4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 305
  • 732
  •   1
Отговори
# 645
  • ГОре на черешата...
Яна, принцеса направо, а Ицко е голям сладур Peace!

За порастване ли ми говорите? Ей сега се връщам от пазар с Калоян - 40 номер маратонки  Rolling Eyes, ръст 155 см, а ще е в 4-ти клас Whistling. Направо си отглеждам мутант hahaha...

# 646
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, на Танти един приятел е с 2 месеца по-малък от нея и вече е на 42 номер обувки, колкото мен е висок (165см), ама там родителите са "виновни". Голям мъж. Танти си е дребосък на фона на нейни съученички - няма 140см и 34 номер обувки.

# 647
  • В светлината на слънцето
Темата с размерите на обувки и дрехи ми е направо болна. ooooh! И двамата са с големи крака. И дъълги плюс кльощави. Та изборът на парцали и патъци не е лесен. А Сашо колко е заслабнал... ooooh! Снощи ми се подмотваше преди лягане по едни слипчета. Малеее, краката му пищялки. И ребрата му се броят. Добре, че структурата му е такава една широка, тоест има широкоплещест гръб, та като е с дрехи не си личи каква е кльоща. Просто много дръпна на височина това лято и какъвто беше слаб съвсем оклощавя. А не е като да не яде. Набива здраво, но дори и бузите му са взели да се прибират. Айде, за Теди вече го преглътнах, че е кокаляво, ама поне второто да беше по-загладено.  Thinking Не дебело, но поне да беше кокал с мръвка, а не само кокал с кожа отгоре. Crazy

# 648
  • Stavanger,Norway/ Varna
Лу, и Йована много рязко ми дръпна на височина това лято. Явно основен период на растеж е било. Вчера се облече в балетно костюмче да потанцува и гледам, то следа няма от бебешките пухкави краченца. Както каза ти, едни пищялки се подаваха само  Laughing, целите в синини  ooooh! (претрепва се поне по 100 пъти на ден от дивотия).

Мила, да ви кажа, ще ни изяде ушите. Голямо ядене, голямо нещо, незнам къде го слага, като разпрана е, а кантаревне мърда. Постоянно зяпа, а ако види някой да яде и е залепена за него. Вече взехме да я поспираме, щото не върви да мели по цял ден. Първото-злоядо, второто- ламя, поен ще се компенсират взаимно  Crazy

Отивам да се трудя, лек ден ви желая   bouquet

# 649
Добро утро мацки:)
Бобче и моите са така,големия с мъка трябва да му сложа нещо да яде,а малкия няма спиране,вечно дъвче нещо...то си му и личи де.Да са живи и здрави ,това да ни е проблема
Яна,много красива шаферка,браво
Мариетке,много послушни тези твоите юнаци,чак ти завидях
Аз да ви се оплача:(( с микроаденом съм на хипофизата:((  в сряда ще трябва да влеза в болница за да ми направят още изследвания:( Стискайте ми палци да го преборя медикаментозно... Praynig

# 650
  • Stavanger,Norway/ Varna
Валеске, стискам палци. Praynig  Би ли споделила, какви ти бяха симптомите.

# 651
  • ГОре на черешата...
Валеске, стискам Praynig! А прогнозата при тази диагноза е отлична, така че всичко ще е наред Hug!

# 652
Валеске, стискам палци всичко да се оправи лесно и бързо.  Praynig
Да ви се похваля - имаме си домашен любимец. Златна рибка, кръстена е Голди. От онзи вид с големите воалести опашки е. Голяма радоста пада.  Grinning Сега си търсим аквариум и като намерим, ще вземем още една - да са си компания.

# 653
Бобче,7 м  не ми спира кърмата,изследвах няколко пъти пролактин но все не е висок.А кърма си има ,чак пръска на далеч.,а и цикъла започна да си прави номера,други симптоми нямам.Успях да си издействам направление за ЯМР и там показа 3мм.аденом в преден дял.Като се има предвид ,че цялата хипофиза е 10мм. не е толкова малко,поне според мен.
В болницата ще  ми изследват  всички видове хормони и тогава ще ми назначат лечение. Самата мисъл ,че имам тумор  още не е достигнала до съзнанието ми,всичко ми е като мъгла.Толкова мие притеснено Cry Cry Cry

# 654
Валеске, стискам ти и аз палци. Не се притеснявай ще се оправиш. Накрая ще ти остане само лошият спомен. Hug Praynig

# 655
  • София
Валеске, Praynig Praynig Praynig Praynig Hug

# 656
  • София
Валеске, стискам ти палци всичко да се оправи по най - бързия и безболезен начин и скоро да се похвалиш, че си се оправила Praynig.

# 657
Съвсем в края на деня, но днес не ми остана никакво време за форума
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ! СОНИТКА, ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ПОРАСНАЛОТО МОМЧЕ, И МНОГО, МНОГО РАДОСТИ И УСМИВКИ ДА ТИ НОСИ!

# 658
Добро утро!
Валеске стискам ти палци. Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Честит рожден ден на Сами!Много ,много щастие.

# 659
Валеске,стискам всички налични палци Praynig Praynig PraynigЩе се справиш медикаментозно,ще видиш. Hug

Сами,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!РАСТИ ЗДРАВ,УСМИХНАТ И ПЪРВЕНЕЦ!!!

Ние утре се прибираме от Халкидики.Добре,че ще постоим още две седмици в Сандански,а не направо в Сф,че трудно щеше да ни се стори Laughing

Общи условия

Активация на акаунт