Какъв автомобил шофирате?

• 26 495
  • 191
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
мечтата ми http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://auto-catalog.net/image … 3Divns&itbs=1
Иначе Форд Фокус, ама рядко. Не обичам много да карам по тесните улици.

# 61
След толкова предположения какво мазало ще стане - накрая нищо   Crossing Arms

Аз карам VW Golf 5, оригинален немски, купен съвсем самостоятелно и лично от мен. Е, не нов, но пък запазен  Laughing Т.е., беше запазен като го взех - вече прилича на истинска кочинка вътре от двете прасенца..
Бих карала джип, но за момента не мога да направя тази "инвестиция".

# 62
don domat - карала си го това чудо  Laughing Защото аз съм и искам да ти кажа , че има доста места в София , където не е възможно да се мине с него . Просто е огромен . Мъжът ми настояваше за такъв / не толкова нов модел , разбира се / обаче аз категорично отказах да се купи този камион Laughing

# 63
Аз бих задала и един такъв въпрос - къде паркирате.  Защото и аз си мечтая за нещо голямо, но не е много практично.

# 64
Ами Трещи , аз отскоро живея в къща и съответно имаме гаражи . Преди в квартала където бяхме си беше един вид геройство да си намериш място .
Офисът ми е в квартал , не е в центъра и си имаме паркомясто , така че не ми пречи особено голямата кола . За сметка на това чувството да шофираш нещо такова е много готино  Peace

# 65
  • София
Рено Меган, но почти не шофирам. Мъжът ми я ползва (тя си е и негова, де). Уикендите се случва да я яхна междуселско, за да събирам парапланеристите като накацат в разни посоки, но в София съм карала няма и 15 пъти през живота си - не ми се налага просто.

# 66
Нел, завид... Hug

# 67
Оф..доста неудобства създава по-голямата кола  Confused Вкъщи имаме място за паркиране, пред работата евентуално - обаче, като се наложи да се свърши нещо друго.. става голям екшън. То като няма места, и с кола да си, също не е лесно - но пък, с мнооого голяма кола, е още по-трудно..

Освен това, да попитам, разходите как ги преживявате  Thinking
Аз лично се чувствам удовлетворена, откакто с 50 лв. зареждане карам по цяла седмица, вместо по 2 дни, както беше с предишната ми кола.
Комфортът не е същият, разбира се - но, струва ми се грехота да хвърлям толкова пари на вятъра за гориво. Затова джип искам, но по-скоро за случаите, когато ходим на планина, на почивка - заради повечето място за багаж, но ежедневно  newsm78 като че ли не мога да го преглътна лесно..

# 68
Не мога, а и не искам да карам голяма кола. Не ми отива на габаритите.
Моите коли бяха и са малки. Е не най-малките, но тип"дамска кола".

# 69
Пожелавам ти и на теб  Hug

Edelia - разходите са големи . Моят джип гореше най - малко 15-16 градско . Много голям двигател е просто . 50 лв. ми стигаха точно за 3 дни . Обаче аз си исках такава кола - мощна . И за безумен ужас и потрес на мъжа ми си сложих газов инжекцион . Мъжа ми щеше да припадне - на тази кола да сме сложели газ - ужасТ  Laughing Обаче аз не го послушах и се родих  Sunglasses Сега си карам с 20 лв. 100 км и не ми пука . До морето ми даде разход 10 газ с постоянно включен климатик и почти постоянен автопилот .

# 70
Ще се наложи да Поработим по въпроса, ама мерсииии и данооо  Hug
Аз и в момента карам харчеща кола, та разлика няма да усетя. Mr. Green

# 71
Аз съм твърдо ЗА малката кола, понеже виждам как в 90% от случаите вътре се вози един човек и то по някакви "стандартни" (обичайни) маршрути. За да закарам дете/деца на училище, нямам нужда от миниван с огромно място за багаж. Simple Smile В нашето семейство специално не ходим на почивка с кола, почти винаги става така, че се намира някакъв удобен полет и предпочитаме бързината и удобството на самолета, така че целогодишно да разкарваме кола с голяяяям багажник и мноооого място, заради 1-2-3 почивки годишно, за мен е ненужно. Багажника използваме за седмичен пазар в супермаркета. Въпросът с огромния багаж за някакви дълги почивки с кола не виждам защо да не се реши така.
Така разсъждавам аз (а и мъжът ми донякъде:))))) ) при избор на кола.

# 72
  • Варна
Aз карам Ситроенче 3ка. Такава исках, дребна кола, задобрявам и с шофирането явно защото разхода ми на гориво пада  Laughing. Карам само градско. За навън се возим на мъжа ми с колата, по-голяма и по-удобна. Карала съм я няколко пъти и не мога да си кривя душата...друго нещо си е, различен клас коли/ а и моята е 8г а неговата на 2-3г/ но пък и разходите и са различни, не са ми оправдани за моите нужди.

# 73
  • В градината...
Искам да карам тази http://www.mad4wheels.com/contents/detail.asp?id_pic=181297, ама явно в някой друг живот ще стане ...

# 74
  • Бургас

Страхотен! Много добър вкус!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт