Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 090
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Близнацо, ти що не летя с тоз убавец до АнглиЙта? Щеше да замиришеш на прасе, ама поне нямашИ да си надрана

# 661
Пиле пращай чушките насам

Близ тука за морска храна ли си ходила Joy
ГАЛКА ходих за риба... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ПИЛЕТУ тоз твоя мъж кату е гладен мноу голема уста отваря....един морков няма да му стигнИ... Mr. Green Mr. Green

# 662
Близнацо, ти що не летя с тоз убавец до АнглиЙта? Щеше да замиришеш на прасе, ама поне нямашИ да си надрана

ТУЙ СВИНСКИТИ АВИОЛИНИИ ЛИ СЪ...????другия път ши знам... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 663
другити ми комшии.... Mr. Green Mr. Green Mr. Greenпо цял ден спът....тях ши разпитам за авиолиниите...

# 664
Милички аз ви оставям ,работното ми време свърши ,събота и неделя не ме търсете,щот ще съм се покрила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green хайде гуш  Hug Hug Hug и до пУнДрелНика  Joy

# 665
Милички аз ви оставям ,работното ми време свърши ,събота и неделя не ме търсете,щот ще съм се покрила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green хайде гуш  Hug Hug Hug и до пУнДрелНика  Joy

Айдии, и гУляяяяяяма да пУрастнИш ду пУндрелник! Mr. Green

# 666
другити ми комшии.... Mr. Green Mr. Green Mr. Greenпо цял ден спът....тях ши разпитам за авиолиниите...

Близнацо, тез са танкеритИ и пУдводницитИ, нИ са пУ въздухоплаванИтУ.

# 667
Ей тез обслужват сухопътното

Тоз свиникоптер вечи гу бракуват, ни ставал за полети

# 668

Близнацо, тез са танкеритИ и пУдводницитИ, нИ са пУ въздухоплаванИтУ.
Joy Joy Joy Joy Joyможи можи...
ГАЛКЕ язък...ши ни липсваш...!!!айди тогава да слушкаш много ГАЛЧО! Hug

# 669
АЙДЕ галка ЧАО!!!!

# 670
на туй пуследното му трябва само Ина конска опашка и съвсем щях да се зачудя аджиба кво творение на майката природа е: свиня, овца или кон?  hahaha hahaha hahaha

# 671
ТУЙ СА КОЛЕЖКИ ОТ ХУДОЖЕСТВЕНАТА...ох сладки малки свини...

# 672
новите свинкомотори.... Mr. Green Mr. Green Mr. GreenТука търся на ПИЛИТУ гадната колежка... Mr. Green

# 673
Пък тоз е от В и К-то, шахтосмукач  hahaha hahaha hahaha

Тез пък са от градския хор "Пържоли и мИзета"

# 674
И от сметоизвозването

Тоз праЙ серенада на Пилиту, ама тя кацнала на дървотУ и хич нИ му обръща внимание

Общи условия

Активация на акаунт