4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 336
  • 732
  •   1
Отговори
# 105
# 106
 Димяни - чудесни сте   bouquet

# 107
Димяни, честити ти рожденнички!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Големи сладурани! Всичко най-хубаво.

# 108
  • Видин
Ееее, Димяни, виж Валя как иска дъгата, пък ти не й даваш hahaha Много са сладки, на майка си приличат Blush

# 109
  • София
хихихи....лоши са обаче като татко им Laughing Mr. Green

# 110
  • Видин
Е то нали нещо и от татко си трябва да вземат Mr. Green

# 111
# 112
Хич не са лоши,много са си добри децата.Супер сте,Тони Hug

# 113
  • София
Димяни, големи сладурани са бебките Heart Eyes. Бързо да се оправя Райън  Praynig.
Валеске, доколото разбрах 5 - то хранене е вечерята. Менюто се отнася не само за ДГ, а и за детските лагери и седмичните градини. И всъщност на хлапетата в обикновените градини ще им се добави още едно хранене само, което пък го има вече в доста градини (това в 10 часа, когато им дават допълнителен плод)
Аууу, Мариетка, и на мен ми се прииска да отида на закуска във вашата градина Laughing.

# 114
Димяни имаш много сладки куклички. Да са ти живи и здрави. Нацелувай им бузките от мен.
И в нашата детска градина менюто е разнообразно. Имат кухня и на място приготвят всичко. И понеже ни е по удобно да влизаме през задния двор и минаваме покрай нея, така хубаво мирише винаги, че ми се ще и аз да съм дете.

# 115
  • Пловдив
Леле Димяни много са сладки малките кукли (пу-пу)!
Чудно семейство сте.
Мариета и шпеков салам дават на малчуганите,а как лапат само  Simple Smile
Сега  дават диня и пъпеши,но ги лишават както казах от ягоди,череши,киви и други.Като цяло наблягат на бананите и ябълките.А манджите и супите май са им вкусни,защото Стили там всичко яде и ми казва,че готвят хубаво,а аз не съм готвила вкусно и затова в къщи не искал да яде.

# 116
Димяни прекрасни са момичетата.
И при нас в 10 часа дават плодове предимно ябълки ,портокали и банани.Колбаси не дават а закуските ги приготвят на място в градината.

# 117
  • ГОре на черешата...
Добро утро!
Днес ще е много горещо, ето нещичко за разхлаждане:

Ние няма да излизаме, че чакам майстор, да оправи поразиите на предишния и най-сетне да си ползвам кухнята и тоалетната като хората, а не омотани с парцали, че капе отвсякъде...иде ми да го убия оня първия  #2gunfire

Всъщност влязох да си похваля Дребо - вчера го водих на зъболекар - за мой ужас е наследил зъбите на баща си и вече има 2  Shocked кариеса  Confused - беше просто перфектният пациент - аз само седях и мълчах в очакване на писъци или другата крайност - лиготии - ми не, седна, отвори уста и изпълняваше всичко, каквото се искаше от него. Вярно е обаче, че зъболерката ни е страхотна - така ги предразполага, обяснява им всичко, по детски...та така, почисти дупките от натрупаната храна, постави временна пломба и като се върнем от морето ще ги правим както трябва. Камък ми падна от сърцето, че какъвто ми е глезльо си мислех, че изобщо няма да зяпне...обаче натрупва зъбен камък, което е моного кофти...ама като не ми дава магарето аз да му мия зъбите явно не търка както трябва...та от снощи първо четкам аз, после той след мен...та така, хвърлете им по един поглед в устата, явно никак не са малки вече, щом и такива проблеми ни налегнаха...мадмм, растат, с всичките му последствия...

# 118
Ние също имаме един кариес .За съжаление Ицко не е герои като Ади рева и се тръшка и нищо не направихме.Габи е същата история.Тя имаше два кариеса огромни дупки но не даде да ги пломбират и те зъбите накрая се счупиха и паднаха.Добре ,че ще има нови ,ама на тях ако се появи кариес трябва в усмирителна риза да я водя на зъболекар.Зъболекаркат ни е семейна приятелка и много често се виждаме ,май повечко се поглезват моите на леля си Наталия.Ще правя скоро втори опит с Ицковия кариес да но този път го направим.

# 119
  • ГОре на черешата...
Вторият майстор дойде Party.
И ми харесва как работи Blush.

Общи условия

Активация на акаунт