Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 371
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
не знам специалистите какво коментират, но е факт, че когато детето ти или ти имате реален проблем, разликата между обикновенната и т.н. мед. козметика е осезаема.... пък нека е трик, че го продават само в аптеките, за мен резултатът е важен, а той е на лице.
Когато нямаш проблеми ест ти е все тая дали изобщо цапаш нещо и какво е то...всичко тогава върши "вълшбна" работа Wink
Много вярно. Моят пример е следния при акне от типа "2 пъпки преди цикъла" - ползваш крем за мазна кожа и резултата е перфектна кожа. Но при акне с кисти и медицинската козметика не води до такъв резултат. А и двата случая се водят акне.

# 586
Момичета, споделете мнение за слънцезащитните кремове на ДМ. Искам да взема фактор 50+ за бебе на 6 месеца, удачно ли е? Предпазват ли, добре ли се разнасят по кожата? Имат ли парфюм, парабени?
Благодаря ви предварително!
Да споделя и аз по въпроса: Преди 2 г. взех слънцезащитния крем за деца с фактор 50+ - дъщеря ми беше на 2 и половина години - и го пробвах малко на ръката, за да видя за евентуална реакция и й се появи обрив. Повече не съм пробвала, нито вземала от тази козметика. По принцип съм доволна от покупките си от ДМ, но този крем се оказа неподходящ за нас.
Иначе - като беше на годинка й взех Себамед 50+, а след това 2 години подред съм много доволна от Euserin Kids Sun Spray 50+.

# 587
  • Mediterraneo
Моята дъщеря направи ужасна алергична реакция към детския крем SUNDANCE.

# 588
  • Sofia
Много благодаря на всички за отговорите и за насоките.  Hug Значи няма да пробвам, ще взема нещо от препоръчаното от вас.

# 589
Момичета някой да е ползвал този избелващ гел?
Това веро и аз го взех,но ми се струва,че не мие мн добре(в сръвнение с другите от dm-ската марка).Най-доволна съм от "обикновеното" им..забравих как се водеше newsm78

Търсих този избелващ гел в два магазина в Пловдив исках да си го купя и казаха че никога не са го продавали,в кой град го има?Служителката каза,че във всички градове зареждат с едни и същи продукти.

# 590
  • Варна
karmelita82 съжалявам,че съм ти пуснала мухата и на теб LaughingТози продукт го видях в сайта на фирмата(немския).Някое от момичетата тук беше пуснало линк към друг продукт,аз се поразрових да видя какво има и така.Не съм го виждала тук във Варна,но следващият път специално,ще погледна Hug

# 591
  • Варна
Да ви кажа, че програмата отстъпка за рожден ден била до края на март 2012, т.е. до днес. Хванах последния влак, ако бяхме отишли утре, понеже седмицата на рожденния ден не свъшила , щяхме да останем с излъгани очаквания.  Mr. Green

# 592
gali&presi аз и за цената те питах и затова тръгнах упорито да го издирвам този избелващ гел.От една година ползвам за дъщеря ми пелените  Babylove,след като сменихме няколко други марки се спрях на тях,последния кашон който купих останах очарована от ъпгрейда който са им направили,по къси са(по плитки де) и с ластик на кръста Grinning

# 593
  • Варна
karmelita82 цена не знам,само го мернах този продукт в сайта имhttp://www.dm.de/cms/servlet/segment/de_homepage/dontodent_home/ … ntodent_produkte/където няма цени(или аз не видях).
А памперсите за стандартната им серия ли става въпрос?Аз м/у другото отдавна бях забелязала,че по снимката на кутията изглеждаха,че са с ластик на гърба.Даже и продавачката бях питала,но тя не знаеше(тогава действително не бяха де).Иначе и аз съм била доволна от тях PeaceЕдинствената ми забележка е,че след нощния сън пишото му ми миришеше гадничко(в сръвнение с Памперс).

# 594
  • където си пожелая...даааа...
Да ви кажа, че програмата отстъпка за рожден ден била до края на март 2012, т.е. до днес. Хванах последния влак, ако бяхме отишли утре, понеже седмицата на рожденния ден не свъшила , щяхме да останем с излъгани очаквания.  Mr. Green
т.е. вече няма да има никакво намаление за Р.Д. ли, я сподели малко инфо по въпроса Peace Peace

# 595
  • Варна
Нямам кой знае каква информация, отидох днес със свекървами (тя вчера беше рожденичка) и на касата  ни казаха, че сме били късметлии, понеже програмата била обявена до края на март 2012, даже талони нямаха. Питах , как ще е за в бъдеще , казаха ми , че вероятно ще измислят нещо друго. Ама какво друго и до кога ще стане ясно не е известно. Може на сайта им да пише нещо, не знам. В общи линии това е информацията с която разполагам. Някой ако иска да пита другаде, на мен това ми казаха.

# 596
  • където си пожелая...даааа...
Нямам кой знае каква информация, отидох днес със свекървами (тя вчера беше рожденичка) и на касата  ни казаха, че сме били късметлии, понеже програмата била обявена до края на март 2012, даже талони нямаха. Питах , как ще е за в бъдеще , казаха ми , че вероятно ще измислят нещо друго. Ама какво друго и до кога ще стане ясно не е известно. Може на сайта им да пише нещо, не знам. В общи линии това е информацията с която разполагам. Някой ако иска да пита другаде, на мен това ми казаха.
ок, ясно. Благодаря ти Peace. Ако чуя нещо и аз, ще разтръбя Grinning

# 597
  • Варна
Днес си взех ето товаНякой да има впечатления?
karmelita82 погледнах и в нашия dm-нямат избелващата джаджа.
Нямаха и от новите памперси(нямаха никакви кутии,освен 3-ка).

# 598
  • Пловдив
Сестра ми си беше взела това олио за коса и каза, че е доволна. Тя има мазна коса, но сух скалп и каза, че и понасяло добре. Лични впечатления нямам, но като свърши моето на Лореал бих пробвала това.

# 599
За какво е това масло,немския ми не е силната ми страна.От памперсите взимам р-р 4,имаше и 3 и 4+,от новите модели,за другите р-ри не обърнах внимание.Досега не съм взимала от препарата с оцет,дали ще ми изчисти банята добре?На доста по-ниска цена е в сравнение с други препарати за фаянс.

Общи условия

Активация на акаунт