Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 2

• 107 319
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
мерси...
а самите те твърдички ли са, т.е. стават ли за печене без тавичка за мъфини специална...последно имах някакви дето се разпльокаха като сложих сместта, а преди това с други си ставаха и без тавичка(все се каня за се обзаведа с такава и  все не стигам до това..)
Купих от тези цветните хартийки и ги пекох самостоятелно, без форма за мъфини, станаха. Наредих ги в една голяма тава и готово, станаха супер Peace
Това вместо запис, че и при нас откриха магазин ДМ и да съм тук да следя отзивите за продуктите Peace

# 631
  • София
Милена - ще пробвам и аз тогава...благодарности за инфото

# 632
В ДМ има промоция на мокри кърпички на Памперс - 6 пакета за 12.90  Peace

# 633
В ДМ има промоция на мокри кърпички на Памперс - 6 пакета за 12.90  Peace
 bouquet доста изгодно, яд ме е че не мога да се възползвам, моето дете от тяхните кърпички се обрива, което много ме озадачава, защото към никакви други продукти няма алергия - дали на някой друг му се е случвало обриване от тези кърпички конкретно?  newsm78
Иначе с памперсите (пелените) сме си ок, много ще се радвам на някое намаленийце...

# 634
Има ли в DM слънцезащитни продукти? Интересува ме дали предлагат олио за загар? Доволни ли сте?

# 635
  • Пловдив
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/cms/servlet/segment/bg_homepage/n … neu_produkt4.html
Някакви отзиви?
Трябва ми препарат за миене на съдове, който да измива добре и да не изсушва кожата на ръцете.
Приемам съвети. Simple Smile

# 636
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/cms/servlet/segment/bg_homepage/n … neu_produkt4.html
Някакви отзиви?
Трябва ми препарат за миене на съдове, който да измива добре и да не изсушва кожата на ръцете.

Бях си купила Ултра Сенситив от тази серия, но ми изсушаваше ръцете, а на ръка почти не мия, само вечер няколко прибора на детето.
Сега минах на Фрош Сенситив, мисля, че е по-добре  Peace

Alleisha, има слънцезащитни. Не знам дали има олио, най-вероятно да.

Doro, мен малко ме дразнят мокрите кърпи, че са ароматизирани, за това купувам на Хъджис, има едни, които нямат никаква миризма. Тези Памперс ги взех, че бяха на примосия и да не се мина  Mr. Green

# 637
Има ли в DM слънцезащитни продукти? Интересува ме дали предлагат олио за загар? Доволни ли сте?
Преди 2-3 седмици зареждаха точно слънцезащитни продукти и ми направи впечатление, че не бяха с изтичащ срок на годност Peace

# 638
Някакви отзиви?

Взимала съм едно лилаво с касис май беше,розово с диня и едно с цитрон,това последното е най на далавера че е един литър за три и нещо,ама мен ми изсушаваше.Преди ден-два се бях запътила да взема пак,но видях че има намаление на Пур по 1,60 и нямаше как да подмина офертата.

# 639
  • Пловдив
Всичко се мие на ръка вкъщи. Заради това търся нов вариант. Използвам Пур от мноооого време, но последните няколко опаковки не ми влияят никак добре на ръцете.

# 640
Някакви отзиви?

Бях си купила Ултра Сенситив от тази серия, но ми изсушаваше ръцете, а на ръка почти не мия, само вечер няколко прибора на детето.

потвърждавам, и най-скъпото от техните марки ми изсушава кожата. Аз съм на екологично веро, но не от ДМ.

# 641
  • Пловдив
От утре ще бъдат на промоция някои слънце-защитни,но хвърлих брошурата и не помня точно кои.

# 642
  • Плевен
Преди 2-3 седмици зареждаха точно слънцезащитни продукти и ми направи впечатление, че не бяха с изтичащ срок на годност Peace
Аз си взех за децата преди 2-3 седмици, 30-ти фактор, тяхната марка и на супер цена. Имаше и олио, и кремове, и спрейове, всичко... Много съм доволна от слънцезащитните им кремове. Мама има ужасна слънчева алергия, само миналата година се маза с на децата крема, на ДМ, 30-ти фактор и не и се появи, а това не се е случвало от мнооого години  Peace

# 643
  • София, България
Всичко се мие на ръка вкъщи. Заради това търся нов вариант. Използвам Пур от мноооого време, но последните няколко опаковки не ми влияят никак добре на ръцете.

и вкъщи всичко се мие на ръка. И аз купувам еко веро на Планет (от Карфур), много добре ми понася. Струва около 3 лева 500 гр. На еко щанда в Хит има и някаква френска фирма, по скъпи са 5-6 лв, но не съм ги пробвала

# 644
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/cms/servlet/segment/bg_homepage/

Оферта на седмицата,на всички перилни препарати,20% off

Общи условия

Активация на акаунт