Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 750
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Добро утро! Hug
И пак не сервирам кафе! mimensita Mr. Green

smileys, много ти благодаря за линковете, прочетох доста полезни неща.

MariDi, споко, ще се оправи! Че той моя мъж горкия, скоро беше на системи, със съмнение за Лаймска болест, заради един кърлеж. ooooh! Бая се беше стреснал, ама за щастие се размина и изследванията му бяха ОК. Било само някаква тривиална инфекция предадена от гадината Twisted Evil, въпреки че имаше типичното огромно червено петно на крака.

Хубав ден ви желая! И - дано да е по-хладен и приятен от вчерашния! Че ми бактиса от жеги и емоции! ooooh!

# 301
  • София :(
                    Добро утро  Hug
          Тъкмо се мислех, че отдавна не ми се е случвало да отговарям сама на себе си и ето ти, (не)Обикновена ме превари.  Поне е сигурно, че ще имам компания за кафето  Grinning

Усмихнат, слънчев, режимен и прохладен ден  Hug Hug Hug

# 302
TheNMaster,
имам нужда от по-често включване на успешни 4-тофазнички! Hug
...че в моята 4-та, сякаш само от мисълта за "нормална" храна - качвам... Close
Не че е нещо драстично, но при 5-6 общо свалени кг, 1-2 качени са си множко...
 Rolling Eyes

# 303
Да се разпиша и аз. Резултата ми от вчера до днес е -400. Режима върви нали мръвките са ми любима храна прегрешения нямам но много зациклям на смесените дни. Иначе салатите си ги правя с парафин.Много ви се радвам за успехите и дано и аз някой ден да се хваля с такива. Много ме мотивирате и ми е много интересно с вас така ми е по лесно. Сега съм се върнала от първите теми и когато мога чета. Та за сега това от мен. Утре пак ще се разпиша и дано нещата да продължават така с минуси и много мотивация. Успешен и лек ден от мен  mrstraetz

# 304
Здравейте и от мен момичета,вчера станаха 7 месеца от как съм в трета.Успешно успявам да задържа постигнатото влязох в трета на 63,500кг  сега съм 66.Чакат ме още 4 месеца трета .Лек и отслабващ ден на всички. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 305
И аз съм трета. Хапвам дори някои неща, които не трябва, а пък пак свалям. Свалям и то не по-малко- 400-500гр. на ден. Не знам и аз какво става newsm78

# 306
  • Испания
И аз съм трета. Хапвам дори някои неща, които не трябва, а пък пак свалям. Свалям и то не по-малко- 400-500гр. на ден. Не знам и аз какво става newsm78

Едва ли се храниш пълноценно и достатъчно. Бременна си, продължаваш да си на режим..., сваляш...

Хич не ми се иска да съм съпричастна на това, което правиш със себе си и бебето.  Naughty

# 307
                         TheNMaster, ние тебе си те помним, ама... ти ни забрави нещо...  Sad А вземи да спреш да работиш и да те видим за малко в събота...

В момента не разполагам със себе си....Имам болен човек в къщи.....Така,че още за неопределено време няма да ме виждате.....А ако спра да работя освен,че ще трябва да мина на фотосинтеза,ами и ще трябва изобщо да се преселя на друга планета дето пари няма да трябват......

# 308
smileys да ти кажа последните дни ме мъчи и една температурааа, та не е добре положението. Важното е, че с бебо няма проблеми. Колкото до храненето - свекървата е вкъщи. 3 сина е отгледала, я да се пробвам да не ям  Twisted Evil  Laughing  Laughing

# 309
                    Добра ви вечер  Hug
           marushok , не е ли гаден тоя парафин? След броени дни ще станат 2 год и 9 месеца от както се запознах с режима от близо и така и не го прабвах това чудо другаде освен върху обувките си през зимата  Rolling Eyes Салатите си ги "омазнявах" във втора с кисело мляко и ми беше добре...
           Korni68 ,  Hug  bouquet Heart Eyes
           twisted_logik , то хубаво е трета, ама за теб трябва да е олекотена. Я кажи ти какви ги вършиш!?
           TheNMaster , дано скоро да оздравяват болните и да завалят парите, че да се наканиш да те видим  Hug Щото много, ама мнооого липсваш  Heart Eyes
           Хайде пак да напомня, белким не се самосрещам...
Софийска среща в събота, 23.07, от 13 часа в Дивака на Гладстон
           И като гледам колко сте активни... и да чакам и да не чакам - все тая, така че раздавам козинките, а вие ги гушвайте когато искате.

Лека, мека, палава, розова, прохладна и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 310
Ами, mimensita, ям си каквото трябва. Хляб ям само бял, другият не ми е вкусен. Плодовете са ми по n-порции. Постоянно - нектарини, праскови, пъпеши, дини. Позволявам си и натурален сок. Кашкавал не ям много често, но като ям си консумирам колкото ми е вкусно. Не се сещам за нещо по-конкретно да кажа  Thinking А да, само млякото ми е нискомаслено, но то ми е по-вкусно не заради друго

# 311
                    Добро утро  Hug
               Петък е, петък е..., само да го изтикам и ще замирише на море...  newsm44 newsm68 newsm44 Но сега е време да пием кафе  Grinning

twisted_logik, а въглехидратите?
              И ако на някои не им се полагат П дни, то ние можем да се насладим на порция апетитни свежи петъчни протеинчета  Wink
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 22 юли 2011, 20:27 от mimensita

# 312
Добро утро! Hug
OMG, mimensita, тия имат по-малки талии от моята бе! Mr. Green
Хубав ден на всички! И още по-хубав уикенд! Peace

# 313
Добро утро. Ето малко снимки от сватбата  Simple Smile

http://isache.snimka.bg/other/dyukanska-transformaciya.596867.24330822

# 314
  • Испания

Исачееееееееее, неузнаваема си! Прекрасна, елегантна, по-хубава и от булката! Напълни ми душата и ми оправи настроението!  Hug Hug Hug

Пу-пу, посрали те кокошките!  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт