Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 784
  • 745
  •   1
Отговори
# 345

благодаря, Saly, мисля да ги пробвам! наистина е прилична цената.. после ще пиша! Wink

# 346
  • на последния етаж
Каква полезна тема!
ДМ ни е любим магазин, не си спомням да са ме разочаровали техни продукти. Малко съжалявам, че напоследък не откривам измивните сапуни и лосиони за тяло Babylove в малки разфасовки за път - много удобни бяха.

# 347
  • София
Да похваля това масло за тяло, лимитка.
За много суха кожа се води и наистина е така.
Ръцете ми бяха ужасно изпръхнали и с две намазвания станаха меки и гладки.

# 348
Моите адмирации към служителите на новооткрит магазин на ДМ в гр.Пазарджик.
Това е най добре организиран и подреден магазин на веригата в който съм влизала.
До сега не се е случвало в Пазарджик да отворят нещо и въпреки това да не ми се налага да ходя до Пловдив, в случая определено ще си пазарувам в Пазарджик.
Още веднъж за тези които положиха труд магазина да е на ниво smile3501 smile3525

# 349
Отдавна се каня да ви питам, но сега аз ще кажа за

http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/d … ksteinloeser.html

препарат за тоалетни.

Доста добре действа, но истинския тест ще е на вилата, там водата е такава, че  има около 2 мм наслагвания по тоалетната, ако живеех там, сигурно цялото село щях да вдигна на крак, срещу тази вода, направо кал тече от чешмата, а хората си я плащат като питейна вода.

За цената нямам думи - 2 лева, да видим до кога ще е толкова, възмутена съм, детската пяна за ръце, която беше 3.50 сега е 5,00 лева. Е няма да я купя пък.

Самоцитирам се, за да докладвам за препарата за тоалетни - магически, свали всичко след 10 мин престой и малко потъркване естествено, 2-3 препарата преди него бяха безполезни.
Детската пяна за ръце, възможно ли е да са я намалили, 4 лева я видях последно, а съм сигурна, че беше 5 при откриването на кварталния ДМ.
ГолЕма съм офца, миналата седмида и аз и мъжът ми имахме РД, а въобще не се сетих да си ползвам отстъпката.

# 350
  • София
Да похваля течен препарат за бяло пране Денк Мит - в туба, самият препарат е зелен на цвят  Peace

# 351
Страхотни солети от спелта, пълнозърнести и не са поръсени със сол, според мен са много подходящи за деца.
http://www.alnatura.de/de/produkt/10266

# 352
Страхотни солети от спелта, пълнозърнести и не са поръсени със сол, според мен са много подходящи за деца.
http://www.alnatura.de/de/produkt/10266

Аз имам спомен да съм ги виждала, но явно цената им ми се е сторила неподходяща за родители Joy, та така не съм ги пробвала.

# 353
Отдавна се каня да ви питам, но сега аз ще кажа за

http://www.dm-drogeriemarkt.de/cms/servlet/segment/de_homepage/d … ksteinloeser.html

препарат за тоалетни.

Доста добре действа, но истинския тест ще е на вилата, там водата е такава, че  има около 2 мм наслагвания по тоалетната, ако живеех там, сигурно цялото село щях да вдигна на крак, срещу тази вода, направо кал тече от чешмата, а хората си я плащат като питейна вода.

За цената нямам думи - 2 лева, да видим до кога ще е толкова, възмутена съм, детската пяна за ръце, която беше 3.50 сега е 5,00 лева. Е няма да я купя пък.

Самоцитирам се, за да докладвам за препарата за тоалетни - магически, свали всичко след 10 мин престой и малко потъркване естествено, 2-3 препарата преди него бяха безполезни.
Детската пяна за ръце, възможно ли е да са я намалили, 4 лева я видях последно, а съм сигурна, че беше 5 при откриването на кварталния ДМ.
ГолЕма съм офца, миналата седмида и аз и мъжът ми имахме РД, а въобще не се сетих да си ползвам отстъпката.

# 354
  • Бургас
на каква цена са памперс-гащите на Babylove?

# 355
  • София
Да похваля течен препарат за бяло пране Денк Мит - в туба, самият препарат е зелен на цвят  Peace

присъединявам се, както и течния за цветно пране  Peace

# 356

присъединявам се, както и течния за цветно пране  Peace

Олее Laughing с какво ги сравнявате? В смисъл - от какво бяхте по-недоволни?

# 357
  • I want it all and I want it now.
Здравейте. Купих си очна линия от ДМ в петък. Днеска, като я отворих видях че е изсъхнала. Имам ли право да я върна и да искам да ми я заменят? Пазя си и касовата бележка.

# 358
Здравейте. Купих си очна линия от ДМ в петък. Днеска, като я отворих видях че е изсъхнала. Имам ли право да я върна и да искам да ми я заменят? Пазя си и касовата бележка.

Да, имаш право.

# 359
  • I want it all and I want it now.
[Да, имаш право.
[/quote]
Ок .Ще отида днеска да видим. Изобщо не ми се разправя, но ще се пробвам. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт