Нямам още бебе, но си имам тебе - 3

• 15 248
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
гледам тук чушките на мъжо в саксията...
Joy Joy Joy мъжо ти колко чушки има бе... #Crazy
Наде, в момента са около 10-ина, ама и още ше растат, кой е като мен, а? Mr. Green

# 496
Малиии, дан е нещу таквоз бе Joy Joy Joy

# 497
# 498
Еййй, пак разпуснахте фантазиите значи! Таз жега съвсем ви размекна сивата пихтия в кратунитИИИИ  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

на тоз убавец последния, чак операцията от апандесит му се вижда  Joy Joy Joy

Спарки, разбрахмИ, чи на мъжо ти са му излезли много чушки, ами твоИтИ китки как са?  Joy Joy hahaha hahaha Joy Joy Колко китки имаш?

# 499
Да ви призная една от страстите ми е скачане с бънджи, ма няма повичи да скачам, чеее:
Joy Joy Joy ши са влачат вместо було в неделя Simple Smile

# 500
Снарки, люти чушки ли гледаш?

# 501
Дойде една фъфлеща......

Нае ли я...

Наде, аз съм за текнокурвата, някак иновативно и вълнуващо так ми звучи...

# 502
Дойде една фъфлеща......

Нае ли я...

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 503
Близнацата дан сиди покачена там горе, ми да са явява веднага в исповидалнята. Ма ни скачай рязко Близ, чи да ни виснат... Joy Галка, Зу и те...

# 504
Близнацата дан сиди покачена там горе, ми да са явява веднага в исповидалнята. Ма ни скачай рязко Близ, чи да ни виснат... Joy Галка, Зу и те...

Aз скочих силнУ, ама те моЙтИ са презастраховани, ползват шемУвИ

Близнацо, давай смелУ душа, аз ши та Фана  Joy Joy Joy

Галка, малка и тя с пУлУвин очо гледа. Ила тука, ма, ний ни идем хора

# 505
# 506
ехо ко прайте мъри?скочих-на!аз ни знам дали от скачаниту ама ку родя и кърмя ощи един път ша ги настъпвам вечи... Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
НАДЕ само едно щи кажа..зареди са със тез стихови за сватбата и тя ши и весела и най-запомнина...особенно ако булката е праснала няколко питиета... Mr. Green Mr. Green Mr. Green
ЗУЗЕ тъй както минават твойти прегледи все едно аз съм ги написала нещата щото скоро и аз на гинеколог ходих и същия преглед беше и същите неща чух..сега пък и двете другата седмица ще изследваме жлезата...да ни сми някви близначки без дъ знайм???
ЛОЛИ аз съм с дядо белогвардеец-прадядо де..тъй чи руския ...ши стани някак си работата ...ама украинския...дръж са чи идвам.. Shocked
СНАРКИ ти големааааааааааа цвитарка са извъди..чак чушки..брех!аз имам две -три саксии и едното не мога му запомня в никакъв случай името..иначе имам няколко от тез цветните дет ги гледати и вий със ЗУЗАТА...малей хич ни съм пу цвитята...
ХОПИТУ..много смешна тъз приказка...саму да съ върни мъжо и му я зачитам... Laughing Laughing Laughing
въй мноу горещу...сига пък са чудя ко да си прая свободното време...та взех си аз четири книги от библиотеката...и едната психологическа..та за бебето става въпрос и травмите които оставали за цял живот от бременността и ражданет...четох четох ама се чудя да продължавам ли..то излиза че бремената трябва да живее на луната и да е меееега спокойна весела и наядена-иначи бебетУ щяло да е притеснено цял живот..! Crossing Arms

# 507

Aз скочих силнУ, ама те моЙтИ са презастраховани, ползват шемУвИ

Близнацо, давай смелУ душа, аз ши та Фана  Joy Joy Joy

Галка, малка и тя с пУлУвин очо гледа. Ила тука, ма, ний ни идем хора
Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 508
Мацки, ай до вторник! Отивам да са женя Grinning

# 509
Дойде една фъфлеща......

Нае ли я...

Ще я наема аз...и ми говори на украински...викам не разумийю....гавари по руски...
нема ратче говори си на извън земният език и фъфли... #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт