4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 338
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
  • Видин
Честит 4ти рожден ден на Цвети. Много да е послушна е да е най-добрата кака  bouquet
Честити ходещи крачета на Ал. Малко да пада и да не тормози мама Hug

# 136
Елисе, да ти е жива и здрава рожденничката.Как е бебешората,послушен ли е
Честити прохождане на Ал!
Сас,Мариета е бога на куналирията тук Laughing  chef

# 137
Елис, жива и много здрава да ти е Цвети, много да ви радва  Hug

# 138
Ние днес бяхме за риба.  ribolovНищо не хванахме, но поне изкарахме страхотно. Сега ме болят очите от взиране в плувката.

# 139
Привет  Hug
Елис, да ти е живо и здраво момичето, много радост, усмивки и безгрижни дни!   bouquet
Ади, честито прохождане на Ал! Да крачи само напред и ако може паданията да са по-малко и леки Wink

Такааа, отпуската свърши и от утре пак на работа  Laughing Плаж успях да видя 2 пъти за по 2 часа  Tired нищо демек  Tired Яни обаче не мога да го изкарам от водата, много му харесва  Crazy
За съжаление бабчето ми не е добре  Cry Докато пътувах за Русе да я видя я вкараха на още една операция и в интензивното нямаше как да вляза... Вече отваряха главата на две места да изтеглят кръв от ударените места, а сега има и някакви налепи по белия дроб  Cry Cry Cry Дават й някакви силни лекарства, от които буйства и затова я връзват и постоянно трябва да има човек при нея  Cry Много ми е мъчно, нищо не се знае Cry Извинявайте, че ви занимавам с толкова неприятни неща, но съм сама и няма с кого да споделя  Sad

Отивам да се оправям и да лягам, че съм изморена от пътя.
Хубава и спокойна вечер на всички   bouquet

# 140
Или,дано се оправи баба ти Praynig а на кой плаж ходихте?

# 141
  • Видин
Или, само мога да се надявам и моля бабчето ти да не се мъчи. Ти стискай зъби и дано всичко да се оправи Praynig Можеш да споделяш с нас колкото искаш, нали за това сме тук Hug

# 142
  • В светлината на слънцето
Здравейте.  Grinning Малко се позагубих, ама нали нямам домашен нет. В комбинация с тичане по задачи става пълна лудница. Crazy
И пак със закъснение, но от сърце
ЧЕСТИТ ЧЕТВЪРТИ РОЖДЕН ДЕН НА ПЪРВОТО НИ ЦВЕТЕ! ДА РАСТЕ УМНА, КРАСИВА, ЛЮБОЗНАТЕЛНА И ДА РАДВА МАМА С УСМИВКИ И ДОБРИ ДЕЛА!

Ади, честити ви пърхащи крачета! Повече радости да ви носят и по-малко белички!  Hug
Димяни, страхотни са двете кукли!  Heart Eyes
Или, продължавам да стискам палци за бабчето ти. Praynig
По темата със зъбите - слава Богу, засега и двамата са добре - тоест нямат кариеси. Дано така да е и занапред. На Теди изкривената захапка от млечните зъби се оправи и сега си е перфектна. Има един зъб, който е тръгнал леко накриво, но все още има големи шансове да се оправи. Сашо е ОК. Peace
Да си похваля сега питомците. В петък бяха манекени.  Grinning Снимаха ги за есенните модни страници в списанието ни. Учудващо - Сашо се държа много професионално предвид възрастта му. Ще излезе всичко в септемврийски ни брой, което означава че преди края на август няма как да ви покажа снимки. Тоест нямам право.
По-късно пак ще пиша, че трябва да бач... Crazy

# 143
ЗДравейте от горещо Търново   Nature Sunny

Страшна жега днес само за някое прохладно местенце из Троянския балкан  travel ама друг път ще да е  Mr. Green

Или -  spoko не знам какво да ти кажа, ще ти драсна два реда на ЛС  Praynig
Лу - ще чакаме с нетърпение септемврийският ви брой  Hug  
Морска - как е тена  Wink

Бобчето ми се губи напоследък  newsm78

# 144
  • София
Хайде и аз на патерица:
Честит рожден ден на Цвети!
да расте, здрава, щастлива и много усмихната госпожица!

Ади, честито прохождане на Алекс и по - малко ожулени коленца.
Ехе, Лу, значи си имаш манекенчета Party. Браво на децата, че са се държали като професионалисти Peace. Ще чакаме септември да видим фотомоделите.
Или, дано се оправи баба ти  Praynig. Напълно те разбирам, как се чувстваш Sad.

# 145
Привет и от мен, вече на работа Wink
Морска, единия път бяхме на Албена, а втория на Бялата лагуна до Балчик. За две седмици отпуска това ми беше плажуването Confused както всяка година  Tired
Лулу, непременно ще погледна броя на списанието заради Теди и Сашундера  Flutter
За бабчето какво да ви кажа... Много ми е мъчно, но с такива травми по мозъка, ако оживее дано да е с акъла си, че ако оздравее, а не я слуша главата ще е много тежко и грозно положение  Tired Моля се нещата така да се случат, че да е по-добре за нея  Praynig Тя много се интересува от окултна литература и разните му там подобни работи и преди време като си бяхме говорили тя ми каза, че знае, че дядо ми ще си я прибере тази година при него /той почина преди много години/... Ох, не знам ... каквото и да стане няма да е леко...

# 146
  • В светлината на слънцето
Васе, жега а?  Thinking Ние в събота идваме, дано се поразхлади тогава. Че смятам следобедно да им спретна един Царевец, пък в жегата на онзи камънак направо не ми се мисли как ще е. Я кажи - кога приключва фестивала и дали ще има нещо в събота? Ако си чула де.
Марти, тя голямата манекенка малко се поизложи. Embarassed Нали си е щурава и понеже й дадоха задача да скача и дивее, тя взе че се вживя твърде в ролята и стана страшно. Crazy Ама си изпълни задачата детето. А малкият беше направо безупречен. Дано станат хубави снимки. И аз още не съм ги виждала. Иначе цялата фотосесия, в която участваха още две деца продължи близо 4 часа. На финала модната ни редакторка, гледайки моите пършинги ме попита: "Те кога ще се изморят?" И като й казах, че ще се случи някъде към полунощ се хвана за главата. hahaha
Или, дано да се случи така както за нея би било най-добре. Praynig

# 147
Или,стискам палци каквото има да става да мнава по-най лекият начин за всички ви Praynig

Бобчето е в Сърбия.Дано с Милото и успеят да си уредят всичко и заедно да се върнат в Норвегия Praynig

# 148
  • Видин
Лу, браво на децата. Ще чакаме с нетърпение края на август Flutter А тая ваша модна редакторка няма ли деца, та се учудва колко много енергия има в тез деца Mr. Green
Ади, аз миналата седмица си мислих за Бобчето, че не пише, тъй като я видях на линия във фейса. Дано нещата наистина се наредят и да се приберат 4мата Praynig Представям си сега тати колко е щастлив с неговите 3 жени Heart Eyes
Аз да ви се оплача малко. Иде ми да избягам от Видин не с 200, а с 500000000 км/ч. Може ли пък една свестна работа да няма. Моя договор изтича на 08.08 най-много още 2-3м да го продължат докато колежката е в отпуска след майчинството и после какво #2gunfire #Cussing out Просто съм бясна, на мен си де, че се върнах в този град. То вярно, че и аз имам някакви изисквания, но пък то само сервитьорки и готвачи за кръчми търсят ooooh! Е оплаках се Tired

# 149
Уфф,Ния направо ужасна е работата с работата WhistlingАз не съм работила от 5 год вече и да ти кажа,само като си помисля,че след 1-2 год  ще трябва да започвам пак да слугувам на някой малоумник,за нищо пари и много нерви и ми иде да избягам ooooh!

Я да питам,скоро родилите мами-На документите за 2-рата год. майчинство,коя дата се попълва-на термина,рожденната или....

Марти,утре ще ходим на басейн.Ако имате подобни намерения,ще се радвам да се видим Hug

Общи условия

Активация на акаунт