Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 145
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Еми Зузке значи поздравче с

Страхотна песен!

# 151
Бу, работя във Украйна вече  Sick Колкото и да ми е неприятно  Joy

Снарки, то за бебе вишУ не требе Joy

# 152
Ах, Бубу, ама мноооого ти благодаря! И вашата песен е супер! Лично аз много я харесвам и размишлявах тогава и за нея, но българското надделя.  Hug

Аз ще си лягам вече, че заспивам права.

Лека нощ, миличка, и се надявам по-честичко да се виждаме тук!  Hug...Колежке  hahaha

Ло, хайде, лудетино, и на тебе лека нощ! И внимавай с водките!!! Mr. Green

# 153
Лека Зузи, а аз си пускам една серия филмче  Mr. Green

# 154
Лека нощ девойки!

На мен не ми се спи, ама и аз ще ставам, че се схванах на тоя компютър. До утре  Hug

# 155
Лека Зузи, а аз си пускам една серия филмче  Mr. Green

Аз с едно отворено Уко да пита: к'во шИ гледаш?  Laughing

# 156
Отчаяни домохазяйки Joy последният сезон  Joy
(desperate housewives)

# 157
Отчаяни домохазяйки Joy последният сезон  Joy
(desperate housewives)

Аааа, аз го изгледах отдавна него. Приятно ти гледане!

Хайде лека на всички създанийца, Лолита, Бубута и т.н.! Hug

# 158
Добро утро...или по-скоро добър ден, поспалани!

За събуждане направих млечна баница..ще ви почерпя с нея, но първо по едно

и един

Айде сИга и кльопачката:

Сега ще ви чакам да се появите вече!

# 159
Иии ЗузО, пак първа  Mr. Green Мерси за закуската - аз  след 10-ина минути отивам обяда да стягам  Laughing

# 160
Иии ЗузО, пак първа  Mr. Green Мерси за закуската - аз  след 10-ина минути отивам обяда да стягам  Laughing

Ами аз да се оплача, не успях да спя снощи...Моя мъж реши, че ще яде гореща супа и после ще пие ледена бира и познайте какво стана....Става цяла нощ  smile3550, охка, пъшка...И така...
Аз станах в 10, но пак не съм наспана  newsm46

Обяд поне няма да приготвям   smile3534 smile3534 smile3534 smile3533

# 161
ей вие ме забравихте...кат гледам на никой не липсвам.. Sadпък занете ли колко малко ми трябва да изпадна вече в депресия с тез мойте проблеми...
че и от моя си комп ще пиша вече в понеделник...демек утре-а да видим!!!!ще ви писне от мен!
ЗУЗИ честита ви годишнина!!!!!да сте живи и здрави и имного да се обичате и от това да излезе едно прекрасно котило!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 162
ей вие ме забравихте...кат гледам на никой не липсвам.. Sadпък занете ли колко малко ми трябва да изпадна вече в депресия с тез мойте проблеми...
че и от моя си комп ще пиша вече в понеделник...демек утре-а да видим!!!!ще ви писне от мен!
ЗУЗИ честита ви годишнина!!!!!да сте живи и здрави и имного да се обичате и от това да излезе едно прекрасно котило!!!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Близнацо, нИ тЪ лиЙ срам! как ще сме те забравили, бе? Ти си нашето чудо! Чакаме те утре с нови сили и една огромна усмивка...и добри резултати от изследването!!!!!

Липсваш ми!!!! Хайде да идва вече твоя комп и да ни разсмиваш пак по цял ден!

Мерси за честитката!!!!

Ей така те искам!

# 163
аз ЗУЗЕ тука от тоя скапаняшки комп една картинка не мога да кача....камо ли да ми дойде музата за нещо...и екрана е друг и сякаш не пиша аз ами друг човек...
надявам се от утре вече всичко да си влезе в пътя....
а лекарства ще пия докато го издъня тоя скапан бацил дето ще излезе...
аз като чета то каквото и да излезе има отношение към бременноста....... Shocked

# 164
БЛИЗНАЧЕ, как не те беше срам да кажеш, че не ни липсваш  Crossing Arms Виж постовете от предишните страници - всички се чудят къде си, как си, що си. Не ти позволявам никакво падение на духа. Вчера поздравих Снарки с тази песничка, сега искам и теб

Каквото и да излезне от изследванията ще го оправите. Нали знаеш - Ако ти е писанп да се обесиш, няма да се удавиш, така че смело напред.

Общи условия

Активация на акаунт