Какъв автомобил шофирате?

• 26 501
  • 191
  •   1
Отговори
# 30
azaf, доколкото разбирам, караш в "нашия" парк. Simple Smile
Не те ли е страх от кучета, ти до края ли караш? Предполагам, че отиваш и нагоре, след тунела и жп линията?
От сума ти време врънкам половинката да си купим велосипеди, но той все мрънка, че няма къде да ги караме. А паркът ни е под носа, ама....

Същият е паркът. Не ме е страх от кучетата и те го усещат. Не съм имала проблеми - улични няма, а домашните са със стопани и повечето си ги следят какво правят. Повече ме е страх от хората, но пък привечер е пълно с тичащи и каращи колела.
И го навивай по-убедително. Място има и то много. Целият Гевгелийски е достатъчно удобен с липсата на движение и ни е срещу блока, а самият парк е уникален и напоследък добре поддържан. Минаваме тунела и жп. линията, после по стръмното до Горския дом, после още по-натам и стигаме до т.нар. местност Смърдана /почти до циганския квартал в Суходол/. В онази част си е истинска гора. После пък ходим до стария алпинеум и езерото - жалко, че не пробват да ги възстановят, защото ще стане още по-хубаво. 
Ако мъжът ти не иска, взимай едно колело и идвай с мен /помня, че сме говорили преди доста време, че живеем буквално през 2-3 блока/. Hug

Barbabeau, мисля по въпроса. Все още съм лаик и не отбирам много от марки, модели и екстри, та ме е страх да пусна по-специална тема. Ще измисля накъде да я насоча и сигурно ще пусна.
В краен случай ще е от типа "Карате ли колело". Peace

# 31
... какъвто имам, такъв карам. Когато карам, щото в
повечето случаи се возя.

# 32
  • София
Крайслер Гранд Вояджър, голямата база - с други думи : миниван. Голямо, страшно удобно и здраво нещо, което обаче никъде не се побира за паркинг. Влюбена съм в тази кола и не си я давам за никоя друга. Mr. Green

# 33
Най-хубавият..
Служебен. Heart Eyes
 Laughing

# 34
Най-хубавият..
Служебен. Heart Eyes
 Laughing

Аз пък не харесвам служебния автомобил - това си е отговорност, а и не е твой, та да можеш лесно да го смениш, когато ти писне. Peace

# 35
Никакъв, защото няма кола. Карала съм Алмера, Вектра и Астра.

# 36
  • София
Същият е паркът. Не ме е страх от кучетата и те го усещат. Не съм имала проблеми - улични няма, а домашните са със стопани и повечето си ги следят какво правят. Повече ме е страх от хората, но пък привечер е пълно с тичащи и каращи колела.
...
Ако мъжът ти не иска, взимай едно колело и идвай с мен /помня, че сме говорили преди доста време, че живеем буквално през 2-3 блока/. Hug

Ние сме в Люлин, от другата страна. Simple Smile Но ни е съвсем близко парка. Днес пак се пробвах да го убеждавам, ама е голям мързел. Наистина накрая ще си купя колело самостоятелно. Simple Smile
Често вечер и всяка събота и неделя извеждаме там добитъците (2 бр. кучета), но винаги съм се чудела дали няма да ме погнат чуждите кучета, ако съм с колело...

# 37
Значи те бъркам с някой за близкото живеене, защото знам, че има една съфорумка през 2 блока и живеех с убеждението, че си ти.
Засега не са ме гонили домашни кучета, пък да видим. Дано да не се случва. Страх ме е от уличните, но по-горе казах - и от коли ме е страх, и от хора. Но страхът не е достатъчен довод "против". Peace

# 38
Аз пък не карам, имам си шофьор  Crossing Arms

# 39
Най-хубавият..
Служебен. Heart Eyes
 Laughing

Аз пък не харесвам служебния автомобил - това си е отговорност, а и не е твой, та да можеш лесно да го смениш, когато ти писне. Peace
Идеален си ми е..Освен това, за сама жена, нямам никакви грижи по поддръжка, смяна на масла, чаркове и тн..Картата за бензина също е голямо предимство..Wink А кола, която ми е удобна и ми служи чудесно, не виждам причина да я сменям.

# 40
Най-хубавият..
Служебен. Heart Eyes
 Laughing

Идеален си ми е..Освен това, за сама жена, нямам никакви грижи по поддръжка, смяна на масла, чаркове и тн..Картата за бензина също е голямо предимство..Wink А кола, която ми е удобна и ми служи чудесно, не виждам причина да я сменям.

Добре, че не си ни служител.

# 41
Шофирам-малка,дамска кола.Но нещо ни ми е интересно, задръстванията ме изнервят. Мечтая си за това Wink

# 42
Най-хубавият..
Служебен. Heart Eyes
 Laughing

Добре, че не служа на никого..))

# 43
Най-хубавият..
Служебен. Heart Eyes
 Laughing

Добре, че не служа на никого..))

Thinking

Crazy

# 44
Не съм служител просто..Wink

Общи условия

Активация на акаунт