Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 160
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
БУБУ ми аз?и аз си падам по пънчета Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ЗУЗЕ тия стигат засега Wink!мерси-че и студени! Hug

# 181
  • Видин
Ей момичета изчистих, спалнята. Направо ме сцепва кръста, а и десния яйчник ме наболява. Сега чакам мъжо да доведе бригадата и да преместят гардероба, после да сглобят спалнята, детето като се събуди да преместят неговия шкаф, ТВ и леглото на малкия и започвам да чистя хола, но тук ще е по бързо. А онези ми ти 10кв спалня ми е сториха като 1000000, защото всеки см съм минала с гъба за изжуля мазилката и латекса. А и прозорците в спалнята трбява да чистя. Офффф писна ми. Оплаках се. Чакай да пийна една студена

# 182
НИЙКА аз съм изтървала..ремонт ли правите?
на мен ми дойде два дни пък по-рано...дано при теб изобщо не дойде...такава хубава температура си имала преди два дни...пу пу!
НАЗДРАВЕ!!!! Drunk

# 183
  • Видин
Близначе, правихме ремонт в спалнята Crazy. Следващия там ще е като я правим детска и ще си викна майстори, които и да ми изчистят след това Crossing Arms Видях, че ти е дошло, писах ти и в другата тема Peace

# 184
така да мразя ремонтите..въпреки че след това става новичко и хубаво но ги мразя..
а за цикъла..очаквах го..и поне вече не се залъгвам че ей така ще си седим и то ще стане...явно тръгваме по трънливата пътека....но така бебето ще е още по-желано и още по-обичано!!! Laughing
пък и по-добре нещо да се прави...
ЗУЗЕ като тръгнете на разходката кажи на мъжо да не ти забрави каишката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green-да ни сЪ върни без теб.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 185
пиете без мен, а? Сгащих ви!!! АДИИИиии  Drunk Drunk Drunk

Нийке, стискай още малко Дзъби, душко....и за ремонта и за яйчниците. Ние ще стискаме палци пък...Не , че нямаме зъби, ама аз моите така съм ги стиснала, че ще ги счупя вечИИИ  hahaha hahaha hahahaАма и те държат бе, кучИта излязоха  Joy

Близко, ти чу ли топ новината: Лола си купила престилка и май е захвърлила Пиню  Laughing

# 186
аааааааа лъже!!!почти я виждам от тука в КИЕВ как го е загащила пак пинЮара и хърка....туй хъркане  и загащване със едната гола пристилка не става! Mr. Green knit 1ironing

# 187
аааааааа лъже!!!почти я виждам от тука в КИЕВ как го е загащила пак пинЮара и хърка....туй хъркане  и загащване със едната гола пристилка не става! Mr. Green knit 1ironing

Абе то като се заслушам, и аз чувам хъркане....ама викам нещо пак съм паткясала сигурно...Ама щом и ти чуваш, значи не е моя мозък виновен. шИ я сгащим на разпит тука, само да сА пУяви. hahaha hahaha hahaha

Ши нА минава тука с Ина гола пристилка, пък шИ ми сА загащва пак да кърти цял ден  Crossing Arms Joy

# 188
с престилката само може да си вей в горещините!
ох аз отивам да ям....от няколко дни такъв глад ме гони .....пък и детето се наспа..в тия жеги и до игра не му е..
утре вече ще съм на линия с моя си  комп...че тук се притеснявам да стоя за дълго време Crossing Arms
ЗУЗКА дано тази вечер пак си имаш приятна компания-те мацките ще се погрижат!неделя е вес пак!пийте по едно и от мен пък утре ще се напием здравата...и ще ви кажа какъв ми е бацила та да го уморим с пиене Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
чао от мен засега!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 189
с престилката само може да си вей в горещините!
ох аз отивам да ям....от няколко дни такъв глад ме гони .....пък и детето се наспа..в тия жеги и до игра не му е..
утре вече ще съм на линия с моя си  комп...че тук се притеснявам да стоя за дълго време Crossing Arms
ЗУЗКА дано тази вечер пак си имаш приятна компания-те мацките ще се погрижат!неделя е вес пак!пийте по едно и от мен пък утре ще се напием здравата...и ще ви кажа какъв ми е бацила та да го уморим с пиене Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
чао от мен засега!!! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Айде, Близнацо, утре на линия ощИ сабахлян. ШИ тА чакамИИИ! Hug Hug Hug Hug Hug

# 190
  • Видин
Аз пак за ремонта #Cussing out #Cussing out Така хубаво бях изчистила и сега местихме гардероба, тежи неговата майка #2gunfire и стана пак всичко в мърсотия, е изчистих и пак ме стегна стомаха, то ако е станало бебето и издържи на тези мой напъни ще е най-здравото. Ей пак се Фкарах във филми Whistling Crossing Arms
Зузи, как без теб ще пием бе душко Naughty никога.

# 191
Момичета  Hug

Близначе, Зузи, и аз съм си мислела да забременея септември и края на мая да си подаря за рождения ден едно близначе като мен  Heart Eyes

Ама засега мисля да се изкъпя и да изпия една-две бири, че после съм на опера. Аз тия антибиотици за нищо ги нямам и аз... Бива ли така, хич никаква воля, тц-тц, пуу...

Ния, ще си отгледаш щангистче  Wink

# 192
Хопе, що 2 бири, душата? Да заспиш по-лесно на операта ли?  hahaha hahaha hahaha

Момичета, пльоснах една усмивка пред заглавието на темичката, ей така, на късмет да ни е, че с тез бацили и изследвания, имаме нужда постоянно от нещо весело покрай себе си.

Голяма скука..ужас...ние излязохме и след час се върнахме....на мъжо му беше горещо и не му се ходило никъде... Crazy

Снимахме една катеричка в морската градина. Изобщо не е срамежлива, стои си на поляната и хората си я снимат  Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 юли 2011, 22:31 от zuzi_79

# 193
Добър вечер! Ми идвай бе Близначе, има още няколко пънчета  Laughing Ние преди малко с мъжО бяхме в парка и ми звънна майка. Тя сега е в СтЗ (тя е от там) и след като затворих мъжо вика - айде да тръваме натам утре да се разходим на айзмото. Ми викам хайде. Та сега го чакам да излезне от банята и тръгваме към СтЗ  Mr. Green

# 194
Добър вечер! Ми идвай бе Близначе, има още няколко пънчета  Laughing Ние преди малко с мъжО бяхме в парка и ми звънна майка. Тя сега е в СтЗ (тя е от там) и след като затворих мъжо вика - айде да тръваме натам утре да се разходим на айзмото. Ми викам хайде. Та сега го чакам да излезне от банята и тръгваме към СтЗ  Mr. Green

Вие къде живеете, Бу? Явно Ст. З ви е близо. Моите кумове са от там и много обичам този град...това там е нашия край.

Общи условия

Активация на акаунт