4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 310
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
Лулу, страхотно са се справили децата  Hug Браво! Самите снимки няма какво да ги коментираме ... няма как да не са такива! Професионалното си е профи ..., не е като аз да съм снимала  Mr. Green Айде чакам следващата порция  smile3508
mari_eta, аз много ти харесвам момчетата. И на тези снимки са излезли супер  Heart Eyes Професора да не стане фотограф?? А? ТИ "госпожа" ли си пак"? Нова учебна година? Помня преди време една торта, във форма на книга, мисля на завършване на първолаци!? Начална учителка ли си?

# 631
  • ГОре на черешата...
Лъвичке, да, учител съм и тези първолаци след две седмици ще са третокласници, които лека-полека, особено момичетата, почва да ги тресе хормона и познай как съм Crazy...

# 632
Лъвичке, да, учител съм и тези първолаци след две седмици ще са третокласници, които лека-полека, особено момичетата, почва да ги тресе хормона и познай как съм Crazy...
отсега ли бе  Crazy ... оле, мале  newsm78

# 633
  • ГОре на черешата...
Мдамммм, че и чужди - на моето мога му извъртя шамар, ама на тях Tired...

# 634
Добро утро  Hug
Мариета, прекрасни са ти момчетата  Heart Eyes Изглеждат толкова мирни и послушни, не мога да си представя да ти дадат повод да им "извъртиш" по един шамар  Laughing
Винаги съм се възхищавала на учителите в началните класове и на тези в детските градини! Трябва да имаш железни нерви, а моите са тънки като косъм  Embarassed Моето ме изкарва извън релси, а не мога да си представя с повече от 20 деца и то чужди, и то наведнъж как може да се справи човек  Shocked Адмирации от мен   bouquet  bouquet

И ние сутринта изпратихме Яни на градина, разплака се, но се е гушнал в леличката от неговата група, която той  много обича и се надявам вече да се е успокоил  Praynig Душичката ми сладка... покрай рождения му ден едната вечер се прибирам от работа и изведнъж ми се видя толкова пораснал  Blush Чак малко тъжно ми стана, после разглеждах стари снимки, такова сладко бебенце беше  Heart Eyes Еееехх, как лети времето... Rolling Eyes

# 635
  • В светлината на слънцето
Мариетка, страхотни снимки!  Peace Момчетата няма какво да ги коментираме, чудни са и двамата! Hug
Или, вярно, бързо растат.
Ох, хормона...  ooooh! Моята госпожица от един месец е луда по филми за възрастни. Придърпва си стола пред телевизора и залепя очи за екрана, предвкусвайки мига, когато главната героиня и главния герой ще се целунат. Crazy И ако случайно се забавят почва да подпитва: "Ама нали ще се целунат? Ама кога ще се целунат? Ааа, ей сега, ще се целунат"  hahaha Какво ли ме чака след една година.  Crazy
Тази сутрин трябваше да ходят до детската градина, за да вземат картона на Теди и да го носят в училището. Първата дума на Сашо беше: "Нали няма да ме оставите в градината!" И казано с един такъв подозрително-заплашителен тон.  ooooh! На 15 септември (тогава ще го пускам) май ще си имаме проблеми. Thinking

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МОНИ НА ЛЕЛКА И НА МОНИ НА ДЕЗИТА!

# 636
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, здравейте

Аз малко съм в отпуск  Party
Мариетка, Лулу, това с хормона защо ли ми е толкова познато  Crazy УжасТ и все по-голям ужасТ с всеки изминал ден. Иначе гадже има от първи клас още, че и двамата знаят. Даже щял да й предлага пред Айфеловата кула  Thinking А за промяната в настроенията хич не ми се коментира. Ще си тегля ножа вече.

