4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 346
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МАРТИ  bouquet  bouquet  bouquet

# 571
  • Видин
Благодаря ви момичета Hug Трогнахте ме Blush
Ние изследвания на акото сме давали само първата година. Дори миналата година като му смених градината не ми искаха изледвания, защото нямаше повече от месец да е прекъсвал. Сега не знам дали ще искат, като 3м не е ходил на градина.

# 572
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДИ! МАРИЕТКА, ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ РОЖДЕНИКА! ДА РАСТЕ СИЛЕН, УМЕН, ДОБЪР, ДА СЕ РАДВА НА МНОГО КЪСМЕТ И ДА СТАНЕ ГОЛЯЯЯМ ЧОВЕК!

Аз утре ще ходя да прибирам двата пандишпана от село. Да видим какви са ги вършили в мое отсъствие там. Mr. Green

# 573
mari_eta, Честит рожден ден на професор Андриан!  smile3510 Нека да расте здрав, все така безгрижен, да продължава да ви радва и нека късмета винаги е с него! Весел празник ви желая!  Hug
за теб   bouquet
.... и ... давай тортата  eat  Mr. Green че откога чакам този рожденден, че да изплакна очи

# 574
Аааа, Лъвичке, и аз я чакам тази торта от доста време. Така че дай да се разберем с добро - половината за теб, половината за мен.  Mr. Green
Мариетка, айде бе, гладни си останахме...  eat Heart Eyes

# 575
Тортата и аз я чакам Mr. Green
То не е торта,ами произведение на изкуството сигурно.Направо да ти е жал да режеш и да ядеш Laughing

Ади,честит рожден ден!!!Бъди здрав,обичан и щастлив,какъвто несъмнено си в такова прекрасно семейство Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 576
хм, ... абе, ... аз не съм сигурна дали искам така да си делим тортата, но ...   Hug 'айде от мен да мине  Heart Eyes Само да я сервира Мариета, че тя нещо се покри  Crossing Arms
Ади, вчера май годишнина сте имали?? А къде е твоята торта моля? ... и рецепта ти пратих, а ти ... ааа  #2gunfire  Crossing Arms

# 577
Ъъъъъъъъъ,лъже тая лентичка.Бракуваха ме на 24.09.2005 год newsm78
Много благодарско за рецептата,ще се пробвам,дано не се издъня Blush

Последна редакция: чт, 25 авг 2011, 16:17 от ***Ади***

# 578
  • София
Честит рожден ден на Андриан!
Да е много здрав и много щастлив!

Торта ли чакаме newsm53.

Ади, Димяни, видях, че споменавате Груева (не знам дали в Люлин има друга лекарка със същата фамилия). Във вторник е казала на майката на едно съседско дете, че от тази година има нова наредба за изследванията за ДГ и според наредбата на детето трябва да се направят изследвания само ако не е посещавало градината 3 и нагоре месеца. А ако не е посещавало 2, му се прави някакъв мед. картон и бележка, че не е бил в контакт със заразно болни 2 дни преди да тръгне на ДГ.
Аз в понеделник ще ходя при наш'та и ще видим тя какво ще каже. Дали трябва или не трябва newsm78. Ние в началото на месеца правихме тези изследвания и на двете хлапета, защото сменихме педиатърката и тя пожела да има резултати от тях, но за какво са й не съм я питала.

# 579
Честит рожден ден на Андриан. Да бъде много щастлив.[/size]
И аз се нареждам на опашката за парченце торта

# 580
Здравейте на всички!

Честит Рожден Ден на Андриан! Нека расте здраве, заобиколен от прекрасни деца –добри приятели, много внимание и обич!
Весел празник Мариета!

Приятна следобед на всички !

# 581
Честит рожден ден на Андриан!Много ,много щастие.
Мариетка весел празник!  bouquet

# 582
Мариета, да ти е живо и здраво момчето! Умно и послушно да расте и само да ви радва!

И аз чакам тортата- шедьовър  smile3521

# 583
Ай, останахме си без торта... Сега ще се появи Мариета и ще каже: свърши, изядохме я ... Mr. Green Whistling

# 584
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви, мили приятели, за страхотни поздрави!

Ето я и така чаканата почерпка - торта "Франклин и приятели"

Общи условия

Активация на акаунт