4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 347
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • В светлината на слънцето
Нашето беше едно водно, с акули и други морски твари. Имаше още два варианта. Единият беше търсене на съкровища - явно пещери, джунгли и други такива, и вторият - увеселителен парк - скоростно влакче, въртележки... Морското ми се видя най-интересно и затова на него се спряхме. Билетчето е 10 лв - и за децата. Страхотен бизнес - за 5 минути 9 души по 10 лева, кой ти го дава. И имаше постоянно опашка от мераклии. Crazy

# 556
Добра вечер  Hug
Имам едно питане - трябва да правим на Яни изследванията за градината, от 1 септември пускат сборна група. Предполагам, че още тогава трябва да занесем бележките, а не да чакаме до 15-ти  Thinking
Какви бяха изискванията за кръвта и ако-то? Колко дена преди това трябваше да се направят? И проблема ми е следния- миналата година ходеше на гърне, ама сега като си ходи направо на тоалетната, как да взема материал за изследване за глисти  newsm78 newsm78 newsm78

# 557
Глистите не се ли вземаха с лепенка newsm78
Изобщо за тази година,какви изследвания трябва да се пускат?Пак ли всичките или само глистите newsm78

# 558
Ади и аз това се чудя, ама като се поразрових из темите стигнах до извода, че не всяка градина иска едно и също  Thinking Аз не съм носила лепенка за глистите, а ако за изследване. Сега прочетох, че в някои градини тези изследвания ги искали само първата година, а после само бележка от личната, че е здрав и не е контактен със заразно болни  Rolling Eyes
В крайна сметка реших, че ще рискувам да притесня госпожата и ще й звънна да попитам  Rolling Eyes
Ама ми беше интересно как аджеба да взема маТ'рял за изследване за глисти  Tired

# 559
Ами вариянта е да се изака пак на гърне или в пластмасова чинийка и ти да прехвърлиш в стерилно бурканче Thinking

# 560
аз съм ходила на 5D филм. Едни прилепи летяха и като пускаха вятър в косите все едно се оплитат.
Едни приятели ме заснели от монитора отвън. Голям смях падна как пищя игоня прилепите. Ама друго интересно нямаше и не ме впечатли особено.
Или, аз съм вземала ако на Део като го карам да седне много назад на тоалетната чиния. И то се задържа на стената

# 561
  • София
Ади,за нас само бележка от Груева за това,че не сме били в контакт.... друго не се иска! Hug

# 562
  • Видин
Нямах нет 2 дни. Така че малко със закъснение Честит рожден ден на Део. Много да е щастлив
И сега да почерпя, защото моето малко момче вече е на цели 4г. Пожелавам му да е много здрав и малко по-малко палав Heart Eyes

# 563
Ния, да ти е живо и здраво порасналото момченце! Да расте весело и безгрижно дете![/size]   bouquet  bouquet  bouquet

Сас, при нас няна как да се получи тоя номер  Thinking

# 564
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИ! НИЯ, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО МОМЧЕТО, ДА ТЕ РАДВА, ДА ТЕ ОБИЧА, ДА Е МНОООГО ДОБЪР И МНООООГО ЩАСТЛИВ!

А при нас искат всяка година въпросните изследвания за градината. Нямам още идея за училището какво точно ще искат, но и там ще има разни неща. Thinking

# 565
А при нас искат всяка година въпросните изследвания за градината. Нямам още идея за училището какво точно ще искат, но и там ще има разни неща. Thinking
Говорих с госпожата и каза, че искат само ако за проба и стъкълце. Кръвните ги искат само първата година... Ааа, да и бележка от докторката. Сега ще се чудя как да взема мат'риал Embarassed

# 566
Честит рожден ден на Марти. Да бъде много здрав и щастлив, и да му върви в живота.
 Ния, весел празник. А догодина по това време да бъдете четирима

# 567
  • ГОре на черешата...
Честит рожедн ден на Марти! Да е здрав, щастлив и любознателен! Ния, весел празник!

# 568
Честит рожден ден на Марти!Много ,много щастие.

# 569
Честит 4 -ти рожден ден на Марти Flutter

Общи условия

Активация на акаунт