4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 330
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • В светлината на слънцето
Или,  Praynig Praynig Praynig

# 91
  • Germany
Димяни, честит първи рожден ден на Валя и Вики   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

ИлиPraynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 92
  • София
Честит рожден ден на Вики и Валя! Да са здрави, щастливи и винаги усмихнати!

Или, стискам палци всичко да е наред с баба ти Praynig.
Сас, не са по поръчка, мъжа ми ги е правил Laughing. Това му е хоби да прави мебели и вкъщи нямаме нищо купено от магазина, с изключение на дивана, но това вече няма как да го направи. Иначе професията му е много далеч от правенето на мебели  Crazy.
Лу, благодаря за инфото  bouquet. Със сигурност ние ще сме едни от първите отишли на филма  Mr. Green.
За гледането на филмчета, ако ги оставя може и цял ден да гледат ooooh!.

Изчезвам да се   bath, че моите след басейна едва гледаха от умора и искаха да ядат и да си лягат и нямаше кога се изкъпя.
Приятен следобед   bouquet.

# 93
  • Пловдив
Или  Praynig Praynig Praynig
Много неприятно и за жалост се случва често при възрастните.Дано всичко е наред от тук нататък.
Аз стягам багажа за морето.Мъжо снощи ме ядоса,че оставя всичко за последния момент и реших днес да постегна повечето багаж,а утре да допълвам,че винаги съм с едно чувство,че съм забравила нещо.
И едно гладене ме чакаааааа ooooh!
Слънчев ден .

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 15:21 от Di83

# 94
Или - дано всичко се оправи с баба ти  Praynig Мен като ме е отгледала баба и просто не мога да си представя живота без нея  Sad 
Ди - весело изкарване на морето  Party

# 95
Честит рожден ден на Вики и Валя!Да са здрави и много щастливи.

Или Praynig Praynig Praynig
Ди приятно изкарване и много слънце.

# 96
Или Praynig Praynig Praynig

Марти,прати и на мен снимки,моля Praynig Praynig PraynigИскам да взимаме двуетажно легло,но вашата идея,както я описа ме заинтригува.Мъжът ти поема ли поръчки?

Ди,приятно изкарване на морето.Така ми се ходи и на мен........,ама Септември ще да е Rolling Eyes

Бяхме на консултация.Мерки и теглилки:
Ивон-105 см/14 800 кг
Ал-81,5 см/12 370 кг

# 97
  • София
Благодаря ви на всички за пожеланията! Hug  bouquet

Празника мина супер,кръстихме го дори и така... Party
Райън обаче се разболя та от ресторанта на лекар и вирус Confused сега е с температура и се борим да я сваляме!

Да ви почерпя: по късно или утрее ще кача и снимки!

# 98
  • Ланкър, планините Овнерог
Димяни, Честита най - първа годинка! И Честито кръщене!

Или, дано баба ти се справи. Бабите са чудно нещо. Още ми е трудно да преживея загубата на моята. И сега, докато пиша, ми застана буцата на гърлото.

# 99
Честит първи рожден ден Вики и Валя. Растете здрави и обичани деца. Носете радост на мама, татко и батко, и бъдете щастливи. newsm59 newsm38
Димяни, дано се оправя по -бързо Райън. Жалко, че точно на този хубав празник трябва да ви се случи това
 Или, Praynig моля се при баба ти лошото вече да е минало и да се подобрява.
Ади, леглата наистина са чудесни. И аз се нареждам на опашка след теб, така че мъжът на Марти да се стяга pironi
Ди, весело изкарване и от мен. bye
Аз навивам съпруженцето да ме води на Камчия. Харесала съм си едни бунгала по интернет, ама дали  писаното отговаря на истината newsm78

# 100
е не е честно толкова  писах, и....
най накрая да се добера до ком
Честит рожден ден на Вики и Валя! Тони ,да са живи и здрави и много да те радват! Бързо оздравяване на щастливия батко.
Ния, аз съм морско чедо. Мъжа е от Сф,та там ме довя вятъра.Възползвам се докато съм в майчинство,да поседим повечко на морето.Надявам се догодина вече да работя ,тогава когато има отпуски вече ще се ходи на море Wink
Ади,Лулу големи мъже ей Rolling Eyes
Танче,къде  в  Рила ще ходите,мога да ти препоръчам някой места
Сега слушам за ДГ,храненето сега е 4 кратно в нашата Дг.Кое ще е петото.Само да не стане прах в очите...
Ставам,че ми се затварят очите... smile3524 ,че в 7ч.Калата е на линия Laughing

# 101
  • София
Ето и истинската торта:)

# 102
  • ГОре на черешата...
Аз също съм доволна от менюто в нашата градина - разнообразно, 4-кратно /сезонен плод или сок/нектар в 10 ч. /, никакви купешки закуски и вафли - страхотна готвачка имат - всичко приготвя там - кексове, баници, тутманик, топли сандвичи, пица, палачинки, крем с извара, ашуре, захаринки, бисквитена торта с плод, щрудел с ябълки, макарони, филийки с пастет от извара и моркови, или с масло и халва, риба има 2 пъти седмично - веднъж като основно ястие, веднъж като супа, салата на всеки обед, салам и кремвирши не дават, мляко, айрян всеки ден, мюсли един път седмично с добавка моркови, чай - 3 пъти седмично...ай стига, че утре ще взема да се наредя до децата за закуска hahaha...

Димяни, страхотна е Peace, ще чакам инфо като имаш време за вкуса и други подробности Crazy, може и на ЛС. Райче добре ли е вече Praynig?

# 103
  • Пловдив
Димяни страхотна торта.
Моля те пусни и тук някоя снимчица,да ги видим малките бонбони колко са пораснали.Защото не всеки може да разглежда във фейса.
Или има ли новини?
Аз пък хич не съм доволна от менюто в нашата градина.
Дават им луканка на закуска например.Едно прясно мляко,което е като сухо мляко,няма грам масленост,никога не бих купила такова за в къщи да давам на детето.Плодове ядат предимно банани.То им писна само от банани,а и се знае,че са доста калорични.Едни малки гадни ябълки,леко скапани круши.Не можело да им дават череши,ягоди и киви,защото последните две имали алергени.Интересното е,че Стили като беше на яслите,там менюто беше много по-разнообразно откъм плодове.Още повече,че са по-малки децата,а им даваха всичко.Май сега само се оправдават за алергиите.
Дано поне сменят млякото.
Аз постегнах багажа и утре(живот и здраве) с ранни петли потегляме.
Весел ден.

# 104
  • ГОре на черешата...
Ди,  както вече казах - в нашата градина в 10 ч плодовете са сезонни - банани, портокали, мандарини и ябълки - зимата. Пролетта даваха ябълки, череши и ягоди /това за ягодите не съм съгласна - ако детето е с алергия изрично е записано в карлтона му и на него не дават, защо да лишават останалите деца.../, сега от 2-3 седмици дават диня или пъпеш.

Луканка  Shocked - абсолютно никакъв колбас няма в менюто Naughty.

Общи условия

Активация на акаунт