4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 345
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • В светлината на слънцето
Йееее, заслужаваше си чакането.  Party Мариетка, страшна си!   bouquet

# 586
  • ГОре на черешата...
  bouquet

Последна редакция: пт, 26 авг 2011, 21:54 от mari_eta

# 587
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА НА КЪРЛИ! С ПОЖЕЛАНИЕ ДА БЪДЕ ОЧАРОВАТЕЛНА МАЛКА ГОСПОЖИЦА С ДОБРО СЪРЦЕ И БЪРЗ УМ!

Мариетка, чудни са момците!  Peace И какви са пораснали само... Whistling

# 588
Честит рожден ден на Калина!Много ,много щастие.
Кърли весел празник   bouquet  bouquet  bouquet
Мариетка страхотни момчета си имаш.и какато винаги си ненадмита в тортата.
Ние утре сме на сватбата на племеницата и Габи ще е шаферка .Снове из къщи и час по час мери роклята.Ицко пък се сърди ,че нямал и той цвете за косата  hahaha hahaha hahaha

# 589
  • София
Ади,честит имен ден и тук!
Много здраве и щастие!

# 590
  • ГОре на черешата...
Честит имен ден, Ади! Бъди много, много щастлива с прекрасните си дечица и любящия съпруг!

# 591
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,КАЛИНА HugБЪДИ УМНА И КРАСИВА КАТО МАМА,ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes
БЛАГОДАРЯ ЗА ЧЕСТИТКИТЕ,МОМИЧЕТА Hug Heart Eyes Hug
Почерпка:

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И НА НАТИ НА ДИВЕНА  bouquet

# 592
честит рожден ден на Калина
Честит имен ден  Ади
Нашата почивка приключи.  SadУтре се прибираме.  SadНе усетих кога минаха 2 седмици. днес пак бяхме в детския кът във Варна. И пак времето отлетя и не стигна за аквариума

# 593
Честит рожден ден на Гого и Мони!Да растат здрави и щастливи!

# 594
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте, хора

Честито на всички по всички поводи, които съм пропуснала!
При нас няма нищо ново. Лятото мина, новата учебна година идва, ужасТ[/b]

# 595
  • ГОре на черешата...
Честито на днешните рожденици и от мен - здраве, щастие и много щури игри!

# 596
  • Видин
Честит рожден ден на всички от 25 до днес  bouquet
Честит имен ден и на именниците, които съм пропуснала Hug
Да ви се похваля, че се записах да уча магистратура в Свищов специалност "Психология и поведение в управлението" Blush

# 597
Честито на рожденниците, които съм пропуснала.
Ния, пожелавам ти успех
Аз от днес започнах да пия топла вода на гладно. Да видим дали ще даде резултат. Казват че се отслабвало. Ама си беше много гадничко, едва устисках да я изпия до дъно

# 598
Добро утро  Hug
Пак на работа. Като за понеделник ще ми трябва повече време докато се настроя на работна вълна Wink

Аз от днес започнах да пия топла вода на гладно. Да видим дали ще даде резултат. Казват че се отслабвало. Ама си беше много гадничко, едва устисках да я изпия до дъно
Sick И аз знам, че било хубаво, изчиствало и се отслабва, ама.... е гади гадорията  Crossing Arms Дано даде ефект  Peace

Гита, ужасТ, а  hahaha и аз тази сутрин усетих, че наближава първия учебен ден. Днес ще пускаме маТриал за изследване и от 1-ви, живот и здраве тръгва на градина. Ама по-добре, нека влезне малко в ритъм. Ваканцията като няма кой да го гледа и по цял ден е с баща си, не спи на обяд, не яде нищо по цял ден или пък по цял ден е на кроасани на ФаФли  Sick Нека го вкарат малко в релсите в градината! Надявам се, че няма да има драми тази година  Praynig

Ния, блазе ти за магистратурата и успех ти пожелавам!  Hug

# 599
Отново със закъснение
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО И МОНИ! ДА РАСТАТ, УМНЕЯТ, КЪСМЕТЛЕЯТ И РАДВАТ СВОИТЕ МАМИ САМО С ДОБРИ И ВАЖНИ ДЕЛА!
АДИ, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН И ОТ МЕН!

Ние снощи се прибрахме. Тоест прибрах си челядта в София. Обаче какво преживяване пак имахме, не е за разправяне. Пазарджик изглежда ни е фаталното място, повече няма да карам покрай този град. ooooh! Нали ви описвах онази ужасна история преди време, когато пътна помощ ни закара в един сервиз, пълен с цигани. Е, сега пак минавайки по магистралата и точно край Пазарджик нещо каза пат и ауспуха на колата се откачи. То хайде, закачането отзад как да е, с подръчни материали стана. Ама се оказа прекъснат и по средата, точно в центъра на колата. Което вече е опасно, защото може всеки момент да се счупи, забие в асфалта и превърти колата на салто.  #Crazy Вариантите бяха или пак да ни дръпнат с пътна помощ в Пазарджик ( Twisted Evil), или да ни издърпат чааак до София, което струва майка си и баща си, или да караме съвсем, съвсем бавно до София и да се молим да не се счупи по пътя. След дълга консултация с наш близък монтьор, направихме последното по начина, по който той каза. Малеее, такова инфарктно каране не съм имала досега. ooooh! На финала коленете ми се огъваха от умора, нерви и напрежение. Важното е, че успяхме да стигнем живи и здрави до София. Praynig
Знам, че е машина и винаги на път може да се случи нещо. А и номерата с ауспуха като цяло са сред най-честите. Имала съм проблем подобен с предната кола, но не в такава форма. Абе случва се, на всеки може да се случи. Ама си е голямо напрежението. ooooh!
Ето, ожалих се понеделнишки. Mr. Green
Другото си го знаете. Къщата е вече наопаки, защото двата звяра се бяха яко затъжили за всичко. И като гледам ще е така поне още два-три дни. Crazy
Иначе и ние се готвим за първия учебен ден, който на нас ще ни е първи в буквалния смисъл на думата. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт