4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 305
  • 732
  •   1
Отговори
# 660
  • ГОре на черешата...
Честит рожден ден на Сами  bouquet! Здраве, щастие и безкрайни игри!

# 661
  • В светлината на слънцето
Имаме вече втора рибка.  Grinning Пак златна, но не като първата. Първвата е златно-оранжева с огромна воалеста опашка. Втората е сребърна с ярко червена воалеста опашка. Втората се казва Уайти и е рибката на Сашо.  Grinning Сега водим преговори за папагал жако. Mr. Green Ама като знам каква е цената на точно този вид папагали, няма да ги огрее скоро. Crazy

# 662
Привет на всички  Hug След дългата почивка днес отново на работа! Добре, че тази седмица ще е по-кратка Wink

Валеске, стискам палци всичко да е наред. Мога да си представя какво ти е в момента. Март месец ме изследваха за всички високорискови типове на рак на шийката на матката и се бях побъркала от притеснение, не знаех на кой свят съм. Слава Богу  Praynig се оказа по-малкото зло! Силно вярвам и се моля и при теб нещата да доведът до хубав край  Hug

Лулу, честити ви рибки! И ние взехме на Яни за рождения ден и двете ги уморихме вече  Embarassed Да знаете, че рибите не издържат на път  Embarassed Само едната оцеля и сега ще й търсим другарче и Владимир мисли да вземе разни гупички и тем подобни. Абееее, таралеж си вкарахме с тея риби, ама...

Ние почивните дни ги изкарахме на село- спокойствие, природа, студени дини сутрин рано от градината, сладко грозде на корем, карахме колело, Яни не слезе от люлката, играхме с животните на село, пекохме агне в пеща... ееехххх, толкова ми лиспват безгрижните лета на село като дете  Blush

# 663
  • Germany
Здравейте, момичета, завърнахме се от ваканция в БГ. Изкарахме супер. Все още е хаос у дома от багажи и куфари, но като ви прочета ще пиша по-подробно как сме изкарали  Hug
Честити 4 годинки на всички рожденници  Heart Eyes Ние също бяхме и вече сме големи мъже на 4г.  Wink

bouquet

# 664
Или, искрено ти завидях за селото. Ох, как хубаво звучи... Blush А ние си бяхме в прашна и душна София. Tired За капак снощи Теди се натрови с едно месо (по-точно варен език) и цяла нощ не сме мигнали от притеснение. Слава Богу, сега е по-добре.  ooooh!
Ние евентуално планираме да ходим към селската къща при следващите почивни дни около 22 септември, ама да видим как ще е. Thinking По принцип трябва да отидем за затворим къщата. Иначе сега сме в пред15септемврийска треска.

Последна редакция: ср, 07 сеп 2011, 14:08 от lulumba

# 665
  • вкъщи
Здравейте !
И ние взехме на Теди за рождения и ден аквариум,оборудван с всичко и е голяма радост.Аквариума е доста голям,60 литра,засега имаме 6 рибки.Децата са доволни,и аз също,че се зарадваха и на това,понеже искаха куче или котка.
Иначе сме добре,от утре Мони ще е на градина ,дано няма ревове и болести.

# 666
Лелка, нашият е съвсем малък - 10 литра. Но то защото и рибките са само две. При златните се оказа, че няма какво друго да сложиш, защото са лакоми и ще изядат дребните рибки. Така че засега ще е така, пък да видим докъде ще оцелеят. Папагалът е страхотен, но скоро със сигурност няма да ни огрее. Макар че ни намериха бебе, но за момента не може да си позволим цената (той е съвсем малко по-евтин от колата ни ooooh!).

# 667
Лелка, нашият е съвсем малък - 10 литра. Но то защото и рибките са само две. При златните се оказа, че няма какво друго да сложиш, защото са лакоми и ще изядат дребните рибки. Така че засега ще е така, пък да видим докъде ще оцелеят. Папагалът е страхотен, но скоро със сигурност няма да ни огрее. Макар че ни намериха бебе, но за момента не може да си позволим цената (той е съвсем малко по-евтин от колата ни ooooh!).
Нашия аквариум е 15 литра. Идеята беше да вземем един "буркан" с една рибка Бета, ама с моя мъж явно говорим на различни езици  Tired  Бяхме взели някакви жълтички с черна ивица на перките- не можа да ми каже порода, било нещо гръцко, ама точно те дадоха фира при пътуването  Embarassed Оцеля едната, която си чакаше да й вземем другарче - пираня някаква, ама нищо общо с пираня няма  Crossing Arms Та така с нашите риби  Rolling Eyes
Какъв модел е тоя папагал, че толкова пара, бре  Shocked Сега ако кажеш, че е и говорящ  ooooh! Аз мойто не мога да изтърпя, че постоянно ми мели нещо на главата, пък и папагал да си взема на главата...  Joy

# 668
Или, ето това е папагала.
http://www.hobyto.com/post/286/zhako-african-gray
Може би е един от най-умните и яки папагали, които съществуват. Говори страшно. Цената му варира, но най-евтините започват от 800 лв. Обаче като се купува е добре да се вземе качествена птица, което значи, че ценовият диапазон скача и започва от 2500 минимум. И то за папагал-бебе. Добрите излизат 4-6000 лв. Затова казвам, че скоро няма да ни огрее. Tired
Иначе са страхотни птици. Ето две весели клипчета с жако. Второто е мноооого яко. Mr. Green
http://vbox7.com/play:9b30cecd
http://vbox7.com/play:e8aa8b6f

# 669
Лулу, стига с тея клипчета, че ще ме зарибиш и мен  Crazy Mr. Green Много е яко! Ама трянва много да се внимава какво се говори вкъщи, че да не стават изцепки после  Blush

# 670
Мдаааа, трябва да се внимава. Особено в спалнята.  Mr. Green Че тия птичета попиват като гъба и повтарят ли повтарят Whistling Mr. Green Аз съм им голям фен отдавна, а наскоро моите двамца като видяха такъв папагал на живо и като се запалиха.... Иди обяснявай после колко струва. Crazy Определено не ни е по джоба. Поне на този етап сега. Confused

# 671
  • Ланкър, планините Овнерог
Ха, вкарали сте си таралежи в гащите с тези риби. Подарявам два тлъсти сома, някой, ако ги иска  Mr. Green, барабар с аквариум и тем подобни. Лулу, нашите златни доста време поживяха и с други риби, освен сомовете.

# 672
Ха, вкарали сте си таралежи в гащите с тези риби.

Смей се ти, смей се... Crossing Arms  Mr. Green Ама точно си е таралеж в гащите. Обаче го разбрах твърде късно.  Crazy У дома рибки никога не са се гледали и като подариха на Теди първата рибка реших, че няма да е никаква трудност. Абе представях си я точно като в картинките - буркан и една щастливо плуваща рибка в него, която отвреме навреме някой храни. Да, ама не било точно така.  Thinking И да видиш как бързо се наложи да се образовам в акваристиката. ooooh! Иначе и аз разбрах, че златните рибки са доста некапризни и живеят дълго. Но да видим дали ще се справим. А Теди ме е заврънкала да добавя към тях точно сомчета. Казаха, че сомчета, телескоп и не много голяма скалария става. Другите - тц. А такива хубави неонки бройнах, ама обясниха, че ще стане мазало в аквариума. Thinking

# 673
Едно време като имахме огромен аквариум в Русе и имахме едни супер яки сомчета. Не се сещам какъв "модел" бяха, ама супер се забавлявахме с тях- -придвижваха се с уста по стъклото на аквариума  Mr. Green И едни други дето бяха почти прозрачни и им се виждаха чревцата  Blush, ама за съжаление последните се разболяха от нещо или пък някоя друга риба им изяде очите  Shocked Това не им попречи да си поживуркат още дъъъълго време,де  Laughing
Без съмнение си е голям ангажимент тоя аквариум  Tired Ама моя мъж като не ме слуша като говоря и сега той се занимава с него  Crossing Arms

Лулу това с папагала и приказките в спалнята ми хареса  Joy Затова никакъв достъп на папагала до семейното ложе - директно на другия край на апартамента, че като дойдат гости да не се червите пред тях заради пернатото  Mr. Green

# 674
Ето и още снимки от фотосесията на пандишпаните. Grinning
http://lulumba.snimka.bg/children/tedi-i-sashi-modeli.617455

Общи условия

Активация на акаунт