Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 109 346
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
По-напред в темата много дами похвалиха ДМ-ския препарат за дамаски.

# 241
 Ще потърся, дано има със снимка, че ще пращам мъжа ми да го купува, а нали знаете мъжете как пазаруват  ooooh!

# 242
Дали не беше в миналата тема се чудя...
Имаше снимка.

# 243
Открих го! В предната тема го бяха показали и хвалили

# 244
30god,
не улучи, не е това Laughing

# 245
30god , все пак благодаря  Hug
  Ако някой се включи със снимка или линк ще ми е много полезно. Благодаря   bouquet

# 246
Този препарат е изчистил дамаската на стол, надраскана с химикал....Даже имаше снимка и на самата дамаска!

# 247
Препоръчайте ми препарат за изпиране на тапицерията на дивана. Детето се постара да го одраска с химикалка и има петна от храна.

Благодаря   bouquet

30god,
от въпроса разбрах, че момичето иска да изпере тапицерията. Това, което сте коментирали е препарат за третиране на петна преди пране. Той активира действието на перилния препарат. А не е препарат за пране на тапицерии.

# 248
Да, така е търся за тапицерии, но помня, че преди наистина едно момиче каза,че е изпрала тапицерия с препарат за предпране. Ами май ще карам на проба-грешка  Simple Smile

Благодаря отново   bouquet

# 249
Здравейте.
А нещо за почистване на ютия бихте ли ми препоръчали?
Ютията е Тефал, доста е нагоряла от долу само не ме питайте какво е покритието, че хич не ми е ясно, не е от най-обикновените Embarassed

# 250
Здравейте.
Ютията е Тефал, доста е нагоряла от долу само не ме питайте какво е покритието, че хич не ми е ясно, не е от най-обикновените Embarassed

Да не те разочаровам, но това покритие на Тефал май с нищо не може да се изчисти.
Започва да нагаря, след като се надраска или изобщо се наруши по някакъв начин покритието.
Аз лично си купих нова ютия - елементарна и почти куча  Mr. Green марка.

# 251
Пробвайте със сода Peace
В ДМ тоалетната хартия, трипластова 16бр, която в момента е на промоция - не струва. Crossing Arms

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 08:36 от 30god

# 252
Нощните гащи на ДМ пропускат!

# 253
Мише, да не са му малки вече?
Купувах винаги по-големите като размер. Никога, абсолютно никога не са пропускали.

# 254
Не, не са, той е 4-ка - до 18 кг.

Общи условия

Активация на акаунт