Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 109 346
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Мда сега пробвах новият душ-гел ягодовият, доста е различен, никак не остава мазно от него, косата изкърца даже като от чист шампоан...гледах съдържанието половината от съставките от  ананасовото липсват... само  поне е безцветно...ама.... все пак ще му дам шанс няколко къпания, ако почне да се изсушава кожата ще купя пак от ананаса...ако е останал.

# 211

Похвалвам измиващата пяна на Алверде за чувствителна кожа (първият продукт на снимката). Вече 2ра опаковка използвам - много е добра  Peace

Моля те сподели какъв мирис има пяната? А усещаш ли щипене или изсушаване след ползването и? От тази серия ползвах тоника за лице(на снимката ти е в средата), но имаше странен аромат на алкохол и изсушаваше кожата ми. Иначе на тази пяна и се чудя от доста време...

Има много лек и деликатен мирис, не е нещо натрапващо се. Даже, по-рано днес, като прочетох въпроса ти, не можах въобще да се сетя дали мирише и ходих да проверя Embarassed
Не изсушава кожата, а дори оставя много лек мазен филм. Аз обаче винаги след измиващото нанасям овлажнител, та не знам дали не започва да опъва по някое време.
Не щипе в никакъв случай. Това е, може би, единственият такъв продукт, който не ми дразни лицето, а съм с много проблемна кожа - боря се с розацеа от години и такива измиващи пяни са ми направо забранени.

# 212
  • Пловдив
red shoe, благодаря, че сподели за пяната. Мисля да я пробвам, като изразходя сегашната.

# 213
  • гр.Пловдив
Мда сега пробвах новият душ-гел ягодовият, доста е различен, никак не остава мазно от него, косата изкърца даже като от чист шампоан...гледах съдържанието половината от съставките от  ананасовото липсват... само  поне е безцветно...ама.... все пак ще му дам шанс няколко къпания, ако почне да се изсушава кожата ще купя пак от ананаса...ако е останал.

нещо не разбирам - от душ-гела ли косата изскрца????/

# 214
  • София
той е 2 в 1 Simple Smile т.е. шампоан и душ-гел Simple Smile

# 215
  • Варна
Много съм доволна от бебешката пудра на серията Babylove, около 2.50 е, както и от ммокрите кърпички с лайка.
Ползвам и веро за суха кожа на ръцете със смокиня от серия DenkMit, страхотно е!!
От серията Balea med дневен крем за лице, лосион за тяло-без аромат са за много чувствителна кожа , стават за бременни, които имат проблем с миризмите.
От серията Alverde пилинг за стъпала.

# 216
Аз днес си купих два топ лака на марката s-he за правене на ефект "напукани нокти". Единият е бял, а другия черен. Много яко става. Четох за това на австрийската страница във фейсбук, а после и на българската.
Ето за това става дума:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.194021337335740.49441.1 … 627488&type=1
или
http://www.facebook.com/dmBulgaria
Тези top coat се намират на едно малко дисплейче на помощните стелажи с колелцата, не при лаковете на s-he.

# 217
Аз съм доволна от лаковете  s-he  Peace

# 218
  • Плевен
Преди ползвах таблетките им за миялна машина, много изгодно излизаха и бяха много хубави, разтваряха се добре, а не като на някои други марки. Обаче свършиха и в Плевен и в Търново. Скоро си купих от праха за миялна машина и се оказа чудесен и много икономичен, измива страхотна, въобще спечелиха мен и приятелите ми с миялни.
Отделно ползвам крем за лице Balea с грейпфрут, тоника ми също, с плодови киселини, лак, пяна за коса.. Всичко ми харесва!
А също и слънцезащитния крем Sun Dance 30+, вече втора година го ползвам, страшно съм доволна. Майка ми е със страхотна слънчева алергия и само с него за първи път не се обрина, което си е истинско чудо - преди всяка година си съсипваше почивката след като се обрине на 3-4 ден

# 219
Много съм доволна от бебешката пудра на серията Babylove, около 2.50 е, както и от ммокрите кърпички с лайка.
Ползвам и веро за суха кожа на ръцете със смокиня от серия DenkMit, страхотно е!!
От серията Balea med дневен крем за лице, лосион за тяло-без аромат са за много чувствителна кожа , стават за бременни, които имат проблем с миризмите.
От серията Alverde пилинг за стъпала.

верото на ДМ със смокиня е супер и като състав и като мириз Simple Smile) Бейбилов също имат добри попадения. Течните гелове за пране също не са им лоши, ама няма големи разфасовки. А да ви кажа, Фроша там е най-евтин, в Пикадилито, Била и Кауфланд е по-скъп от тук

# 220
Момичета, едно въпросче относно отстъпката за рожден ден - доколкото разбрах е за цялата седмица, в която е РД, но отстъпката от 15% за всички артикули ли важи или само за определени. И важи ли за промоционалните от брошурата. Мисля утре да си напазарувам някои неща  Grinning

# 221
  • най-шареното място
Календарната седмица, всички продукти, стига вече да нямат някаква отсъпка.

# 222
Календарната седмица, всички продукти, стига вече да нямат някаква отсъпка.
Благодаря  Peace  Значи отстъпката не важи за продуктите от промоционалната брошура, които имат някакъв процент намаление.

# 223
  • Пловдив
Ами аз си бях направила списък за пазаруване, аз винаги със списък пазарувам, защото много забравям.....и се оказа, че някои продукти от този списък са намалени, но въпреки всичко ми направиха отстъпка от 15 % на цялата сума.  Thinking

# 224
Ами аз си бях направила списък за пазаруване, аз винаги със списък пазарувам, защото много забравям.....и се оказа, че някои продукти от този списък са намалени, но въпреки всичко ми направиха отстъпка от 15 % на цялата сума.  Thinking

Дано да е така  Laughing  Ще е чудесно да ми направят и на мен 15% на цялата сума, че съм си набелязала няколко неща от брошурата.

Общи условия

Активация на акаунт