Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 108 563
  • 745
  •   1
Отговори
# 135
Мда, една мама беше получила отговор на немски и нямала време да го превежда, да го беше постнала на немски, до сега щяхме да сме го превели 3 пъти  Rolling Eyes  Някой ако помни коя потребителка беше, нека й пише на лични  Peace

# 136
  • Пловдив
Здравейте момичета,

аз бях писала на ДМ и получила отговор. Каних се да преведа и постна при вас, но се замотах и забравих. Извинявайте за това.Днес няма да имам време, виждам че Татяна е немско говоряща, ще пусна моя мейл и отговора на ДМ до нея да ги преведе, ако има време.

Само да ви кажа, че все пак моя мейл имаше реакция- в него бях изброила конкретни неща които са поскъпнали, със сравнения цените от 2009 и сега, както и някои цени в Германия. Почти 3 седмици след отговора, намалиха трайно някои от тези неща и някои други от техните собствени марки.

Тъй че- пишете и се оплаквайте, явно друг вариант няма.

# 137
продуктите на Balea, Alverde и Lavera са хубави   bouquet

# 138
Здравейте момичета,

аз бях писала на ДМ и получила отговор. Каних се да преведа и постна при вас, но се замотах и забравих. Извинявайте за това.Днес няма да имам време, виждам че Татяна е немско говоряща, ще пусна моя мейл и отговора на ДМ до нея да ги преведе, ако има време.

Само да ви кажа, че все пак моя мейл имаше реакция- в него бях изброила конкретни неща които са поскъпнали, със сравнения цените от 2009 и сега, както и някои цени в Германия. Почти 3 седмици след отговора, намалиха трайно някои от тези неща и някои други от техните собствени марки.

Тъй че- пишете и се оплаквайте, явно друг вариант няма.
Благодаря,обнадеждаващо звучи

# 139
Някой ползвал ли е препаратите за почистване на мебели да даде отзиви?  newsm78

# 140
Шехеразада ми е пратила отговора от дм. Направи ми впечатление, че писмото е писано в изненадващо лош немски, от грам. гледна точка  Thinking  

Пишат общи приказки, че дм България е част от концерна и съответна имат същата концепция като дм Германия, бля бля. Относно цените имало фактори като транспорта, разликата в данъците, а в Германия имали повече филиали и повече оборот, понеже там покупвателната стойност е по-висока. Освен това във всяка фирма имало покачването на цените поради по-високи цени за суровините и други материали, но се опитали дори по време на криза да предлагат на клиентите си добри цени и атрактивни промоции. Пишат за промоцията за РД и по случай откриването на нов филиал.

С две думи, общи приказки   Wink

# 141
Не знам какви добри цени предлагат, но е факт, че конците за зъби, например, в разстояние на една година станаха от 4 на 6 лева. Вярно, че са 100 метра, но все пак.

# 142
Доста от нещата им скочиха с много за кратко време. Лично от мен загубиха, защото преди купувах много повече неща..

# 143
  • Бургас
"Промоцията" за рождения ден имах късмета да я хвана Whistling Само дето от сметка за 40 лв и малко, отстъпката ми беше точно 41 стотинки! Установих го вкъщи, като загледах какво толкова съм купила, че и с отстъпката сметката пак ми е по-голяма от очакваното. Оказа се, че отстъпка имам само на последния маркиран продукт от 2лв и нещо, а иначе отидоха 10 минути обяснения, проверки на личната карта, писане на формуляри, подписване на бележки... Дори и рестото нямаше да ми върнат до 50лв, ако не си го бях поискала секунди след като напуснах касата и касиерката се зае със следващия клиент Tired

# 144
"Промоцията" за рождения ден имах късмета да я хвана Whistling Само дето от сметка за 40 лв и малко, отстъпката ми беше точно 41 стотинки! Установих го вкъщи, като загледах какво толкова съм купила, че и с отстъпката сметката пак ми е по-голяма от очакваното. Оказа се, че отстъпка имам само на последния маркиран продукт от 2лв и нещо, а иначе отидоха 10 минути обяснения, проверки на личната карта, писане на формуляри, подписване на бележки... Дори и рестото нямаше да ми върнат до 50лв, ако не си го бях поискала секунди след като напуснах касата и касиерката се зае със следващия клиент Tired
Ега ти и магазина  Crazy,а между другото забелязах че ДМ в кв. Хаджи Димитър до Била е по-скъп от този в Мол Сердика и то доста продукти,а някои дори бяха по-скъпи с 2 лв и това страшно ме учуди понеже очаквах в мола да е по-скъпо.Обърнете внимание хората които посещават и двата

# 145
В Пловдив в Мол галерия магазинерката в магазина беше супер приятна, аз също пазарувах за рождения си ден, честити ми и каза че нищо че съм дошла на края на седмицата за РД, мога да се възползвам от отстъпката и следващата седмица, сметката проверих всичко точно  bouquet

# 146
Да,тези в МОЛа в Пловдив са много готини магазинерки.Винаги обясняват,препоръчват и са много учтиви и мили.  Peace
Това за сметка на тези от Търново.  Stop

# 147
  • София
Аз също пазарувах за рождения си ден, и то 2 пъти. Първият път беше в магазина в Овча купел (той всъщност е в сградата на Кауфланд там), продавачката беше много мила, честити ми, приспадна отстъпката, доволна съм. Вторият път беше на площад Славейков, също всичко си беше в реда на нещата. Няма как, трябва да се попълни тази бланка, иначе как ще оправдаят тази отстъпка касиерките. Но попълването й не отнема повече от минутка.
Да похваля един лосион за ръце на Балеа, за пръв път го купувам, син флакон с помпичка отгоре (което за мен е много удобно), с Алое вера е лосионът, лек и приятен, бързо попива и има свеж аромат.

# 148
  • Mediterraneo
Понеже съвсем скоро имам РД, да попитам, че нещо ми убягват отговорите.

През цялата седмица на РД ли имаш право на отстъпка? Ако ти е в неделя РД, цялата предходна седмица или  newsm78 Колко е отстъпката? Защо на Брадата са направили отстъпка само на последния артикул? Мога ли да ползвам отстъпка върху нещата от валидната промоция или важи само за ненамалени продукти?

# 149
  • Ямбол
Отстъпката е 15 % за всичко от магазина,ползва се от понеделник до неделя в седмицата на рождения ден

Общи условия

Активация на акаунт