Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 142
  • 740
  •   1
Отговори
# 165
аз ЗУЗЕ тука от тоя скапаняшки комп една картинка не мога да кача....камо ли да ми дойде музата за нещо...и екрана е друг и сякаш не пиша аз ами друг човек...
надявам се от утре вече всичко да си влезе в пътя....
а лекарства ще пия докато го издъня тоя скапан бацил дето ще излезе...
аз като чета то каквото и да излезе има отношение към бременноста....... Shocked

Щом има, значи ще се ликвидира приичината да не става бебето. Аз вчера ти каза, през септември ще сме бременни хлебарки и ще си родим по едно близначе Wink
Ако трябва да съм честна, при мен миналата седмица беше кошмарна. Бях се уплашила, опитах се даже да се отчая за миг, въпреки, че след като ми казаха, че УЖ имам някакво възпаление, от една страна се радвах, че съм открила може би причината за абортите. После се изправих ис и казах, че правя всички изследвания, за да имам дете, за да се случи нещо добро, а не да падам духом и да се убивам от нерви.
Така, че успокой топката, така или иначе каквото ще се случи - ще се случи, но поне съхрани себе си, доколкото е възможно!
Усмихни се и продължавай напред! Там е истината!

# 166
ЗУЗЕ колкото и да е странно и аз имам чувството че ще си имаме по едно близначе с тебе -такова същото като нас! Wink
айде дано развеем тестовете през септември всички ! Hug Hug Hug Hug Hug
БУБУ виждам те отличничке!!!!!как си днес?

# 167
ЗУЗЕ колкото и да е странно и аз имам чувството че ще си имаме по едно близначе с тебе -такова същото като нас! Wink
айде дано развеем тестовете през септември всички ! Hug Hug Hug Hug Hug

Ха ха, тоест, хамаво  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ами разбира се, че ще стане така! нЕма начин!!!

# 168
БЛИЗНАЧЕ, ние снощи с Зузи решихме да ги ражда 4 накуп  Laughing Иначе - ей ма, тук съм  Wink

# 169
а 4 накуп не е за мен работа....виж едно още мога да родя Mr. Green
бубу гледам ти графиката...сигурна ли си че мериш вярно newsm78-питала ли си в темата за графики за мнението на по-опитните?ти нямаш засечено ову..отделно такъм дълаг цикъл...аз знам че ти е дълъг по принцип...но правиш ли нещо -какво ти каза последно твоя лекар?

# 170
Ааааа, едно, те като ти опрат 4 на Д-то, къде ще ходиш  Joy

# 171
направо ги събирам в една торба и викам такси за лудницата...там ще ги гледаме...едни ще им се хилят други ще им крещят ....ще стане работата с отглеждането Mr. Green

# 172
направо ги събирам в една торба и викам такси за лудницата...там ще ги гледаме...едни ще им се хилят други ще им крещят ....ще стане работата с отглеждането Mr. Green

Joy Joy Joy

Ето това е моето лудо Близначе!

За к'во ти е таз лудница, моме, ние сме все куку-та тука hahaha

# 173
да ама с мойте 4 с твойте 4 и тези на бубу трябва да си отворим собствена лудница! Laughing

# 174
ей!голяма горещина...бих качила с удоволствие каса бира ама не мога.......
а другата седмица като се нагълтам с антибиотици само шъвъ гледам как пийтИ!!!!!
абе НАДЕТО не съ ли зажени вече.....кога и беше датата на тЪз мома?

# 175
ей!голяма горещина...бих качила с удоволствие каса бира ама не мога.......
а другата седмица като се нагълтам с антибиотици само шъвъ гледам как пийтИ!!!!!
абе НАДЕТО не съ ли зажени вече.....кога и беше датата на тЪз мома?

май след седмица точно ще е сватбата. Има време да изпръщи с още някоя друга поема  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

жега е и тук, ужасно е! Стоим си у дома на климатика, иначе няма въздух.

Ставам да хвърля едни пънчета от тиквички във фурната и да се изкъпя, че шИ мА водят в 6 на разходка в морката, като кучИтата. Ама шИ мА приберат бързо, нИ сА бИзпУкойти, той моя нИ обича да върви. Ади, ставам да готвя и после идвам пак. Hug

# 176
моя пък пак го няма.....оф!на село милия...писнало ми е вече ама ..няма как!
ЗУЗЕ да се разходите и заради мен...аз в такава жега рядко излизам някъде..
довечера пак няма да съм с вас..за жалост!ама от  утре ще съм на линия до омръзване Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green-Ши викати -на тая няма ил да и съ развали пак компа...ама нямаааааааааааааа!!!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 177
Зузе и аз пънчета от тиквички правих  Laughing Направо елате тука да ги Апнем, не се мори и ти  Laughing

# 178
Бубу, къде да идвамИИ? Казвай и паля мИтлата  hahaha

Близнацо, ето душо

Тези шИ ти стигнат, докато изстудя цялата каса  Joy

И нИ сА притИснявай ти, катУ ни Умръзниш, шИ ти пратим нЕкой вирус пак  Wink

# 179
Зузо, идвай. У Надежда сме (у Софията). Тамън мъжо беше нощна смяна и си скучая сама, че той кърти.

Общи условия

Активация на акаунт