Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 725
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Шуши!   smile3525 smile3525 Честито за новия живот!  ylinfant

Смайлис! Hug Hug Hug

# 631
Смайл президент!!! Mr. Green

# 632
Шуши, честита рожба!Да ти е жив и здрав малкият-голям мъж!

Смайлс, радвам се да чета постовете ти отново!

Момичета аз се запънах като магаре на мост за два месеца заминаха 15 кила,а сега
последния още нищо не е паднало.Така де организмът ми най-сетне се светна, че се
опитвам да го измамя и да го лиша от така ценните му кила Simple Smile

Приятен и режимен ден!

# 633
  • Испания
Шуши, честита рожбичка-лъвче! Честита дългоочаквана радост в семейството ви!

Да има волята на Зевс
 и славата на Херкулес,
 обичта на Аполон
 и очите на Ален Делон!  Simple Smile Hug    bouquet

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 15:31 от smileys

# 634
  • Лутаща се
Шуши, честита дългоочаквана рожба!
Да расте жив, здрав, умен и весел........... Лъвовете са страхотни мъже  Mr. Green
На теб пожелавам бързо и безпроблемно възстановяне!

# 635
  • Плевен
ЧЕСТИТА РОЖБИЧКА, ШУШИ! ДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО, УМНО И КРАСИВО!

СМАЙЛСЧЕЕЕЕ!!! БРАВО за появата!
Много сладко бебче и с това жълтичкото!!!

Ей, ще падна от смях - само с анорексия не са го свързвали пък Дюкан! Аз защо непрекъснато се дразня от девойките, дето искат да са с килограми в минус 120 от височината им в сантиметри! После - Дюкан виновен! Аман! 

# 636
Шуши , честито бебенце  smile3525  Да ви расте много здраво и много щастливо !

Смайлис , много се радвам за решението да се върнеш при нас   Hug

И аз щях да питам как от Дюкан можеш да станеш анорексичка , ама реших да последвам съвета на Мимс и да не се нервирам с такива изказвания  Naughty

# 637

Шушинкоооо Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, Честита ти мъжка рожба!
Да ви е живо и здраво малкото пухче и да расте под щастлива звезда,
да стане голям, красив, умен и силен мъж, да ви е опора и вие на него!
Да ви носи радост и много да се гордеете с него!
Най прекрасната новина, която чаках с най голямо нетърпение!

# 638
На какво се радват бабите - нааааа внучета! Ако и да не е моето /то поредното от моите на път де Simple Smile/ много ме зарадва новината за бебенцето на Шуши. Не те познавам майче, но ти пожелавам много, много щастие и здраве!  bouquet

# 639
  • Бургас
Ехххххх,че хубав ден за нашата Дюканска темичка,юхуу!
Шуши,честита ти мъжка рожба!Да расте щасливо и обичано дете!Прекрасно детство му желая!На теб бърво възтановяване ,голям мъж си родила!Браво Шуши!

Смайлсче,много се радвам,че си отново в нас  bouquet  bouquet  bouquet

На такива хубави новини,една анорексия и липваше,боже,боже,все си мислех че няма с какво да се изненадам вече ooooh!
Аз да се похваля с още -800 гр,почти 78кг съм ,ма много съм щастлива и то като се има предвид,че днес ме изненада МЦ,чаках го след 2-3 дена,ма нищо!Сега какъв апетит ме е подгонииил,майко мила.
efito,колко общо имаш да сваляш?Ядеш ли много млечни?Колко и кога се храниш?Коя схема спазваш?
Сори за разпита ама иначе не знам как да отговоря,пък да не стрелям на посоки Peace

# 640
Честито бебче на Шуши и от мен   bouquet наистина няма по-голяма радост от новия живот Simple Smile  !
Смайлсче,много ти благодаря за ценните съвети Hug Всички рецепти ,които съм приготвила дотук са от преведените от теб  Simple Smile и тук е момента да благодаря за огромния труд да преведеш всичко това   bouquet
ето че значи вече два дни прегрешавам като закусвам трици и на обед и вечер ям хлебче с трици Sad веднага си взимам забележка ! А ако оставя триците за хляб през деня каква може да е закуската ми например?
някъде по напред в темите бях чела за кока-кола лайт - каква е нейната роля  и задължителна и е ? че изобщо не обичам газирано Sad
а с кремовете как стои въпроса- мога ли да ги ям за десерти и обед и вечер или са самостоятелно хранене?

# 641
  • Испания
ето че значи вече два дни прегрешавам като закусвам трици и на обед и вечер ям хлебче с трици Sad веднага си взимам забележка ! А ако оставя триците за хляб през деня каква може да е закуската ми например?
някъде по напред в темите бях чела за кока-кола лайт - каква е нейната роля  и задължителна и е ? че изобщо не обичам газирано Sad
а с кремовете как стои въпроса- мога ли да ги ям за десерти и обед и вечер или са самостоятелно хранене?

За нищо. Радвам се, че са ти от полза рецептите.  Simple Smile

Добре е да ядеш триците на закуска, защото съдържат въглехидрати. Освен това, заедно с водата действат като метла за изчистване на организма ти. Вероятно ги ядеш през деня, защото не можеш без хляб. Но белтъчините засищат и като ядеш и пиеш вода, не се чувства липсата на хляб. Опитай!

