Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 735
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, днес петък ли е? Мимс, къде са ни петъшните протеинчета душо? Ами то петък без протеини, е като таратор без краставици...Ето ви едно прясно протеинче.

# 661
................ Карай си после схемата 5П/5ПЗ. Ако ти тежи, можеш да минеш и на 3/3 или 1/1.

chanel, направи си 5 дена първа фаза и после карай 5/5.Това си е стар изпитан метод и дава добри резултати.

veroni76, efito,   bouquet  bouquet ще ви послушам и ще ги направя 5 в първа фаза тогава, а после 5/5. От 67 искам да падна на 53. Значи едно 14-15 кг трябва да сваля и после най важното да задържа

Само нека да се уточниче след 5те дни ударна фаза се правят 5ПЗ, след което 5 П, и така се продължава...5ПЗ/5П  Peace
Само го вмятам, защото историята познава не един или два такива случаи, в които девойки правят 10 дни ударна ей така от мерак, и после продължават с втора фаза къто стартират още 5П и чака после 5ПЗ  Peace

..........ANNAFACE колко тежиш сега след толкова време от старта на Дюкан, питам не за нещо друго, а за това дали след верме пак се връща малко назад. Или то вече си спазваш един ден протеини и триците и така си е ок, т.е. продължаваш си този начин на живот? Ох дана ме разбра.

Тежа средно 56,500-57,500. И ДА след време - зависи всичко от организма на човек и от волята му, в първа и втора фаза е лесно - килцата вървят надолу , мерките се свиват, знаеш си кво можеш и кво не можеш да хапваш това е - всичко точно и ясно..абе с две думи рай  Peace В трета при вкарването на новите храни има съответно леко покчване накг, което се нормализира с времето (при всеки различно, при някои го има, придруги не е никак малко...), същото важи и за четвърта поне за мен, след 2 дни ще стане 1 месец вече съм в нея - ами качих главоломно 3кг за 2 седмици (то и морето беше тогава, та не се оправдавам) след което сега съм + кило някъде откакто влезнах в четвърта. Надявам се до месец организма ми да свикне и да си падне само. Друго освен П ден с луна, трици за закуска и много вода не правя  Peace

# 662
  • Плевен
veroni76, efito,   bouquet  bouquet ще ви послушам и ще ги направя 5 в първа фаза тогава, а после 5/5. От 67 искам да падна на 53. Значи едно 14-15 кг трябва да сваля и после най важното да задържа
Височина 170 см - Ето така се отива към анорексия - защо ли се чудим и питаме как се става анорексичка с режима на Дюкан...Така се става - първо искаш да махнеш и то много бързо (схема 5/5) 10 килограма, после слизаш на 15 и накрая ... се уливаш! Бе, спрете, бе, хора! Помислете какво ви пречи да се харесате, когато сте си напълно в норма по всички критерии - естетически, физически...
Шанелче, мило, не така! На мен ми е ясно, че няма да слушаш никого - ето вече си си намислила 7 дни ударна!!! (Е, уж сега се спираш на 5 ударни, де!) Но не ми е ясно защо питаш и искаш съвети и защо се пребиваме да ти ги даваме!
Добре, че Верони пусна едно протеинче - поне око да оплакнем, че то за друго няма да ни стигне на всичките!

# 663
ANNAFACE, благодаря за честните отговори   bouquet
ArhMih, не се ядосвай, не съм тръгнала към анорексия, няма и как да стане, имам си две слънчица  Simple Smile за които адекватно трябва да се грижа.
Но става въпрос за това, че знам как съм изглеждала преди първото дете и се виждам и сега. Гледахме стари снимки и големият вчера вика на баща си мама е станала огромна, трябва да отслабне, направо не знам как се почувствах щом дете на няма 4 години ми го казва след въпросните снимки. Не си чеша само пръстите тук, наистина щом казвате 5 първа фаза е по добре така ще направя. Видях наистина зашеметяващи промени, за това и така все едно искайки рецепта написах кг и височината ми, осъзнавайки че няма как да намеря точната формула без да опитам.
Та за това, ArhMih, за мен наистина са важни тези отговори  Peace

# 664
Здравейте,скоро не съм писала но на 16-ти правя 3 месеца от дюканстването ми и съм -16кг.за 3-те месеца скоро ще видя и 7-цата на кантара newsm44 само после за 3-та фаза трябва да помагате Hug

# 665
здравейте, момичета. Помните ли ме, защото аз честичко си спомням за вас и ви чета, но време за писане все не остава с това лятно време с тези двама малчугана. Вече съм -11кг. От почти 2 месеца не се кърмим с малчо и съответно я карам във втора фаза диетата. Първият месец след като спрях да кърмя свалих 5 кг, но ето сега почти се търкулна втория, но като съм си се закотвила на 70 и няма мърдане. То вярно, че хората взеха да ме подминават вече, че не можели да ме познаят, но този дълъг застой направо ме подлудява. Затова си казах, че трябва да си се върна при вас си, да си се нахъсвам и мотивирам с вас, пък току виж пак съм тръгнала надолу. карам схемата 5П/5ПЗ, но често да си призная тежичка ми идва, затова ще ви помоля за съвет към коя схема да мина. Имам мноооого корем да свалям, пък ако мога и от гърдите нещичко Wink

# 666
здравейте и днес Hug
veroni76 ,Мименситка[,голям зор наистина с тези трици Sunglasses-тооолкова са вкусни Embarassed
 Аз днес пък вместо в мола  Winkотидох в магазина на Балев - за пшенични трици за някои рецепти Simple Smile и там видях био маргарин ,без мазнини ,растителен- дали мога да го използвам в ПЗ дните ? то всъщност върху какво ще го мажа де  Sad,но поне мога да го слагам в готвеното ,нали ? а да пържа дали мога.... Thinking 
Верони, ти в мола много добре си направила Wink-аз пък съм си забранила да влизам в магазин за дрехи докато не стигна поне 66-67 кг  Laughing че като вляза пък в някой магазин и като ме погледнат и кажат- ааа,съжаляваме ,ама нямаме големи номера Cry-направо ми идва да се скрия Sad
Шанелче,и аз мисля че 53 кг са си доста ,на тази височина и 60кг са перфектни  Simple Smile
Аз днес съм по-лека с още 1 килце и започвам да се чувствам все по- спокойна с режима Simple Smile а пък толкова теми изчетох ,и толкова въпроси зададох Embarassed и пак осъзнавам колко неща не са ми съвсим ясни....Та да задам поредната порция въпроси да ми е чиста съвестта,че всеки път като хапна нещо различно от пил.филе и започват едни съмнения- сега това може ли, трябваше ли....
разрешени ли са диетичните сладка, които са с подсладител ? например да се сложат в киселото мляко за закуска?
И относно месото- шунка, пушено пуешко, наденица- това разрешени меса ли са ?

# 667
разрешени ли са диетичните сладка, които са с подсладител ? например да се сложат в киселото мляко за закуска?
Сладката са с плодове/предполага се/,т.е. не е режимно във 2-ра фаза.В киселото мляко може степче,Стевия,захарин.
В БГ няма/поне аз не съм видяла/ шунка,пушено и т.н.без да са сложили на промоция нишесте,соя и т.н.,което пак ще рече че не си в режим.Да не говоря че се засилих към някаква готова кайма от пилешко и пуешко и когато се зачетох имаше добавена сланина.
Относно маргарина ми е много странно да има такъв без мазнини.От какво ще да е направен?Все пак растителните мазнини също не са сред разрешените в режима.
Аз практикувам следното взимам месо охладено/пилешко,пуешко,телешко,риба/ след това обезкостявам,кожи махам и т.н.,след това вече мелям,пека,готвя.

# 668
  • София :(
                     Ехооо, има ли живи шуменски дюканки!?
Искам среща... Ако някой е навит да свирка на ЛС  Praynig

# 669
                    Ехооо, има ли живи шуменски дюканки!?
Искам среща... Ако някой е навит да свирка на ЛС  Praynig

За шуменски дюканки не знам, ама понеже така и така ще си ни до варненското Д, а и вече сме решили Wink Peace Hug, свиря варненски сбор за събота или неделя, като утре ще уточня деня и часа за среща! Хайде, Варна, настройвайте се за среща и хич не се ослушвайте....Утре допълнително инфо за координатите на срещата, надявам се да сте на линия.... Hug Wink Peace

# 670
Опи...Намерих една рецепта на първите страници от Рецептите на Испанките. Тез пилешки филенца ги овкусих и като ги метнах в тиганя с половин глава лук и 3 лъжици кисело мляко- голямо задушаване падна. Пък сега и голямо пиене на вода. Таз вечер ша са спи във WC-то. Ако и утре КантарЯ ме ядоса, ще има  #2gunfire"Бой, сръбска музика и нощна смяна в Кремиковци"  hahaha Joy
viki011, не се тюхкай. С Дюкан всичко е възможно. И аз плачех преди като ходех по магазините за дрехи. Дори честичко се заглеждах по надписи "Макси дами", ХХХL и т.н. Но 4 месеца на режима и при проба на рокля в един магазин продавачките ми казаха: " Стои ви чудесно, вие сте слабичка." Направо ми идеше да се разрева от радост.
veronic, аз изкарах 45 дни със схемата 5П/5ПЗ. Но ми натежа. После по мое усмотрение минах на 4П/3ПЗ. Така изкарах още два месеца и половина. Но трябва да знаеш, че тази схема е наша си интерпретация. От понеделник до четвъртък протеини, а петък, събота и неделя смесени със зеленчуци. Така като ходех на гости можех и салати да ям. Но Дюкан препоръчва 1/1, 2/2, 3/3, 5/5. Колкото дни протеини, толкова и със зеленчуци. Другото е вредно. Аз и някои от момичетата го правихме на своя глава. Не се гордея с това  Embarassed
shanel1982, и аз на 20 години бях 53 кг. Сега съм на 35 г. и не си правя илюзии, че ще имам онази фигура отпреди двете раждания. На твоята височина и 60 кг.да станеш пак ще си хубава. Все пак трябва и малко самочувствие да имаш.
ArhMih, Мименсита ми обеснява на лични как да качвам протеинчетата. Но пусто като искам да кача повече от едно и не ми се получава. За това мога да качвам само по едно протеинче.

# 671

veronic, аз изкарах 45 дни със схемата 5П/5ПЗ. Но ми натежа. После по мое усмотрение минах на 4П/3ПЗ. Така изкарах още два месеца и половина. Но трябва да знаеш, че тази схема е наша си интерпретация. От понеделник до четвъртък протеини, а петък, събота и неделя смесени със зеленчуци. Така като ходех на гости можех и салати да ям. Но Дюкан препоръчва 1/1, 2/2, 3/3, 5/5. Колкото дни протеини, толкова и със зеленчуци. Другото е вредно. Аз и някои от момичетата го правихме на своя глава. Не се гордея с това  Embarassed

В началото на четвъртия ми месец и аз реших да мина на тази схема 4/3 , че ми дотежа от 5/5 ,изкарах две седмици, но започнах да качвам от нея ! Последните две седмици минах на 1/1 и всичко беше ок .

здравейте и днес Hug
veroni76 ,Мименситка[,голям зор наистина с тези трици Sunglasses-тооолкова са вкусни Embarassed
 Аз днес пък вместо в мола  Winkотидох в магазина на Балев - за пшенични трици за някои рецепти Simple Smile и там видях био маргарин ,без мазнини ,растителен- дали мога да го използвам в ПЗ дните ? то всъщност върху какво ще го мажа де  Sad,но поне мога да го слагам в готвеното ,нали ? а да пържа дали мога.... Thinking 

Верно са много вкусни триците , особено с испанските рецепти и по специално сладкишчетата  Grinning
Но защо са ти тези пшенични трици - възможно е да получиш подуване на корема - поне така пише доктора  Naughty - аз си използвам само овесени.
На твое място не бих използвала този маргарин - то по принцип маргарина е бъкан с боклуци , а за този направо не ми се мисли какво има в него.....
Шунка може всякаква , но задължително да е с от 2 до 4 % мазнини ! А наденици и кайми само домашно приготвени , че гледах една пилешка кайма и в състава пишеше сланина - така че  купувай си месо и си го мели /може и в магазина да ти го смелят/ .

# 672
Здравейте сладурки,нова съм във форума ,но съм изумена от волята и постоянството Ви при спазване на този режим на хранене.БРАВО.Много бих искала да се присъединя към Вашите редици,но за съжаление нямам нужната мотивация.За сега.Но имам един въпрос ,дали някоя от вас е запозната действа ли режима при напълняване вследствие на преживян силен стрес

# 673
  • Испания
но за съжаление нямам нужната мотивация.За сега.Но имам един въпрос ,дали някоя от вас е запозната действа ли режима при напълняване вследствие на преживян силен стрес

Действа, независимо от причините за напълняване. Ако ти не си мотивирана, едва ли някой друг може да го направи.

Мотивирай се, информирай се, запаси се режимни продукти и давай смело!  Simple Smile Хем ще се храниш здравословно, хем вкусно, хем ще слабееш. Гаранция!  Simple Smile

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 00:53 от smileys

# 674
Добро утро момичета! Боят и сръбската музика му се размина на кантарев. Моят П ден, с пил. бутче и бяло пил. месо ми се отрази много добре - 0,650 кг. Днес е пълнолуние. То настъпва в 21:58 ч. Ще взема и днес да продължа с протеините Wink Който има желание може да се възползва от пълнолуДието Laughing Тези, които са по схеми, нека си продължат с тях и да не ги развалят.
bub.ka, мотивацията идва сама. Ако не ти идва отвътре, няма как да стане. Аз дълги години си ходих с килограми около 70-74. След като спрях да кърмя второто си дете изведнъж реших, че не искам вече да съм дебела. Мотивацията ми дойде от вътре. Нямаше " От понеделник, от първо число от утре...", нямаше "Имам повод, ще ходя някъде и т.н." Обикновено като мине поводът и човек се отпуска. "Видях се слабичка, сега е време да похапна..." Аз един хубав ден реших, че вече не искам да съм дебела. Исках като вляза в магазините да мога да си купувам дрехи, които да ми стоят добре. Така от размер на блузите XXL станах M, от сутиен с чашка 2D станах C. Сега много дрeхи, които пробвам ми стоят чудесно. А това е вече мотивация да се постарая да си запазя теглото.

Пожелавам ви хубав слънчев ден, изпълнен с приятни емоции и настроение!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт