! Здраве, щастие и безкрайни игри!
Пак златна, но не като първата. Първвата е златно-оранжева с огромна воалеста опашка. Втората е сребърна с ярко червена воалеста опашка. Втората се казва Уайти и е рибката на Сашо.
Сега водим преговори за папагал жако.
След дългата почивка днес отново на работа! Добре, че тази седмица ще е по-кратка 
се оказа по-малкото зло! Силно вярвам и се моля и при теб нещата да доведът до хубав край 
А ние си бяхме в прашна и душна София.
За капак снощи Теди се натрови с едно месо (по-точно варен език) и цяла нощ не сме мигнали от притеснение. Слава Богу, сега е по-добре. 
По принцип трябва да отидем за затворим къщата. Иначе сега сме в пред15септемврийска треска.
).
).
Бяхме взели някакви жълтички с черна ивица на перките- не можа да ми каже порода, било нещо гръцко, ама точно те дадоха фира при пътуването
Та така с нашите риби
Аз мойто не мога да изтърпя, че постоянно ми мели нещо на главата, пък и папагал да си взема на главата...

Определено не ни е по джоба. Поне на този етап сега.
У дома рибки никога не са се гледали и като подариха на Теди първата рибка реших, че няма да е никаква трудност. Абе представях си я точно като в картинките - буркан и една щастливо плуваща рибка в него, която отвреме навреме някой храни. Да, ама не било точно така.
И да видиш как бързо се наложи да се образовам в акваристиката.
Иначе и аз разбрах, че златните рибки са доста некапризни и живеят дълго. Но да видим дали ще се справим. А Теди ме е заврънкала да добавя към тях точно сомчета. Казаха, че сомчета, телескоп и не много голяма скалария става. Другите - тц. А такива хубави неонки бройнах, ама обясниха, че ще стане мазало в аквариума.
, ама за съжаление последните се разболяха от нещо или пък някоя друга риба им изяде очите
Ама моя мъж като не ме слуша като говоря и сега той се занимава с него 
Затова никакъв достъп на папагала до семейното ложе - директно на другия край на апартамента, че като дойдат гости да не се червите пред тях заради пернатото 
Препоръчани теми