Колата Лайт не е задължителна. Разрешена е.

Кремчетата и режимните сладкиши можеш да ги ядеш като десерти, може като междинни закуски. Както решиш. Само имай предвид с какво си ги правила. Напр., ако в сладкиша си сложила 60 г Маисена, а Дюкан разрешава 30 г дневно, сладкишът ти е за два дни. Бих те посъветвала пак да внимаваш с толерираните продукти. В първата книга, която излезе в БГ и чийто линк е на стр. 1, той разрешава по 1 чаена лъжичка царевично нишесте за сгъстяване. Сега е по-толерантен и разрешава 30 г, което е 3 супени лъжици. Това може да доведе до задържане или покачване на теглото, което е доста демотивиращо. Лично мнение.  Naughty Така че хапвай от всичко разрешено, понякога и от толерираните храни, но разумно.  Simple Smile

Като ти се яде много сладко, можеш набързо да си разбъркаш кисело мляко с подсладител и малко нес кафе. Много е вкусно. Или да си прибавиш набъбнал желатин, но трябва да го сложиш в хладилника, за да стегне, преди да го консумираш.

Като бях във Втора и Трета, пък и сега, понякога се спасявам при глад за сладко с малко Кола Лайт.

ЕДИТ: цитати от книгата:

"Закуска

Закуската често поставя проблеми, защото французинът, за разлика от англосаксонеца, е свикнал да избягва протеиновите храни сутрин. Но и това хранене се вписва в режима на чистите белтъчини. Кафето или чаят, подсладен или не, може да се разреди с обезмаслено мляко и към него да се добави друг млечен продукт, варено яйце, парче пуешко или олекотена шунка, които по хранителна стойност са много по-задоволителни и засищащи от някоя паста или от шоколадовите ядки.
   За влюбените в зърнените храни, запечените, ящните и неподатливите на диети съм измислил една рецепта за нещо като палачинка, която може да се включи в протеиновия режим.    Вземате една супена лъжица житни трици, две супени лъжици овесени трици, един жълтък или едно цяло яйце, според апетита и холестерола, и една супена лъжица обезмаслена извара. Размесвате всичко това и го изсипвате в тефлонов тиган, евентуално намазан с капка олио. Полученото подобие на палачинка е извънредно богато на разтворими влакна. Много нови изследвания са доказали, че като се напоят с вода, разтворимите влакна образуват в храносмилателния тракт гел, който улавя хранителните вещества и калориите и ги увлича със себе си, изхвърляйки ги с изпражненията.
   И все пак, въпреки огромната полза от тези влакна, не е възможно да се консумират повече от веднъж дневно, без да нарушат специфичното действие на чистите белтъчини. "

"А силата на овесените трици, способността им да отнемат хранителни вещества и калории се упражнява частично и върху минералните соли и олигоелементите в храната. Трите супени лъжици дневно не са достатъчни, за да нарушат съдържанието на тези елементи. Предупреждението ми се отнася за хората, които биха се изкушили да увеличат дозата и които в такъв случай би следвало да добавят към храната си малки дози магнезий, а през зимата - витамин D. "

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 19:06 от smileys

# 642
Здравейте момичета!
Шуши, честито ти малък принц! Да е жив и здрав и цял живот да ви радва!  smile3525
Аннафейс честито на патерици! Да си жива и здрава. Да успееш да запазиш хубавата си фигура и още дълги години да си вдъхновение на бъдещите дюканки.
Смайлс- балсам за моите очи  remybussi
viki011, разбирам те, че ти е хубаво да прекаляваш с триците, и аз ги обожавам. Разбира се, че е било от незнание. Пробвай да си правиш закуски с тях. Аз винаги закусвам с нещо приготвено от трици. Само като си правя чист протеинов ден ги забъркавм с прясно мляко и така ги ям. Ако си правя нещо от сладкишите, в което има нишесте или сухо мляко си го разпределям за три дни/обикновено слагам 3 лъжици от тези продукти/ В началото се изкушавах да ям повече, но след като моите дюкански другарчета виртуално ми издърпаха ушите ми стана ясно, че така не може да продължавам. Сега го разпределям за три дни и в никакъв случай на прекалявам.
За МЦ не ми се говори. Преди него настъпва световния глад. Голямо четене падна в нета и за прогестерона. Вече си мисля, че откакто го взимам ми се увеличи апетита. Май ще трябва да проведа една консултация с лекарката си. Ако е възможно покачване на килограми от него ще се наложи да залагам пак схемата П/ПЗ. Ама хич и не ми се иска. След две седмици трябва да вляза в четвърта фаза, а аз въобще не съм готова за нея.

# 643
Шуши,честита дългоочаквана радост!Да е жив и здрав малкият Даниел,и много да ви  радва.
Скорошно възстановяване ти пожелавам и прекрасни моменти с малкия бебок.

# 644
  • Пловдив
Както и да е,не ми се слушат упреци,извинете че ви преча в темата,повече няма да ви безпокоя.

Общи условия

Активация на акаунт