Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 074
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Ето след серенадата какво се случва: друга серенада.  Joy

# 676
Айде, след малко потеглям и аз! Най-накрая дойде края на този край на седмицата  Mr. Green

Адииии, по - късно от мойто къща пак ши пиша  Mr. Green

# 677
  • гр.София
новите свинкомотори.... Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТука търся на ПИЛИТУ гадната колежка... Mr. Green

: Joy Joy Joy

Милички аз тамън да седна да ви пиша и вие сте избегали! Crossing Arms
няма да се разбереме така  Naughty

Галче приятна почивка и на всички които почиват събота и неделя...аз май утре ще се бъхта цел ден....ама нищо....почвам вече да го приемам...
Не че искам да ви дразна...ама много хубавко си поапнах  Mr. Green Mr. Green
Чушчици пълнени с ориз и кайма...салатка от домашни доматки и краставички....с много лук.... Направо се чувствам стахотно  smile3534

# 678
бррррр,досега четох темата за духовете и странностите, детето и кучето спят, а мен ме е страх, яко съм изперкала, и много ми се ходи до тоалетната, а ме е страх  Tired

# 679
Спарко, ми то ощИ светло вънка, мари, от кво те е страх? И катУ сА изпикаш ...или там каквото шИ вършиш  Mr. Green, пак вземи прочети малко в същата тема, чИ да н' тай страх...ама първо изчакай да са стъмни хубавУ  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз шИ поизчистя малко банята (уф, таз душкабина и стъклена мивка, акъла ми вземат), шИ ударя един пърцал да обера праФулята и шИ раходя пак прахосмуца и стирка, и тез гиздави мадами свят да видят.  Laughing

Да ви кажа ко ми са случи преди малко. Вървя си аз и по едно време нещо мА щипна за гъзеца. Бъркам с шепата веднага  Mr. Green, ама покрай мене имаше бая стари хора....ама катУ щипи, ко ши прайш? Зор бе! И какво извадих - една мравка

Мраве, да запитам ти ко прайш в гащите ми?  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 680
еееей, в петък вечер да ме оставите така самотна  Crossing Arms Ще ви науча аз вас! Лека ви нощ пък! Mr. Green

# 681
  • гр.София
Добро утро момичета  Hug Hug

Влизам да ви пожелая лек и спокоен почивен ден...макар че аз ще работя  Crossing Arms ...
...но такъв е живота...заради някои тъпи хора.... #2gunfire

П.С. и внимавайте какви ги вършите днес  Mr. Green

Целувам Ви!

# 682
добро ви утро...!!!
ЗУЗЕ ВЧЕРА МОЙТО ТЪП КОМПЮТЪР ПАК СА СКАПА...извинявай чи тъостайхми да гониш сама мравката из гащити... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
днеска съм на линия цялуту ден ...че и утри...
да фърлам едно кайве...:

# 683
# 684
къде сте всички бре?....
айде горе на черешата... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
след малко слагам пииииинето... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Sunglasses Sunglasses

# 685
А добър ден! Тук съм аз, ама днес голямо спане му дръпнах...до 11, но пък легнах в 2.

Това с мравката си беше чист екшън и шИ държа нашата Мравуна отговорна за случката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз съм закотвена днес у дома, поне до 4. ПОсле мисля един плаж да отразим, за първи път това лято.  Laughing   grinning039  grinning039  grinning039

# 686
А добър ден! Тук съм аз, ама днес голямо спане му дръпнах...до 11, но пък легнах в 2.

Това с мравката си беше чист екшън и шИ държа нашата Мравуна отговорна за случката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз съм закотвена днес у дома, поне до 4. ПОсле мисля един плаж да отразим, за първи път това лято.  Laughing   grinning039  grinning039  grinning039
ми айди тогава да слагами пиячката...ЗУЗЕ ко ши пийш ти?и за ядини нещо кажи да сложа.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
аз оня ден видях една едричка мравка на земята и отскочих панически да не я смачкам...помислих я за нашето мраве Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 687
Наздраве!!!  Mr. Green

# 688
аз ши мацна една мастиска Mr. Green и една диня със сиренце и топъл хлебец...

ми тъй де!да апнем.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ИМАМ НАДЕЖДА НАЗДРАВЕ!!!!

# 689
Малееее, Имам надежда ги е наредила и тя едни пиячки тука.

Ами наздравИ тогава пък, аз малко на гладно, ама карай, то свински търбух всичко побира.

Аз, Близнацо, правя сиренки по заповед на щуката (нали имаше такава детска приказка или нещо такова), т.е. по заповед на мъжо  Mr. Green Пека ги и ще папкаме. После се нареждам ей тука  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт