Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 108 588
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
между другото забелязах че ДМ в кв. Хаджи Димитър до Била е по-скъп от този в Мол Сердика и то доста продукти,а някои дори бяха по-скъпи с 2 лв и това страшно ме учуди понеже очаквах в мола да е по-скъпо.Обърнете внимание хората които посещават и двата

а аз забелязах, че в ДМ Скай сити, пила за крака на Шол е към 3 лв по-скъпа от същата в Ремедиум на Шишман.

някой доволен от маслото на Балеа за тяло с какао или манго?

# 151
  • Mediterraneo
Ползвах си отстъпката, доволна съм. На крайната цена ми чукнаха намалението.

# 152
"Промоцията" за рождения ден имах късмета да я хвана Whistling Само дето от сметка за 40 лв и малко, отстъпката ми беше точно 41 стотинки! Установих го вкъщи, като загледах какво толкова съм купила, че и с отстъпката сметката пак ми е по-голяма от очакваното. Оказа се, че отстъпка имам само на последния маркиран продукт от 2лв и нещо, а иначе отидоха 10 минути обяснения, проверки на личната карта, писане на формуляри, подписване на бележки... Дори и рестото нямаше да ми върнат до 50лв, ако не си го бях поискала секунди след като напуснах касата и касиерката се зае със следващия клиент Tired
.              Аз така отидох да напазарувам с една приятелка, която имаше рожден ден, и ни увериха,че промоцията била седмицата след рождения ден. Въпреки всичко напазарувах, не можех да я карам да идва пак. Остана ми обаче, едно такова чувство, че това не е справедливо и неможе да пише, че промоцията е седмицата на рождения ден, а пък да ми казват всъщност не е това което чета. Така че писах меил и говорих след това с управителката на клона. Резултатът, сторнираха сметката и ми върнаха парите. Вярно, отне ми 10 дни разправии, но вината си е тяхна. Търси си правата.

# 153
"Промоцията" за рождения ден имах късмета да я хвана Whistling Само дето от сметка за 40 лв и малко, отстъпката ми беше точно 41 стотинки! Установих го вкъщи, като загледах какво толкова съм купила, че и с отстъпката сметката пак ми е по-голяма от очакваното. Оказа се, че отстъпка имам само на последния маркиран продукт от 2лв и нещо, а иначе отидоха 10 минути обяснения, проверки на личната карта, писане на формуляри, подписване на бележки... Дори и рестото нямаше да ми върнат до 50лв, ако не си го бях поискала секунди след като напуснах касата и касиерката се зае със следващия клиент Tired
.              Аз така отидох да напазарувам с една приятелка, която имаше рожден ден, и ни увериха,че промоцията била седмицата след рождения ден. Въпреки всичко напазарувах, не можех да я карам да идва пак. Остана ми обаче, едно такова чувство, че това не е справедливо и неможе да пише, че промоцията е седмицата на рождения ден, а пък да ми казват всъщност не е това което чета. Така че писах меил и говорих след това с управителката на клона. Резултатът, сторнираха сметката и ми върнаха парите. Вярно, отне ми 10 дни разправии, но вината си е тяхна. Търси си правата.
Браво,задоволство ме обхваща когато виждам че все още има доста хора които се борят със заобикалящата ни  несправедливост и успяват.Момичета бъдете всички такива и тогава Б-я ще се пооправи,да не ни викат овча държава

# 154
между другото забелязах че ДМ в кв. Хаджи Димитър до Била е по-скъп от този в Мол Сердика и то доста продукти,а някои дори бяха по-скъпи с 2 лв и това страшно ме учуди понеже очаквах в мола да е по-скъпо.Обърнете внимание хората които посещават и двата

а аз забелязах, че в ДМ Скай сити, пила за крака на Шол е към 3 лв по-скъпа от същата в Ремедиум на Шишман.

някой доволен от маслото на Балеа за тяло с какао или манго?

Много съм доволна от маслото с какао - мирише невероятно, омекотява и овлажнява кожата  Simple Smile

# 155

момичета, сигурно ще можете да ми помогнете - забелязали ли сте другаде, освен в мол "сердика", в магазин на DM да има машина за вадене на снимки?

благодаря предварително!   bouquet

# 156

момичета, сигурно ще можете да ми помогнете - забелязали ли сте другаде, освен в мол "сердика", в магазин на DM да има машина за вадене на снимки?

При ДМ, който е в Кауфланд в ж.к.Овча Купел 1 има - на входа на Кауфланнд, малко преди ДМ.

# 157

В Пловдив в Тракия - ритейл парка

# 158
  • Видин
Някой може ли да ми даде актуална цена на памперсите 4 и 5 размер? Че отдавна купувах и съм забравила. Знам, че сменяха цените няколко пъти  Rolling Eyes

# 159
  • Ямбол
Ами не знам за цена,но в новата брошура-от25.08 има доста изгодни оферти за бебета

# 160
  • Видин
А къде може да се види новата брошура?

# 161
  • Ямбол
тук в сайта им горе в дясно,но все още не е актуализирана утрешната брошура,провери по-късно
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/

# 162
Хайде и аз при вас  Hug  От както са на нашия пазар, ползвам техните продукти и съм много доволна. Особено от маските за лице  Sunglasses
Утре сме в Бургас и отново ще се зареждам с техни продукти и в тази връзка да попитам  Embarassed- има ли рожденничка, която ще пазарува утре от МОЛ-а в Бургас, за да се комбинираме  Peace  Моят РД е следващият месец и ще пиша предварително в кой град ще съм и от кой магазин ще пазарувам, за да може да се възползва някой желаещ  Hug

# 163
Някой може ли да ми даде актуална цена на памперсите 4 и 5 размер? Че отдавна купувах и съм забравила. Знам, че сменяха цените няколко пъти  Rolling Eyes
. 35.90лв за мегапак 4 ка 126 бр и 5 ца 108бр.

# 164
  • София
Един глас от мен за маслото за тяло на Алверде с масло от макадамия и карите
Наистина много добре хидратира и омекотява сухата кожа. Взех го за краката до коленете предимно, след лятото и честото ползване на епилатора, кожата ми беше станала страшно суха и груба. И лактите намазах. Много ми хареса. Не е досадно мазен, което за мен е плюс.

Общи условия

Активация на акаунт