Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 368
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
karmelita82 био масло от арган,бадемово..оф и още имаше,ама ги забравих newsm78За късащи се краища и/или суха кожа на главата.В първия вариант се нанасят в краищата няколко капки,а във втория-в корените.Аз първия път сложих около 10 капки по дължината(косата ми е под раменете),но седеше като мръсна.И на дребните им слагах по 1-2к.,така вече не се забелязва.
За памперсите-тея наще имаха кашон само на 3-та,а за другите кг-ми ми спомена нещо другия или по-другия петък ooooh!Естествено не знаеше за ъпгрейта,а само за смяната на опаковките.
На мен оцетеният препарат не ми измива добре плочките,ползвам го само за чешмите(оф,какъв беше материалът Embarassed) в кухня и баня Peace

# 601
Здравейте, има ли в магазитите ДМ натурален камък против изпотяване или както се казва,че не съм сигурна дали така беше името? Благодаря!

# 602
  • Пловдив
Здравейте, има ли в магазитите ДМ натурален камък против изпотяване или както се казва,че не съм сигурна дали така беше името? Благодаря!

Има такъв камък, не съм сигурна обаче дали е на Балеа или на Алверде.

# 603
  • Пловдив

Аз изобщо не съм доволна от този кристал, на Балеа е.  Rolling Eyes

Вчера проверих и ми казаха, че промоцията за рожден ден все още си важи!  Peace

# 604
Благодаря момичета!  bouquet

# 605
  • Mediterraneo

Важи, на мен ми отговориха на запитване.

# 606
  • където си пожелая...даааа...
Днес си взех ето товаНякой да има впечатления?
karmelita82 погледнах и в нашия dm-нямат избелващата джаджа.
Нямаха и от новите памперси(нямаха никакви кутии,освен 3-ка).

аз си го взех, понеже го хвалеха в една друга тема, но определено няма да повторя - изобщо не омекотява косата, нито пък я прави по-лесна за разресване. Единствено ти я прави да стои на клечки като мръсна, което е ужасно Sick

# 607

Бихте ли ми припомнили, колко беше намалението за рожденик? И как важеше една седмица след датата или преди дата?

# 608
  • където си пожелая...даааа...

Бихте ли ми припомнили, колко беше намалението за рожденик? И как важеше една седмица след датата или преди дата?
ами аз ползвах 15 % през цялата седмица, в която е РД.  Peace

# 609
  • Пловдив
Някой да ползва тези торбички за боклук и да е забелязал наскоро промяна в качеството им?

Последната опаковка, която купих е от по-тънък материал и самите торби са някак си по-тясни горе.

# 610
  • Варна
Някой да ползва тези торбички за боклук и да е забелязал наскоро промяна в качеството им?
Последната опаковка, която купих е от по-тънък материал и самите торби са някак си по-тясни горе.
Портокалче, точно тези ползваме, не съм открила промяна, но понеже купувам по няколко когато имам намаление, отдавна не съм купувала (последно мисля 29.02.), може наскоро да са се променили.

# 611
  • Пловдив
Джиджи-биджи, и моята опаковка е купувана преди 2-3 месеца. Надявам се да е била само тази опаковка или партида. И без туй в БГ са на двойна цена, ако вземат да им развалят и качеството, ще се откажа от тях.

# 612
Аз не съм доволна. Вярно няма миризма, но се изпотявах доста обилно. Може само при мен да е така.

# 613
Аз не съм доволна. Вярно няма миризма, но се изпотявах доста обилно. Може само при мен да е така.
Камъните по принцип спират само миризмата, а не самото потене  Peace

# 614
Досега не съм взимала от рол-он -ите на Дм,утре ще ходя да си избера,в предната тема ли бях мернала отзиви за някакъв или греша,отзиви ако имате,без значение на коя от техните марки.

Общи условия

Активация на акаунт