4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 315
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • В светлината на слънцето
Уф, ама съм и аз една заспа... ooooh! Понеже си мислех да пиша на Марти за Аничка и на Ади за Ивон и оплесках нещата.  Embarassed Ето какво прави градската жега с човек... Crazy Искам вече на мореееее....  sweating

# 76
Мен май ми се разминава ечемика. Ей леле, какво ли не ме споходи в тази Англия  Sick

Времето тук е като Октомври в България, но поне не вали..

Стягам се аз за прибиране в бг, подаръци за дребни и не толкова дребни  Crazy

Планирам екскурзия до Рила - манастир, езера..Ако имате нещо да добавите интересно за гледане/правене споделете  Hug

# 77
  • Ланкър, планините Овнерог
.............
Продължавам с кино препоръките. Mr. Green Днес ги водих на новия "Мечо Пух". Страхотен е! Не е 3D, а си е съвсем класика. И не е дълъг - само 70 мин. Сашо беше супер впечатлен. После разказвал на майка ми у дома как Йори си загубил опашката, пък къде я намерили... Смя се с глас по време на филма. Абе Милн си е Милн, няма какво да го говорим. Peace
.............

От кога сме го зачакали този Мечо Пух. На Емма това ще й е сефтето на кино.

# 78
  • София
Ние също обожаваме детски и може да гледа с часове има много любими но все търсим и нови приключения!  Grinning
Ще го водя тези дни на " Колите"  Wink Sunglasses

Лека на всички ,че утре голям ден ни чака  Grinning

# 79
Марти, благодаря ти за снимките. Страхотно се е получило. по поръчка ли са правени?
Аз Деян не съм го водила на кино и сигурно няма скоро да го заведа. По принцип обича да гледа филми, ама дупето му не може да седи на едно място. Постоянно се върти става, ляга, сяда, едва ли ще издържа да го укротявам.
Лека нощ и от мен

# 80
  • Germany
Моите деца могат да гледат детско като хипнотизирани, дори и да са го гледали 100 милиона пъти - седят като препарирани  ooooh! ooooh! ooooh! само детско да е  ooooh! ooooh!

# 81
Здравейте  Hug
ДИМЯНИ ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ ТИ ПРИНЦЕСИ!!! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ВСЕ ТАКА ДА ВИ РАДВАТ!!uquet:

# 82
Тони,ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА!!!ЖЕЛАЕМ НА МАЛКИТЕ ПРИНЦЕСИ МНОГО КЪСМЕТ,МНОГО ЗДРАВЕ И ПРЕКРАСНИ,ПРЕКРАСНИ  МИГОВЕ ДА ИЗПЪЛВАТ ЦЕЛИЯТ ИМ ЖИВОТ!!!
А след 2 ч,вече бъдат и Християнки.Нека Господ им подари най-грижовните ангелчета,които да бъдат до тях както до сега Hug

Весело изкарване и чакаме снимки. HugПфуу,точно днес ни писаха на консултация,да му се невиди Crossing Arms

Отивам да готвя и да оправям хуните за при педи.Лек ден момичета Hug

# 83
  • ГОре на черешата...
Честит първи рожден ден на Валерия и Виктория  bouquet! Бъдете много здрави, щастливи и обичани, малки принцески! Весел празник с бате Райън, мама, тати и цялото ви семейство!

# 84
  • Пловдив
Димяни честит първи рожден ден на малките ви слънца!
Нека растат здрави и изпълват дома ви с много,много радост и любов.
Весел празник!

# 85
  • В светлината на слънцето
ДИМЯНИ, ДА СА ТИ ЧЕСТИТИ ДВЕТЕ МОМИЧЕНЦА! ДА РАСТАТ И ХУБАВЕЯТ, ДА СТАНАТ УМНИ И ДОБРИ ДЕЦА! ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН!

# 86
  • вкъщи
Честит рожден ден на Валерия и Виктория,нашите прекрасни талисманчета!
Нека растат здрави,щастливи и все така красиви!

# 87
Димяни, да са ти живи и здрави момичетата, да растат весели и засмени и да са все така силни и борбени!   bouquet  Hug  Heart Eyes

Момичета, баба ми е много зле, паднала е и си е разбила главата, правили са й операция, сега чакаме втори скенер и ще видим какво ще става. Помолете се с мен, моля ви  Praynig Praynig Praynig

# 88
  • Видин
Димяни, честит първи рожден ден на Валя и Вики. Да са ти живи и здрави, много да те случат и батко много да ги пази  bouquet
Или, Praynig Praynig Praynig Дано баба ти се подобри и всичко мине Hug
Ей съсипаха ме от работа последните 2 дни. За това само толкова от мен за сега Sick

# 89
  • ГОре на черешата...
Или, за твоето бабче -   Praynig Praynig Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт