Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 700
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Лутаща се
Здравейте!
Пораженията при мен от късната ми гала са почти преодолени. Тази сутрин след П денят ми Кантарев показа 63,500. Обикновено след П ден показва с още кило надору. Т.е. ми остана да преборвам 1 кг.
А има и друго. Нали бях болна. Пих антибиотик и разни други хапове за изчистване на дробовете. Напълно е възможно повишаването на теглото да е от тях  newsm78
veroni76, пълнолунието настъпва днес  в 21:58 ч, т.е. П денят трябва да е в неделя. Аз ще го спазвам.

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 10:15 от skarlet71

# 676
  • Варна
Добро утро и от мен!
Чак сега ставам... EmbarassedКантара се държи добре,за разлика от предните две седмици.Но има още какво да се желае.Този месец почти се извъртя,а като гледам няма да отчета минус за целия месец.Килограмите варират нагоре-надолу и нещо не мога да ги накарам да продължат да намалят.Добре че поне не се покачват драстично.
Та по този повод сезамислям и аз за това пълнолуние... newsm78По принцип неделята ми е ПЗ ден,ама да взема да пробвам с един П... newsm78?Пробвали ли сте го,действа ли?

# 677
ВАЖНООО!!! ОБЯВЯВАМ ВАРНЕНСКА СРЕЩА С ГОСТЕНКА ОТ СОФИЯ-МИМЕНСИТКА, УТРЕ-14.08. 2011г. - НЕДЕЛЯ! ДНЕС ПО КЪСНИЧКО ЩЕ НАПИША МЯСТОТО И ЧАСА НА СРЕЩАТА, КОИТО КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ НЕ СА СЪВСЕМ ИЗВЕСТНИ! Whistling Laughing Wink

# 678
  • Варна
ВАЖНООО!!! ОБЯВЯВАМ ВАРНЕНСКА СРЕЩА С ГОСТЕНКА ОТ СОФИЯ-МИМЕНСИТКА, УТРЕ-14.08. 2011г. - НЕДЕЛЯ! ДНЕС ПО КЪСНИЧКО ЩЕ НАПИША МЯСТОТО И ЧАСА НА СРЕЩАТА, КОИТО КЪМ НАСТОЯЩИЯ МОМЕНТ НЕ СА СЪВСЕМ ИЗВЕСТНИ! Whistling Laughing Wink

Там смееее... newsm44

# 679
  • Лутаща се
Kali_tod , съобразяването на П денят с луната се отнася за трета и четвърта фаза. Тези, които са във втора си спазват схемите така, както са си.

А и аз не "лунувам", в смисъл че не съм само на течности през този ден. За мен това си е един обикновен П ден, в който със сигурност вечерям със скумрия на скара  Mr. Green, обожавам я.
Още нещо, не е задължително П денят да се съобразява с луната, това е само който иска.

# 680
  • Варна
Kali_tod , съобразяването на П денят с луната се отнася за трета и четвърта фаза. Тези, които са във втора си спазват схемите така, както са си.

А и аз не "лунувам", в смисъл че не съм само на течности през този ден. За мен това си е един обикновен П ден, в който със сигурност вечерям със скумрия на скара  Mr. Green, обожавам я.
Още нещо, не е задължително П денят да се съобразява с луната, това е само който иска.

Ясно!Значи не важи за мен... newsm78
А иначе,че не е задължителен знам.Чудех се дали действа просто,ама няма да си нарушавам схемата.В трета ще го пробвам!
Благодаря ти,Скарлет!  bouquet

# 681
Разбирам, че доста казват, че 5/5 е трудно и минават ан друго съотношение. За това ме замислихте направо 3/3 ли да правя, какво ще кажете, също толкова ползотворно ли е

# 682
Който е отслабна с 3-та фаза,след това какво?Минава на 4-та ли?

# 683
Здравейте сладурки,нова съм във форума ,но съм изумена от волята и постоянството Ви при спазване на този режим на хранене.БРАВО.Много бих искала да се присъединя към Вашите редици,но за съжаление нямам нужната мотивация.За сега.Но имам един въпрос ,дали някоя от вас е запозната действа ли режима при напълняване вследствие на преживян силен стрес
да и аз напълнях от силен стрес и при мен отслабването с дюки е на лице Mr. Green  така че не се замисляй и почвай колкото по рано толкова по добре Peace след 4 месеца няма да се познаеш  Shocked

# 684
Да!

# 685
  • Испания

Килограми се свалят във втора фаза. Трета е за задържане на теглото /х 10 дни за всеки свален килогарм/. Като свърши Трета, преминаваш в Четвърта.

Чете ли книгата?  newsm78

# 686

Пък аз вашата гостенка я чаках в Русе.....  Sad

# 687

Килограми се свалят във втора фаза. Трета е за задържане на теглото /х 10 дни за всеки свален килогарм/. Като свърши Трета, преминаваш в Четвърта.

Чете ли книгата?  newsm78
Аз пък ги свалях с трета и после минах в четвърта  Peace
Е, изкарах един месец втора за 3кг, още един в трета и пак четвърта.

# 688
  • Испания
Аз пък ги свалях с трета и после минах в четвърта  Peace
Е, изкарах един месец втора за 3кг, още един в трета и пак четвърта.

Разбира се, ако е Трета олекотена. Не мога да помня кой какъв режим кара, нали?  Wink

# 689
Срещичка!!! newsm68 Ади бе хора...Очите ми се изгледаха да разбера в колко часа и къде... Laughing

Общи условия

Активация на акаунт