Честити ходещи крачета на Ал. Малко да пада и да не тормози мама

нищо демек
Яни обаче не мога да го изкарам от водата, много му харесва 
Докато пътувах за Русе да я видя я вкараха на още една операция и в интензивното нямаше как да вляза... Вече отваряха главата на две места да изтеглят кръв от ударените места, а сега има и някакви налепи по белия дроб
Дават й някакви силни лекарства, от които буйства и затова я връзват и постоянно трябва да има човек при нея
Много ми е мъчно, нищо не се знае
Извинявайте, че ви занимавам с толкова неприятни неща, но съм сама и няма с кого да споделя

Малко се позагубих, ама нали нямам домашен нет. В комбинация с тичане по задачи става пълна лудница. 

Снимаха ги за есенните модни страници в списанието ни. Учудващо - Сашо се държа много професионално предвид възрастта му. Ще излезе всичко в септемврийски ни брой, което означава че преди края на август няма как да ви покажа снимки. Тоест нямам право.
ама друг път ще да е
не знам какво да ти кажа, ще ти драсна два реда на ЛС

. Браво на децата, че са се държали като професионалисти
. Ще чакаме септември да видим фотомоделите.
. Напълно те разбирам, как се чувстваш
.

Моля се нещата така да се случат, че да е по-добре за нея
Тя много се интересува от окултна литература и разните му там подобни работи и преди време като си бяхме говорили тя ми каза, че знае, че дядо ми ще си я прибере тази година при него /той почина преди много години/... Ох, не знам ... каквото и да стане няма да е леко...
Ние в събота идваме, дано се поразхлади тогава. Че смятам следобедно да им спретна един Царевец, пък в жегата на онзи камънак направо не ми се мисли как ще е. Я кажи - кога приключва фестивала и дали ще има нещо в събота? Ако си чула де.
Ама си изпълни задачата детето. А малкият беше направо безупречен. Дано станат хубави снимки. И аз още не съм ги виждала. Иначе цялата фотосесия, в която участваха още две деца продължи близо 4 часа. На финала модната ни редакторка, гледайки моите пършинги ме попита: "Те кога ще се изморят?" И като й казах, че ще се случи някъде към полунощ се хвана за главата. 
А тая ваша модна редакторка няма ли деца, та се учудва колко много енергия има в тез деца
Представям си сега тати колко е щастлив с неговите 3 жени 
Просто съм бясна, на мен си де, че се върнах в този град. То вярно, че и аз имам някакви изисквания, но пък то само сервитьорки и готвачи за кръчми търсят
Е оплаках се
Аз не съм работила от 5 год вече и да ти кажа,само като си помисля,че след 1-2 год ще трябва да започвам пак да слугувам на някой малоумник,за нищо пари и много нерви и ми иде да избягам