще яхам пак онова готЯнУтУ лилавУ магарИИИИ, ама кО пА сЯ, толкУз смИ търпяли, ощИ малкУ шИ пУтърпим.

# 98
Любимо мое магаре  Mr. Green , не исках да се изказвам  предварително, но на мен не един лекар ми е казвал, че ПАП 2 излиза и при прекарана инфекция в миналото.

Аз ударих первая водка Mr. Green и налиииивам втора...нема нерви, нема 5лв

# 99
  • Видин
Тогава за теб няма водка  smile3534
Аз пък имам домашна ябълкова ракия   smile3534   smile3534
Зузи, много пишеш  бре моме Crazy

# 100
Тогава за теб няма водка  smile3534
Аз пък имам домашна ябълкова ракия   smile3534   smile3534
Зузи, много пишеш  бре моме Crazy

Нийке, що да пия много бе?  newsm78

Ло, хич не ги мисля вече тез Папове, мапове....налях си бира!  hahaha

# 101
Ей, само гледате от високото, а ме оставихте сама тука Crossing Arms

# 102
ето ме, като една лоша майка, детето чак сега ще вечеря, отнесох някои язвителни забележки от некви хора, ама не ми дреме Laughing
пих 2 бири и сега ми е екстра, мъжо до мен, кучето и то, само вечерята да дойде и ще сме бомба Peace, че както съм се ядосала......да не го отнесе доставчика......
зузе, как е във варната? аз много я обичам, ама ей на, все няма кой да ме покани на гости, и само си въздишам по нея Sunglasses.....но нищо де, ще ида някой ден за дъъъълго време

# 103
ето ме, като една лоша майка, детето чак сега ще вечеря, отнесох някои язвителни забележки от некви хора, ама не ми дреме Laughing
пих 2 бири и сега ми е екстра, мъжо до мен, кучето и то, само вечерята да дойде и ще сме бомба Peace, че както съм се ядосала......да не го отнесе доставчика......
зузе, как е във варната? аз много я обичам, ама ей на, все няма кой да ме покани на гости, и само си въздишам по нея Sunglasses.....но нищо де, ще ида някой ден за дъъъълго време

Снарко, що чак сега ще вечеря детето? НИ тА лиЙ срам, а? Я да те насъскам още малко, че още една бира да изпиеш. И да почерпи и кучето, като предния път  hahaha hahaha hahaha Да нИ сА скрънзиш! Joy
Варна си е супер! Обожавам го този град. Редовно през уикендите си ходя пеш по улиците по 5-6 часа и никога не може да ми омръзне  Laughing Морето е страхотно, нищо че тази година още на плаж не съм ходила, но така се случи покрай моите премеждия. И това ще мине. Другата седмица вече ще ходя да ловя тен и да поплувам малко, че вече едва издържам..да се подразня малко.  Laughing

Чакам с нетърпение август...отпуска, почивка в Китен, край на изследванията...какво му трябва на човек? А през септември - бебе!  Mr. Green

# 104
Добро утро, поспалани такива!

Исках да ви приготвя по едно ароматно кафенце и да излитам, че ще ходим да си купувам малко цветя сакъзчета и дръжки за новите шкафове в хола. Какво обяснение само...цветя и дръжки  hahaha Да дообясня тогава: на терасата имам няколко сандъчета с цветя, но станаха много грозни и ги нападнаха разни буби. След пръскането листата им си останаха все така грозни и снощи им видях сметката на някои от тях. Днес трябва да попълня бройката, че не може така, те са ми огромен енергиен източник.
А за дръжките е ясно за какво са ми, няма да обяснявам. Mr. Green

Айде, чезвам, после пак ще навестя и чакам вече изненадата на деня - БЛИЗНАЦАТА да се е завърнала!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт