Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 034
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Пиле, аз кат ми е жега, ей тъй са разхлаждам:
Joy Joy Joy

# 61
  • Видин
Зузи, ти Незнам, но аз толкова много искам близнаци Thinking А може да сме комшийки само по буквата на града Mr. Green

# 62
Зузи, ти Незнам, но аз толкова много искам близнаци Thinking А може да сме комшийки само по буквата на града Mr. Green

Ами народи ги Ини близнаци, чИ да та видя кое насрано дупИ шИ миЙш първо  smile3534 smile3534 smile3534

# 63
# 64
пък да са пофаля (чи отдавна ни съм са фалила) вижти Катю кмета де ми дади афтограф
smile3533

# 65

А така, смей сА, чИ катУ сА Умъжиш след някой друг ден няма вечИ да тиЙ смешну  hahaha hahaha hahaha hahaha шИ станИш кат' менЯ чалната...ама ти май и сИга си newsm78

Ми, тУгавЪ нИ нам кО ши ставаш Thinking

# 66
Нийке, комшийке, прИстави си бульо нещУ ей таквоз

# 67
  • гр.София
Момичета аз имам голям проблем,много съм притеснена!

Не ми се ще да ви развалям настроението,но ми се иска да споделя!

Последно цикала ми дойде на 25-ти и на 1-ви ми свърши(беше някакъв странен този път..не знам как да го опиша,но не беше ато предишните ми пъти)

Минали са 6 дни(днес е 7-я) откакто ми свърши,днес ми се появи едно кафяво зацапване (много странно) и се притеснявам от какво може да е!

Аз нали бях споделяла за моя проблем наскоро и незнам дали не е от това.... Cry Cry Cry

# 68
Зу, ще стана щастлива и романтична...

Щастливата жена е романтична.
Тя плаче... да. Но никога насън.
Защото този, който я обича,
дошъл е с гръмотевици и звън. bowuu

Мацки, бай. Работното ми време свърши. До нови лудешки срещи Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 юли 2011, 16:20 от ***Надежда***

# 69
Пиленце, извинявай, миличка, ама я припомни какъв ти е бил проблема, че аз вече не помня много, дърта съм.

Иначе аз съм имала птреди години такива зацапвания, но преди цикъл и доки каза - хормонален проблем.

Надежденце, с цялото си сърце ти желая в очите ти винаги да има поне по 100000000 искри любовни, да се обичате и да вървите заедно, в една посока, по общия ви път!!!!  bouquet

# 70
Зу, дано! Hug  bouquet и дано след инвитрото на есен мия поне няколко осрани дупета Laughing

# 71
Зу, дано! Hug  bouquet и дано след инвитрото на есен мия поне няколко осрани дупета Laughing

ШИ миЙш не, ами и пушек ще се вдига!!!!!  Mr. Green

Ей такива хобита и ние да имаме един ден..за цели 9 месеца: ядене и спане. После няма да сме кокоши, а ще сме бъчони  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 72
Наде, този уикенд ли е сватбата?
Хайде весело, и да не забравиш да настъпиш младоженеца  Wink

Аз пък да ви кажа, цял ден обмислям нещо. Ако намеря пари (незнам откъде.....), съм решила да накарам милото да идем на почивка до Тайланд, той все се натиска без мен да ходи, ама няма да го огрее  Mr. Green, направо съм ФлУбена в остров Пукет
Пък днес той ми са поФали, че кака ви Николетка му станала приятелка във фейса, и то не с какво да е, ами с личния й профил  Laughing, голям смях, цял ден го бъзикам, пък той се връзва яката hahaha

# 73
  • гр.София
Пиленце, извинявай, миличка, ама я припомни какъв ти е бил проблема, че аз вече не помня много, дърта съм.

Иначе аз съм имала птреди години такива зацапвания, но преди цикъл и доки каза - хормонален проблем.

Надежденце, с цялото си сърце ти желая в очите ти винаги да има поне по 100000000 искри любовни, да се обичате и да вървите заедно, в една посока, по общия ви път!!!!  bouquet

Ще гледам да разкажа на кратко...
От две год. съм с моя мъж...и от тогава лекувам гъбички....Преди близо година ми се появи една болко от дясната страна на корема ниско долу....(наложи се да си сменя и личния лекар,защото ЖЕната вече изтрещяла и не можех да я понасям.. Сменила съм за този преиод от време 6 гинеколога и така или иначе не можаха да ми ги излекуват тези губи и още си ги имам...3-пъти съм ходила и на гастроендролог за да видим тази болка да не би да е нещо чревно,но и там ми казват,че всичко е нормално и да не се притеснявам!
Та сега Докторите нищо не намират,всичко е нормално,но гъбичките си ги има,болката също... как става тая работа  #Cussing out
Хапчета гълтах какви ли не като луда(и мъжо покрай мен и той хапове)...

# 74
Зу, дано! Hug  bouquet и дано след инвитрото на есен мия поне няколко осрани дупета Laughing

ШИ миЙш не, ами и пушек ще се вдига!!!!!  Mr. Green

Ей такива хобита и ние да имаме един ден..за цели 9 месеца: ядене и спане. После няма да сме кокоши, а ще сме бъчони  hahaha hahaha hahaha hahaha

Не на бъчонки, ми направо на слоници ще замязаме, аз за себе си  знам, че ако забременея случайно 2-ри път (щот все не става), трябва да се ограничавам яката в яденето, че първият път качих 35 килца и мъжо беше отговорник по мен, ама друг път ще ви разказва моите смешки от тогава  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт