4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 337
  • 732
  •   1
Отговори
# 120
  • Germany
Нашия батко е с много лоши зъби, ужасно страхлив..... някак си се преборих с страха, заедно с една лекарка в БГ, страхотна!!!! Сега пак имаме развален зъб, добре че си отиваме след 1 седмица - тукашните зъболекари са  #2gunfire #2gunfire
Мисля да заведа и Симон, но направо като го знам колко е опак ме хваща мене страх  Embarassed

# 121
Нашата зъболекарка уж също е страхотна. Ама миналата година водих Деян, че се оплакваше, че го болят зъбите и нещо не останах доволна. Още от началото повтаряше, че е малък и сигурно е от венците. Накрая го прегледа и каза, че със зъбите всичко е наред, но аз така и не съм напълно убедена. Очаквах да е по-отзивчива. Ама то и Деян отказваше да си отвори устата, та може и за това да беше по -припряна.Инъче той не се е оплаквал повече от болки
Мариета, как е майсторът?

# 122
  • София
На моите зъбите са добре, нямат кариеси, но и двамата с Ники за щастие сме със здрави зъби и се надявам и за напред на хлапетата да са толкова здрави. Проблем, обаче имаме с Дани. Има под езика и между горната устна и челюстта френулум (юздичка), които трябва да се махат. Ако не се махнат постоянните зъби ще растат на криво Sad. Вчера ходихме при ортодонт, но жената толкова си противоречеше, че сега ще търся друг и другата седмица ще трябва да го водим, а след консултацията ще трябва и хирурга да го посетим Confused.

# 123
На Ивон им ги преглеждаха в ДГ.На картона пише,че няма кариеси,а и аз като я "преслушвам" от време на време,също не забелязвам да има.Дано не ми се налага скоро да я водя по зъболекари,че мое чудо-ничие ooooh!Ако не ни изгонят,пък на Confused

И да почерпя:

Ал, днес си купи крачета Heart Eyes

# 124
Да почерпя за моето момиче, днес Цвети става на 4 годинки! Откривам сезона на Рожденните Дни   Laughing!

Честито прохождане на малкото Алексче!

# 125
Боже Елис,голяма съм ОвцЪ ooooh!
Да е жива и здрава ,Цвети!!!Много,много късмет и сбъднати мечти Heart Eyes

# 126
 Ехо.....все хубави новини днес  Hug

Ади - честити ви ходещи крачета Party Със здраве да си ги ползвате  Hug Сега вече се стягай  Mr. Green

Елисе - ЧЕСТИТ 4-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО-ГОЛЯМО ЦВЕТЕ!!! ЖИВА И ЗДРАВА И ВЕСЕЛИ ИГРИ   bouquet  bouquet  bouquet Как е Тошко пиши  baby_neutral

# 127
Мдаааа,като го видях и душата ми се стегна CrazyГоспод да го пази,че аз не мога да насмогна на всичките му магарии....... #Crazy

# 128
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на Цвети  bouquet! Щастливо и безгрижно детство, а днес - най-хубавите подаръци! Това вашата торта ли е - страхотна е Peace!

Честити ходещи крачета на Ал  bouquet! Малко падания, а на мама - да й е здраво д***то Laughing...

Майсторът си отиде и всичко вече е така, както го исках Party. Айде - черпя едно студено кремче с пъпеш и цедено мляко, докато не са го омели лАмите ми Mr. Green

# 129
Едно по пощата,за мен-моля!!!Ще си го изстудя у дома Hug

# 130
  • ГОре на черешата...
Късно е, чАдо, нападнаха ги hahaha...ей, действат със скоростта на светлината Crazy...добре поне, че облизвах лъжицата, като ги разсипвах Whistling...

# 131
Хах.....до мен поне мириса на пъпеш ще достигне.....като си го купя сега Laughing

# 132
Елисе, да ти е жива и здрава рожденничката. Пожелавам и многа щастие, късмет, любов, пари и всичко, което си пожелае[/coor
 newsm30 smile3540Ади, честито прохождане на Алекс. и Да щръка около теб без травми.
Мариета, това твое творение ли е? Shocked От къде ги вземаш тези идеи? И от къде тия нерви да изпипваш така всичко. Аз също искам кремче. искам, искам  искам eat

# 133
Елис ,да ти е жива и здрава принцесата.Много щастие и желая.

Ади честити ви ходещи крачета.Сега започва веселбата у вас.

# 134
с леко закъснение

Честит Рожден Ден на кака Цвети

Ади,много хубави крачета си е купил Сашенцето Hug

Общи условия

Активация на акаунт