4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 317
  • 732
  •   1
Отговори
# 615
  • В светлината на слънцето
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИ! ИЛИ, ДА ТИ Е ЧЕСТИТ, ЗДРАВ, ДОБЪР, ПОСЛУШЕН, УМЕН И ВСЕ ТАКЪВ ЗАСМЯН ЧАРОВНИК ПРЕКРАСНИЯ ТИ СИН!

Морска, възможно е и да не са уцелили. Но някои от познатите ми ходят при един и същ хомеопат, а ефект има само при някои, при други - не. Аз и затова така съдя, че е до организъм.  newsm78

Хайде, днес и аз черпя, че си имам именик.  Grinning

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА АЛЕКС НА ИРКА И НА АЛ НА АДИ, КАКТО И НА ВСИЧКИ ДРУГИ МАЛКИ И ПО-ГОЛЕМИ САШКОВЦИ И АЛЕКСАНДРИ!

# 616
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЯНИ!!!ДА РАСТЕ ЗДРАВ,УСМИХНАТ И ЗА ГОРДОСТ НА МАМА И ТАТЕ!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА САШУН НА ЛУ,АЛЕКС НА ИРКА И ВСИЧКИ ДРУГИ ПРАЗНУВАЩИ  bouquet  bouquet  bouquet

Почерпете се за здраве на Ал:

Димяни,къде ще тръгва Рай от 7-ми newsm78Да няма сборна група.На Роси мед.сестра и е казала снощи,че и вътре  правят ремонт,та и до 12-и нямало да е готово,да пуска близнаците от др.месец newsm78

# 617
  • София
Честит празник на малките господа! Да са здрави и щастливи!

Лу, за Бронховаксома, от няколко места чувам, а и вчера прочетох в листовката му, че има някои странични ефекта, които ме притеснявам и затова мисля да не го давам Stop.
Мариетка, а ти Респивакса само 3 месеца ли го даваш? И ако е така следващите месеци какво даваш? Той с натрупване ли действа? Извинявай за многото въпроси, но за момента съм се спряла на него, защото ми се струва, че е най - подходящ за Ани и затова толкова разпитвам Mr. Green.
За хомеопатията, и аз мисля, че си действа, но хомеопата трябва да успее да уцели правилното лекарство. При тази, при която ходехме, успя да уцели лекарството на Дани и от 3 приема човека се оправя, но при Ани не успя и колкото и да й го даваме ефект никакъв Sad. Тази година мислим да опитаме при друг лекар, че "наш'та" много ни разочарова и дано да попаднем на правилния във всяко едно отношение Praynig.

# 618
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на Яни - много весели игри и приятели да има  bouquet!
Честит имен ден на Александровците - живи, здрави и щастливи  bouquet!

Марти, да, само 3 месеца. След 6 мес може пак да се повтори, но не виждам смисъл, защото идва лятото.
Иначе ако започне грипна епидемия правя курс с Изопринозин по схема и при двамата. Това е. Ако усетя, че се разболяват - Инфлуцид. Да чукам на дърво не са ми кекави, особено Дребо е мноооого по-здрав и по-малко боледуващ от батко му на същата възраст.

Преди малко се върнахме с него от Търново - голяма разходка + Смърфовете - размазахме се от кеф и двамата Party.

Лу, а да имаш идея защо Мечо Пух не го дават в Търновската Арена Thinking?

# 619
Мариета, нямам идея защо не го дават.  newsm78 Премиерата му беше през юли, така че е твърде скоро да бъде свален от екран.  Thinking
Аз пък днес гледах 3D хорър - "Стръв". Едни акули омазаха екрана с кръв и черва от шепа младежи. Много апетитно. Mr. Green
Обаче покрай филма научих от разпространителите, че предстои първото истинско 4D у нас. Не като това по морето. Киното май ще е в мола на "Стамболийски", а първият такъв филм е "Деца шпиони", който предстои да тръгне през септември. И си представете да заведа Сашо на такъв филм и в тон с картинката да се разнесе аромат на кюфтаци. Малеее, мойто ще ореве салона, че е гладен.  hahaha

# 620
  • ГОре на черешата...
Да, пуснаха рекламата за Деца шпиони и страшно ми хареса - този път ще е ред на Калоян...

# 621
Доколкото разбрах филмът ще е озвучен, което е супер за по-малките.  Peace

И обещаното - двете снимки на диванетата в ELLE. Grinning
http://lulumba.snimka.bg/children/tedi-i-sashi-modeli.617455

По принцип има още много и то прекрасни, но ще ви ги покажа по-натам.

Последна редакция: ср, 31 авг 2011, 12:40 от lulumba

# 622
Здравейте Laughing
На плажувахме се ,завърнахме се преди два дена в мръсна Сф. Тичах да им правя изследвания и всеки да тръгва по направление,аз даже ходи на едно интервю.Всичко е на пълни обороти:)
Нищо не съм чела,ще наваксвам.Целувки на всички
Лулу,страхотни са и двамата.Сашундера е "опасен"Simple Smile),ще си го купя списанието само заради тях. Heart Eyes

# 623
Лулу, Теди и Сашундера са прекрасни!  Heart Eyes Снимките са станали стртахотни  Sunglasses

# 624
  • София
Мариетка, мерси много  bouquet.
Лу, невероятни са и двамата Heart Eyes. Снимките наистина са прекрасни Peace. Излязло ли е вече списанието?

# 625
Да, излезе още на 20 август, но трябваше да поизчакам, за да ги покажа. Тоест преди да мине поне малко време не е редно да се качват из нета. След седмица ще ви покажа и останалите снимки от фотосесията, има страхотни кадри. Peace Просто фотографът беше много добър!   bouquet

# 626
Честит рожден ден на Яни, макар и със закъснение.
Ние вчера празнувахме повторно рожденния ден на Деян с роднините. Имаше и торта и отново подаръци. Кой като него с два рожденни дни.
Лу, страхотни са хлапетата. Готови манекени. А какво си преживяла като си ги прибирала, не ми се мисли.
Днес бяхме на проф. преглед. 14,5 кила и 105см е висок. И за мое разочарование имало и чревни изследвания на 4 години. Инъче в градината не ни искат ,защото прекъсна само за морето

# 627
  • ГОре на черешата...
Лу, прекрасни фотомодели си имаш, утре припкам за списанието да видя всички фотоси Grinning...
Добре, че Сас спомена - ние в понеделник бяхме на профилактичен - 19 кг /113 см.
Утре е на градина и имам 3 дни да си почина, че от 7-ми тръгвам на работа. Ще си седя вкъщи на абсолютна тишина, че за 1 мес ушите ми хванаха мазоли Whistling...

# 628
Мариетка, то в списанието няма други кадри. Общо са четири деца и всяко е на по една страница. Само Теди е на две, че я сложиха и да "отваря" със снимка детската секция. Иначе фотографът направи много снимки, за да изберем точно тези, които ни трябват за идеята. Имам над 100 снимки на двамата. Аз това имах предвид като казах, че има още кадри. Но тъй като зад тези снимки стои доста голям екип - не е само фотографа, а има моден редактор, който прави целия стайлинг, има гримьор, фризьор, асистент мода, не е редно от уважение към труда им да пускам снимки из нета преди да е минало повечко време от излизането на списанието. Абе другата седмица ще ви покажа още, имайте търпение. Grinning
И благодаря на всички за хубавите думи за моделите. Hug

# 629
  • ГОре на черешата...
Да, да, разбира се, че е така...

Последна редакция: чт, 01 сеп 2011, 21:46 от mari_eta

Общи условия

Активация на акаунт