4 свещички на тортата горят - АВГУСТинчетата наши бързичко растат

• 30 334
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Марти честит рожден ден!Много ,много щастие.  bouquet  bouquet  bouquet

Лулу прекрасни са децата. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Фети страхотен е ученика. Heart EyesДано всичко лошо бързо да минава при теб. Praynig Hug
Ади ужас с този кърлеж добре че сте го видели.

# 691
  • София
Много ви благодаря за пожеланията  bouquet.
Ето малка почерпка по случай моето одъртяване Mr. Green:

Фети, голям сладур е Неди Heart Eyes. Да му върви много в училище и да се забавлява най - вече Peace.
Бобче, дано скоро успеете да запишете Йована на балет. Честит рожден ден и на сестричката ти.

# 692
Здравейте  Hug Hug Hug

Ето ме на и мен Mr. Green. От месец сме в новия апартамент и нямах интернет...просто ужас  #Crazy Точно когато всички малки лъвчета имаха рожден ден. Нека всички се чустват поздравени на патерици  bouquet.
Ние сме добре стягам каката за училище, ще се връщам назад да чета.
Честит рожден ден и на Марти Жива и здрава и винаги обичана   bouquet

Поздрави  Hug

# 693
  • Stavanger,Norway/ Varna
Здравейте  Hug Hug Hug

Ето ме на и мен Mr. Green. От месец сме в новия апартамент и нямах интернет...просто ужас  #Crazy Точно когато всички малки лъвчета имаха рожден ден. Нека всички се чустват поздравени на патерици  bouquet.
Ние сме добре стягам каката за училище, ще се връщам назад да чета.
Честит рожден ден и на Марти Жива и здрава и винаги обичана   bouquet

Поздрави  Hug

Тъкмо се чудех къде изчезна  Hug.

Кърли също не се е разписвала скоро, дано са добре.

# 694
За Кърли и аз си мислех скоро....

Марти,честит рожден ден  bouquet  bouquet  bouquet

Васе,само толкова ли...Нещо почерпка,снимки..... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За кърлежа-добре,че го видяхме на време,та сега къде що видя черно и ми побелява косата ooooh!

Лу,страхотни са ти децата.Теди е като порцеланова кукла,а Сашун убий ме,няма никога да го позная ако не кажеш,че е той.Запечатал ми се е в съзнанието с едни големи бузи и още по-големи очи,а сега е станал истински мъж Heart Eyes

# 695
 Ехооооооооооооо ..няма никой  newsm78
Ади - и снимки ще има и почерпка  Mr. Green

# 696
  • В светлината на слънцето
Днес черпя. Майчето ми има рожден ден. Да ми е жива и здрава, и още дъъълго да ни радва и помага. Heart Eyes

Васе, честито ви ново жилище. Да го препълнете с усмивки и хармония, в което не се и съмнявам.  Hug

# 697
Здравейте. Този месец няма да мога да се включвам често, че нали сега е моят харман. Но ви чета редовно, макар и в повечето случаи след полунощ.
Марти честит рожден ден от сърце , въпреки закъснението. Hug Бъди много, много щастлива.
Фети,  направо се изумих как четиригодишни тръгват на училище. Shocked Но ученикът е страхотен и щом има желание му желая успех. Дано най-сетне проблемите при вас секнат. Hug Praynig
Аз се надявам тая измишльотина първи клас да започва на 5 годинки, да не я бъде. Направо отнемат от детството на децата.
Лулу, честит рожден ден на майка ти. Да ти е жива и здрава, и още дъъълго да ви радва и помага. Grinning
Вася, честито жилище. И аз чакам снимки

# 698
  • ГОре на черешата...
Лулу, честит рожден ден на мама - много здраве и дълголетие й желая  bouquet!

Вася, честит ви нов дом - да е изпълнен само с щастлив смях и обич  bouquet!

# 699
 Благодаря ви момичета  Heart Eyes

Лу  - Честит празник на милата ти майчица. Да е жива и здрава още дълги години   bouquet

# 700
Лу, на патерица, но да ти е живо и здраво майчето още дъъълги, дълги години!   bouquet

# 701
Здравейте  Hug

На това хубаво време всички са изчезнали  Mr. Green

# 702
Аааа, някои не сме изчезнали, работим, работим.  Mr. Green
Просто вече много хора взеха все по-рядко да пишат и темичката опустя. Нормално е. Сега като наближи да тръгват на училище, пак ще се пооживи. Поне гледам, че така се случва с набора на Теди. Grinning

# 703
Здравейте  Hug

На това хубаво време всички са изчезнали  Mr. Green
Ммдааа, изчезнали към работното място  Whistling Mr. Green
Пък как ми се ходи някъде на почивка ако знаетеееееее  Blush
Сякаш искам вече да стане по-хладно, да замирише на опадали листа, всичко да стане златно... Харесвам меката есен. Жалко, че след нея става едно такова голо, сиво и подтискащо Sad Ейй, няма угодия  Mr. Green

# 704
Или, и аз обожавам есента. Дори я харесвам много повече от лятото. Харесват ми цветовете й - от наситено оранжевото на узрелите тикви през керемидено червеното на падащите листа до златното на намаляващото слънце и сиво-кафявото на небето преди дъжд. Харесва ми аромата й: на печени чушки, шума, на топлина и студ едновременно, както и онази неуловима нишка във въздуха на очакване на Коледа. Абе много си е хубава есента... Blush

Общи условия

Активация на акаунт