Какъв автомобил шофирате?

• 26 219
  • 191
  •   1
Отговори
# 120
  • Между гори и планини
Това карам http://www.gmc.com/sierra/1500/photos.html#item04 но само в САЩ. Колата е на мъжа ми.
В БГ съм с кракомобила.

# 121
  • с/у ОколоМръсТното
Е, и аз съм горд собственик от един месец на нова колица, средна по размер и по клас, още я разучавам, но и на мен ми харесва да ми мирише на нова кола, че и аз съм си я купила - голям кеф! Дръжте се молове и хипермаркети! Вече няма съпружеството да нервничи на паркинга - времето изцяло е мое. Извън работата де....

много жизнерадостен пост. Изкефих се  Peace Laughing Hug

Топъл дъжд, повози ме малко, моля...

# 122
Това карам http://www.gmc.com/sierra/1500/photos.html#item04 но само в САЩ. Колата е на мъжа ми.
В БГ съм с кракомобила.
До сега не си ли се замисляла поне веднъж за разхода на гориво и това, което излиза отзад?

# 123
  • Между гори и планини
Шани, проблем нямаш, само че в БГ съм с кракомобила. Може би на гръб?  Laughing

Нотар, разхода на бензин е доста. При това без да се обикаля много, много. Но в САЩ разтоянията така или иначе са големи, до хранителният м-н ни е поне 10км, до бензиностанцията 5км. На няколко (2-3 дни) пълнехме до горе за 50-60$, при цена около 4$ на галон (1 галон е около 4 литра).

# 124
Топъл дъжд - супер е пикапа  Peace
Аз много исках Нисан Навара , да си возя кучето с него и т.н. , ама мъжа ми каза , че вече прекалявам с манията към големи коли и така се сдобих със Субаруто  Sunglasses

# 125
  • тук-там
4$ на галон (1 галон е около 4 литра).

Уникален звяр, ако и тук бензинът струваше 1.40 лв и аз бих му се радвала! Особено по тесните улички...с ненормалници спрели от двете страни! Joy
За сега джиткам с едно Хюндайче - Тибурон. Харесвам си го! Peace

# 126
  • Между гори и планини
Той и мъжът ми се шегува да докара тук колата. Само че няма нито един завой да направим без да подберем паркирала кола. Нито ще има къде да паркираме, а в по-тесните улици е абсурд да може да се мине. Иначе вярно е звяр, много лесно, с леко настъпване на газта излита и също толкова лесно заковава на място. Нищо, че е голяма кола е лесно манерервена и лесна за управление.

# 127
Аз много исках Нисан Навара , да си возя кучето с него и т.н. , ама мъжа ми каза , че вече прекалявам с манията към големи коли и така се сдобих със Субаруто  Sunglasses
Просто не знаеш каква шестица от тотото си ударила, добре че не сте взели тази недомислица! Супер е Субару!

# 128
И аз съм със стара кола, ама много си я обичам. Фолксваген Пасат 1.8Т карам, 98ма година е произведена, но не я давам за нищо (освен за по-нов Пасат Simple Smile)
И аз се включвам към каращите Пасат '98, само че е дизелче 1.9. А другата е Ауди 80 '93-та, ама сега мъжо като го няма седи в гаража на село. Като си дойде я вадим, че не можем да се разберем кой накъде и кога. И двете са си старички, ама си ги обичам много.
Ето го пасатчето ни сладко: http://prikachi.com/images/492/3949492q.jpg

# 129
Едно такова животно като на Топъл дъжд, само че Лада, страшно ме изкефи. Преминаваше като танк.  Японските джипчета са много сладки, но не вършат много работа.

# 130
Стана ми смешно. Представих си ''животното'' на Топъл дъжд да се провре в уличка в Гръцката Mr. Green Яко возило ,ееехххх:)

# 131
Рено еспейс, грамаден камион, не е колата на мечтите ми, но се побираме всички в нея, барабар с кучето.
Ползваме я основно в събота за основното пазаруване и сутрин да разкарам децата на училище.
Иначе джиткаме с колелета, много удобно и се спестяват купища пари от платен паркинг, щото тук безплатно местенце на улицата трудно се намира.

# 132
  • Бургас
Японските джипчета са много сладки, но не вършат много работа.

Един от най-удачните 4х4 е именно японски - Нисан Патрол.

# 133
  • с/у ОколоМръсТното
Просто не знаеш каква шестица от тотото си ударила, добре че не сте взели тази недомислица! Супер е Субару!

взе ми го изпод клавиатурата, Нотар  Grinning Какво е Субару-то?

# 134
Бентли. Черно. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт