Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 380
  • 745
  •   1
Отговори
# 555
  • На морето!
Джиджи- Биджи, мерси много  Hug
дано кристали за коса и масло за тяло да са към "декоративна козметика и парфюмерия"
Тц, не са.  Naughty

# 556
  • София, България
Момичета издирвам сума време еко памперсите на ДМ (на Алана и Бейби лав), но размер 7-18 кг никъде няма. Моля помагайте, който ходи да ми каже дали има въобще някъде. Бизнес парка, Дружба и СУ са ми най удобните магазини  Hug

# 557
  • на последния етаж
Момичета издирвам сума време еко памперсите на ДМ (на Алана и Бейби лав), но размер 7-18 кг никъде няма.
Днес видях в магазина в Бизнес Парк този размер Бейбилав - пакет 42 броя за 16.99 лв.

# 558
  • София, България
Момичета издирвам сума време еко памперсите на ДМ (на Алана и Бейби лав), но размер 7-18 кг никъде няма.
Днес видях в магазина в Бизнес Парк този размер Бейбилав - пакет 42 броя за 16.99 лв.

bouquet бягам да ги купувам, че пак ще свършат

# 559
Заредили са доста нови био неща на Алверде  Party

# 560
Да споделя и аз за последната си покупка от любимия ми ДМ,веро с папая и диня на тяхната мярка Денк мит,никога не съм ползвала по-ароматно веро.И измива добре.Както и тази интердентална четка за зъби,пак тяхна марка на доста добра цена:   http://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/dontodent_home/ … ental_sticks.html

# 561
  • Варна
Момичета някой да е ползвал този избелващ гел?
Това веро и аз го взех,но ми се струва,че не мие мн добре(в сръвнение с другите от dm-ската марка).Най-доволна съм от "обикновеното" им..забравих как се водеше newsm78

# 562
  • Варна
Верото и аз го взех ... не си струва парите според мен, въобще даже.

# 563
Не съм чела темата, извинявам се, ако е само за артикули dm.
Горещо препоръчвам шампоан "Здраве" против косопад.

# 564
Не съм чела темата, извинявам се, ако е само за артикули dm.
Горещо препоръчвам шампоан "Здраве" против косопад.

и аз Simple Smile

# 565
  • Варна
А дали засилва растежа шампоанчето?

# 566
Да относно верото обикновеното което имате предвид се води цитрон и него го ползвах преди това,по добро е,но ръцете ми се изсушаваха мноого от него,явно е с по-агресивни съставки.Сега за първи път взех от пастите за зъби-тази с билки.Но определено ме заинтригувахте с тази избелващата,аз избелваща съм взимала няколко пъти на Сенсодин,като не мога да кажа,че ефекта е бил поразителен,та дори забележим май не беше Laughing.А тази на Донто дент на каква цена е?

# 567
  • Sofia
Момичета, споделете мнение за слънцезащитните кремове на ДМ. Искам да взема фактор 50+ за бебе на 6 месеца, удачно ли е? Предпазват ли, добре ли се разнасят по кожата? Имат ли парфюм, парабени?
Благодаря ви предварително!

# 568
А тази на Донто дент на каква цена е?
1.80- 1.90лв, но има парабен
Момичета, споделете мнение за слънцезащитните кремове на ДМ. Искам да взема фактор 50+ за бебе на 6 месеца, удачно ли е? Предпазват ли, добре ли се разнасят по кожата? Имат ли парфюм, парабени?
За толкова малко бебе не бих взела нищо друго, освен мед. козметика, която се продава само в аптеките

# 569
записвам се и после ще споделям.

Общи условия

Активация на акаунт