Какъв автомобил шофирате?

• 26 491
  • 191
  •   1
Отговори
# 45
Не се втелявайте толкова на служебните коли.Никаква отговорност не са за тези, които ги карат-дори и при ПтП.Сервиз, бензин, ТП, Каско и ГО, както и дежурните масло и филтри, което е достатъчно сериозно перо, се поемат от собственика, не от този, който кара колата.Така че-никаква отговорност не е. Mr. GreenИма злоупотреби, но те са в големите компании.В БтК/пардон, вече няма бтк Mr. Green/ колите се караха безобразно.Също и в една друга фирмица, но като цяло-това не е драма, калкулира се по определен начин, а колите си се поддържат сервизно и няма проблем.
Сори, че не написах аз каква кола карам. Grinning

# 46
Голяма, дамска кола. Всичко, което харесам го чувствам като дамско.

# 47
  • София
Не шофирам - шофират ме. Колата е тъмносиня.
Напоследък имах желание да пробвам тротинетката на детето, но добре че в последния момент, преди да се метна върху нея, проявих здрав разум, и я предпазих от тотално размазване.

# 48
Личен. Марка и модел няма да споделям, защото са в разрез с "местните" разбирания.

# 49
  • София
Шофирам голям червен автомобил, но напоследък в града все по-често се придвижвам с велосипед.

# 50
# 51

Най-накрая някой да напише освен мен и още 1-2 жени.

Убедена съм, че много ти тича возилото.  Wink

# 52
Мерси много  Hug
А твоя автомобил е сатрохтен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 53
  • Канада
Личен и нов!!!

# 54
Карам автомобил за какъвто съм си мечтала още като ученичка - Смарт  Heart Eyes

# 55
Ето това -

# 56
  • София
А аз искам Миникупър...... Tired

# 57
  • Стара Загора
А аз искам Миникупър...... Tired

И аз. И мъжът ми обеща да ми купи, ама друг път.  Mr. Green (като спечелел от тотото, ама то все тая)
Иначе - шофирам личен Опел Астра, тъмно червена. Старичка, но върви добре, харчи малко, какво му трябва на човек.  Laughing
От служебните шофирам която ми е под ръка, обикновено бяла Астра, защото с нея не ме спират ченгетата. Същата е като техните.  Mr. Green

# 58
  • Пловдив
Кога ще изпълните темата със съдържание. Само спамите, значи. Всеки път отварям и все няма отговори по темата -
модели, година, километри. И откъде ви е. Разбира се.

Е как от къде - от банката разбира се. Съсобственици сме аз, мъжа ми и банката Simple Smile
Карам семен улегнал скучен ван. Рено Еспейс, гранд, набор 99.

# 59
Не съм служител просто..Wink
Значи си или съдружник, или жената на шефа, или гаджето му? По-скоро някое от последните две, защото ако беше съдружник нямаше да третираш колата като служебна.
Аз - не шофирам, страх ме е.

Общи условия

Активация на акаунт