# 637
 smile3506 аууу ... тцтцтц, какви ги говорите мале, мале

# 638
  • ГОре на черешата...
...нИдей цъка, ам си калявай отсега нервите Mr. Green...аз от моите не мога да се оплача, добри са ми децата, особено Калоян е вече като възрастен човек - тези дни е на село - баща му снощи седи и сам си говори "Боже, колко ми е порастнало детето - помага, пита имам ли нужда от помощ, мисли и разсъждава като голям..."
Снощи ми звъня да говори с брат си - пожела му успешен старт и много нови приятели на градината Grinning...

Иначе Дребо /май е време да спирам да му викам така  Thinking.../ влетя с широка усмивка и размахвайки букета тази сутрин и аз с кеф и на спокойствие си пих кафето и митлосвах по магазините...почнах лека-полека да му купувам дрехи, че както е дръпнал 5-6 см това лято нищо не му става ooooh!...

# 639
smile3506 аууу ... тцтцтц, какви ги говорите мале, мале

Мдааа, и теб туй те чака след някоя и друга година.  Mr. Green

# 640
Ох, незнам ... и аз често си мисля колко бързо минаха 4 години. Като знам колко се бори това дете за живота си и как сега се "бори" с мен, за да си извоюва каквото си е решила  Joy На нейните години аз съм гладила вече пелените на брат си, ходила съм до сладкарницата да му купувам мляко ..., но някакси ми се струваше, че тя е малка. Малка, малка, ама ... и масата нарежда, и в микровълновата си топли ядене /не и давам ако е нещо течно де/, и сама се храни и къпи и облича/съблича и чиниите иска да ми мие и т.н. И аз бих казала че е добричка, но докато я хване кривотията /като и се доспи  Twisted Evil например/. Е тогава става лошо ... и за двете  Mr. Green Но и това ще мине Simple Smile Но с тия блъскащи хормони на 10 години вие направо ме  #2gunfire ... здраве да е, другото се преживява  Peace

# 641
Лъвице, като каза миене на чинии се срещам една случка от снощи  Laughing Навечеряхме се, Яни е седнал на компа, а ние с мъжо седим и се чудим какво да правим. Аз трябва да си мия косата, което ще рече половин час в банята и после още толкова със сешоара и му викам - сега щЪ светна на една далавера- ти отиваш да измиеш чиниите, а аз влизам в банята (той страшно много ненавижда да мие чинии, че имаше и някоя друга тенджера и един тиган  Whistling ) Пък той седи, седи и вика на Яни- Татее, слушай сега каква далавера ти предлагам- аз сядам на компютъра, пък ти отиваш да измиеш чиниите  Joy И той, милия, веднага се нави- на него му дай да се мокри и да играе с водата, да сипва от пусто в празно, да реже, да готви  Mr. Green
Та в крайна сметка мъжО изми чиниите  Mr. Green , ама исках да кажа, че и моя има голям мерак да помага Wink

# 642
  • София
Здравейте Hug.
Мариетка, много са ти хубави момчетата Heart Eyes. Дано винаги са ти така добри и послушни Peace.

И аз бих казала че е добричка, но докато я хване кривотията /като и се доспи  Twisted Evil например/. Е тогава става лошо ... и за двете  Mr. Green Но и това ще мине Simple Smile

Лъвичке, все едно Ани описваш.
Това лято е прекрасна в сравнение с преди. Много по - лесно се разбираме и тръшканията и истериите почти изчезнаха Grinning. Е, има случаи, в които не си е доспала и тогава я прихваща беснотията, но като цяло е цвете Grinning.
За помагането, и двамата много обичат да ми помагат, но аз им давам само когато имам повече време, защото ако нещо обикновено го върша за 1 час, то с тях го свършвам за 2 Mr. Green.

# 643
Мариетка ,Лулу страхотни снимки.Децата са прекрасни.

За хормони не ми говорете Габи се преоблича по три пъти на вечер а пък играе пред блока (ама долу е пълно с момчетии).А Ицата не изпуска приятелката си от блока само за ръчичка се водят.
Ето малко снимчици от сватбата на племеницата където Габи беше шаферка.http://www.facebook.com/media/set/?set=a.277003285649432.84635.100000192875344

# 644
Яна, много нежна шаферка. Прекрасна е!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт