4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 419
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
Лу, Мариета, благодаря ви. Ние сега се връщаме от плаж. Ще обядваме и тръгваме за Варна. Обещали сме наДеян днес да не спи на обяд. Само не знаем още къде ще го водим. Ако някой знае интересно място да казва

# 541
  • ГОре на черешата...
Сас - Военноморският музей и Аквариума - един до друг са и моите умират за там - ходим два пъти годишно и всеки път ги водим там, много им харесва Peace...а в другия край на Морската стигате до Зоологическата градина и Делфинариума.

# 542
чак сега влизам,дано не е късно

Сас,има детски кът в морската градина,мисля че ще му хареса много Grinning Дави е жив и здрав рожденика  bouquet

Благодаря за пожеланията Hug

# 543
Мариета, морска, благодаря ви. Тръгваме, че да има време.В 8 часа ни е вечерята

# 544
  • В светлината на слънцето
сас, ще разказваш как е минала празничната обиколка из Варна?  Heart Eyes Аквариума е наистина вълшебно място - и за деца, и за родители. А лунапарка в Морската градина е страхотен. На мен ми е слабост, да можеше и аз да се пусна... носталгия от детството ме гони. Blush

# 545
на мен вече ми е черен детския кът Crazy

# 546
Щоооо  newsm78 От 4- годишно всекидневно висене там ли  Mr. Green

# 547
Щоооо  newsm78 От 4- годишно всекидневно висене там ли  Mr. Green

Laughing

# 548
какъв аквариум, какъв зоопарк, каква обиколка на Варна. Хлапето като видя детският кът, загуби и ума и дума. Времето сякаш отлетя. Тръгнахме си чак в 21 часа. Бягали сме като луди по улиците до паркинга да не изтървем вечерята, че е до 22 часа. Толкова хубав рожден ден, с толкова емоции не е имало детето.
Пак ще идем преди да си тръгнем. Дано остане време и за аквариума. Ще кача снимки във фейса

# 549
ДЕО,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!БЪДИ ВСЕ ТАКА ГОЛЯМА ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТЕ.ЖЕЛАЕМ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ,УСМИВКИ И БЕЗБРОЙ ИГРИ Heart Eyes
За мама:

# 550
сас, радвам се, че сте си изкарали прекрасно. Там наистина е страхотно.
Морска, на мен пък ми е вече черна крайбрежната алея на Албена.  Twisted Evil За капак тази година бяха тупнали и едно 6D кино в комплекса, което както се изрази мъж ми е просто един по-големичък симулатор. hahaha

# 551
Бре, бре, бре  Whistling сефте чувам за 6D  Rolling Eyes Изпробвахте ли? Как беше?

# 552
Честно казано не ме впечатли кой знае колко. Абе кино с очила и седалки за 9 души в нещо като по-голяма барачка. Под седалките има механизъм, който ги движи съобразно онова, което показва екрана. А екранът е не само отпред като в традиционното кино, а и всички стени, пода, тавана. От разни отвори по стените подухва, потропва, пръска вода и т.н. Филмчетата са по 5 минути. Абе точно като в симулатор, но с очила. Mr. Green Не е нещо кой знае какво честно казано.

# 553
  • София
Здравейте  Hug.
Минавам транзит през темата, но имам страшно много работа и не ми остава време за форума, а виждам, че тези дни тук е било много празнично Party. На всички малки и големи рожденници, на патерица пожелавам да са здрави и щастливи  bouquet.

Сега отново изчезвам, че освен това което съм се захванала да върша имам и дом. работа и всичко трябва да приключа, докато диванетата спят Whistling. Като имам повече вереме ще се включа за повече Mr. Green.
Приятен следобед   bouquet.

# 554
Честно казано не ме впечатли кой знае колко. Абе кино с очила и седалки за 9 души в нещо като по-голяма барачка. Под седалките има механизъм, който ги движи съобразно онова, което показва екрана. А екранът е не само отпред като в традиционното кино, а и всички стени, пода, тавана. От разни отвори по стените подухва, потропва, пръска вода и т.н. Филмчетата са по 5 минути. Абе точно като в симулатор, но с очила. Mr. Green Не е нещо кой знае какво честно казано.
Аааа, това искам да го изпробвам с някое филмче за 5 минутен полет над планини и морета  Mr. Green
Сънувала съм, че летя и беше толкова яко и толкова реално, че не мога да го опиша  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт