Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • София :(
              Добро утро  Hug
        (не)Обикновена , ама да знаеш, много ме зареждат постовете ти,  само не знам що оряза ония ми ти весели емотикони... И кафе не сервираш като се разпишеш първа, ама нейсе, аз нали си знам  Wink Хайде, готово е  Simple Smile

Хайде да хуквам и аз на тръстиката... Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 286
Добро утро момичета!
Мимс, мерси за кафето и закуската! Hug
Златенце, пратих ти го по имейла. Във втора или трета, подкрепям те за решението, което вземеш.
 Пожелавам ви хубав, слънчев, прохладен и отслабващ ден, изпълнен с приятни емоции и усмивки!  bouquet

# 287

Златенце...последно Златина ли си или Златка?  newsm78 Че имам съмнение че си Златка и че те познавам Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 288
  • Лутаща се
Хей, честит имен ден на именничките! С радост и гордост да си носите името!  bouquet  И всички да ви завиждат на готината фигура  hahaha

Днес баща ми има рожден ден! Да ми е жив и здрав и той! И още дълги години да ме радва!

Хайде да почерпя, и да знаете тортата е режимна  bowuu

# 289
  • София
Добро утро!   bouquet

На всички именници честит празник! Здраве и късмет!

Сега сколасвам да пийна кафе #Crazy, Мимс, благодаря и за твоето! Joy
От сутринта с детенце тичаме по поликлиниките, едни обриви го нападнаха изневиделица. Просто за няколко минути пред очите ни се появиха newsm78. И ние като едни добре препатили родители взехме да мислим за шарка, хранителна алергия и ....... все мърди мисли.  Simple Smile. Оказа се, че нещо го е ухапало, налазило  или нещо от сорта, защото е много не характерен обрива, не било бълха или комар или там нещо си още дето се познавало. Тома можело да е всичко. Кво се разбира под всичко  newsm78 не знам. Та след обилно мазане, сега е ден за изпиране на всичко дет мога да изчопля от мястото му.  #Cussing out
Утре дано съм с минус, че файда да има поне от толкоз пране и простиране/мразя простирането/  Joy Joy

Днес, слез ПЗ ден съм с обилен плюс от 1.2 кг. Ужас!  #2gunfire

(не)Обикновена , да ти кажа и така изглеждаш много добре, но ако ти душа иска още малко постой си във втора докато се харесаш съвсем. Щом психически все още не си затормозена и не ти е проблем!  Hug

skarlet71, честит празник на татенцето, да ти е жив и здрав   bouquet

Хубав и ползотворен ден на всички!   bouquet

# 290
......кО праЙте бей?......Ако някой си ме спомня де..... Mr. Green

# 291
Честито на имениците и на тези, които имат именици у дома!

Ооо, Мастърче... Как няма да си те спомняме. Аз още чакам рецептата за овесинките... Wink
Скарлет, честито ти рожденик. Да ти е жив и здрав!
MariDi, това с плюсовете от зеленчуците ми е познато. Ама и аз прекалявам в последно време с тях. Днес реших на пост и молитва, сиреч скумрия и водичка. Белким поизхвърля задържаната вода от зеленчуците.

# 292
..... Аз още чакам рецептата за овесинките... Wink
.
Божкееей!  ooooh!  Embarassed
Заплес! ....моЕ да мЪ плеснеш зад вратЪ..... Blush Flutter

# 293

ти кО праиШ? Hug

# 294
  • Лутаща се
Врътки ми праЙ програмата, уффффффффффф    Crossing Arms......Бач.......много   ooooh!
Естествено, че те помним, че те и споменаваме понекогИЖ
Ти кО прайш кЪт та няма, АААААА?  Mr. Green

# 295
Златенце...последно Златина ли си или Златка?  newsm78 Че имам съмнение че си Златка и че те познавам Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Златина съм! Mr. Green И за съжаление, аз не те познавам! Peace Ама то... светът е малък, та... Знае ли човек!

Златенце, пратих ти го по имейла. Във втора или трета, подкрепям те за решението, което вземеш.

Благодаря ти! Hug

P.S: Момичета, имам един въпрос (те всъщност са доста, де), който няма нищо общо с диетата, но т.като сме интернационална тема, реших да попитам и тук, та дано някой ме светне по въпроса.
Та така - почти на 100% е сигурно, че в началото на септември ще летя към Дания, служебно. А аз не съм стъпвала дори на летище. Та искам да попитам тези, които често летят - какво е разрешено и какво не на летището и на самолета, колко голям може да ти е багажа - основния и ръчния, и такива ми ти общи неща. Ако може някъде да прочета повече инфо и, ако знаете къде, ще съм ви много благодарна.
Пишете ми на лични. И много благодаря предварително! Hug

Последна редакция: ср, 20 юли 2011, 18:51 от (не)Обикновена

# 296
  • Испания

P.S: Момичета, имам един въпрос (те всъщност са доста, де), който няма нищо общо с диетата, но т.като сме интернационална тема, реших да попитам и тук, та дано някой ме светне по въпроса.
Та така - почти на 100% е сигурно, че в началото на септември ще летя към Дания, служебно. А аз не съм стъпвала дори на летище. Та искам да попитам тези, които често летят - какво е разрешено и какво не на летището и на самолета, колко голям може да ти е багажа - основния и ръчния, и такива ми ти общи неща. Ако може някъде да прочета повече инфо и, ако знаете къде, ще съм ви много благодарна.

Зависи с коя компания ще пътуваш, защото всяка си има и специфични изисквания.
Виж тук: http://www.orfeiholidays.com/i.php/good_to_know_pt6.html
http://www.svetlabags.com/bg/?href=travel
http://www.air.bg/bg/baggage
http://hardwarebg.com/forum/showthread.php/124679-%D0%9F%D1%8A%D … D0%BE%D1%81%D0%B8

Пишеш в Гугъл: разрешен багаж при пътуване със самолет и получаваш многобройно отговори.

Как да те забравим, като не моЕм да те запомним!  Joy   love001  love001  love001

# 297
Здравейте момичета.
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501
Виждам ,че има добри резултати.
Днес кантара ме показа ,че съм 65кг. newsm44 newsm44 newsm44

# 298
Хехееее....нЕ сте ме забравили 'начи..... Hug Hug Hug Hug
Аз кО праЯ.....Бачкам много....В момента се грижа за болен човек и затова не ми остава много време за форума....Справям се де....

С килата всичко е наред.Доволна съм от ЧЕТВЪРТАТА си фаза.....СТабилни си ги подъържам килограмите.....62-3...Ако се поотпусна и освиня с нещо качвам до 64,но веднага организма ги сваля пак щом си мина на нормално и разнообразно хранене....Ям си триците и си пия водата.....Стана си ми навик и тва си е.....Сега лятно време ги ям само с кисело мляко или сварени с прясно мляко...като мляко с грис....отгоре ръсвам канела и като е изстудено....Мммммм......Та,така.....От алкохола само бира пия мноого рядко,защото качвам много от нея......От концентрати и вино( в умерени количества разбира се!) нищо не ми се отразява.....
Сладкиши и тестени и пържено ям....но не е всеки ден...И и такива ми ти работи.... Mr. Green

# 299
  • София :(
               Добра ви вечер  Hug
          Честито на всички именици, да ви е живо и здраво името и с гордост да си го носите   bouquet
           skarlet71, да ти е жив и здрав тате  Hug  bouquet
           MariDi, ха дано от цялата дандания ти да си на далавера  Peace И мен така ме нагриза някаква гад и по едното копитце съм се изприщила като крастава жаба, че и сърби, м... му  #2gunfire
           TheNMaster, ние тебе си те помним, ама... ти ни забрави нещо...  Sad А вземи да спреш да работиш и да те видим за малко в събота...
           Rossiana ,   smile3501
           Ма няма ви бе, не мога си нашаря чергата така... Тъкмо ми дойде музата и... време да раздавам козинките  Rolling Eyes

Ноооо преди да заспя, да напомня

Среща на софиянки - дюканки в събота, 23.07, от 13 часа в Дивака на Гладстон

Лека, мека, палава, розова, прохладна и режимна нощ  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт