Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 722
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Току що се връщам от работаи естествено веднага влязох тук на проверка, защото имах предчуствие за добра новина  newsm44   bigdance2  ura
Шушинко   love001  слънце да ви е честит Даниел и винаги усмихнат и добричък като мама  newsm07
Отдавна не бях плакала от радост! Много съм щастлива и с цялото си сърце се радвам за теб и съпруга ти! Орисвам го да бъде здрав и силен, а за мама далечни целувки и само сълзи от радост  newsm51  love001

# 646
 newsm30 ЧЕСТИТО ЗА БЕБЧО !!! Това е най-хубавия момент в живота на жената! Сега и аз да ви се похваля,че днес станах вуйна на едно голямо момченце 3600гр,Да ни е живо и здраво и вече лудницата ще е пълна на семейните сбирки.Радвам се,че Смайлис размисли и се върна,защото начинаещите като мен имаме нужда от "стари" ветеранки като нея. Иначе нещата при мен вървят нормално и килограмите намаляват.Чувствам се добре,щастлива съм от успеха си до сега. Радвам се че ви има  newsm51

# 647
  • София :(
                   Добра ви вечер  Hug
          Първо искам да поздравя mmmshushy80 с дългоочакваното слънце Даниел  Hug Да е здрав, щастлив, слънчев и усмихнат малък мъж, да носи много радост и гордост на мама и тате  Peace  Пък... не пречи да повлече терличе и за някое братче или сестриче...  Flutter
          ArhMih, добро четиво, но само ако някой си направи труда да го осмисли  Naughty
          viki011, голям проблем с тези трици, а!? И аз така бих си ги хапвала по три - четири пъти на ден, ама не дава доктора, бе... А майсената спокойно можеш да заместваш с натурално царевично нишесте, но не забравай - 1 ч.л. на ден и за препоръчване не всеки ден.
         Korni68, и тази година няма да се уредя за среща с теб, да му се не види, ама ще пия едно кафе във виртуалната ти компания някъде в градската градина тия дни, да знаеш  Peace
          bebs_, въпроса не е да те нападаме за спорта, въпреки че може и така да ти изглежда...
          smileys, твоето завръщане в темата е второто хубаво нещо днес  Hug
          Сисссс, де още по-голяма змия догодина де  hahaha
          efito, 15 кг за два месеца никак не са малко. Ти може и да си споменавала, ама пуста амнезия... - колко си воска, от колко кила започна да отслабваш, какво ти каза калкулатора?
          isache, сега остава да последваш и още един мой - съвет - прати един номер на ЛС, че като се приземя в Русе да му спретнем едно кафепиене или пък нещо друго...
          Tumba_lumba, ти си на ред за следващото дюки бебе  Wink
          tqnaHug Heart Eyes
          marushok, да е жив и здрав, усмихнат и послушен и вашия мъж   bouquet Честито!
         Девойки, раздавам козиник за последно тази вечер и утре хуквам, но първо ще цъфна в Шумен, противно на плановете ми, така че... шуменки , дръжте телефоните близо да себе си  Wink

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 648
  • София :(
                   Добро утро  Hug
              Нали не очаквахте, че ще ви оставя без кафе, пък дори и изстинало  hahaha

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 649
Честити бебешоци на мама mmmshushy80 и на вуйна marushok. Да са ви живи и здрави! И Да ги слушате, ей! Mr. Green

Аз днес ще си копая дупка и ще се заровя вътре! Качих се на кантара сутринта и... ... само дето не умрях... С кило и двеста повече от вчера! С`я ша са срамувам в ъгъла! Явно се олях с количествата телешко и пилешко, които погълнах. Утървах прасето, хорааа!... И тя мойта работа стана малко - "Га яди ни рива , сега за к`во ривеш!?!"
УжасТ направо! Скоро ще трябва да влизам в трета, а в мене се пробужда! ooooh!

# 650
       ...........................................
          .............................

Добро утро и от мен  Peace

Мимс, че то на пазара такива големи не се предлагат Laughing Аз имам предложение, да направя един фонд и за следващия и РД ще и издигнем паметник в центъра на Сандански hahaha hahaha hahaha

Пък ако се съберат повечко кинти може и фонтанче, със звуко и светлинни ефекти да спретнем Joy Joy Знаиш колко ще са доволни жителите ще си имат каменно змийче, че то ще съсссссска, плювва по малко от време на време (водичка) и да мига и светка.....ммм, чудничко ще е  Mr. Green
Нещо подобно ми се върти в главата  newsm78 newsm78

(не)Обикновена  newsm29 newsm66

Ай спорен петък на всички  Peace

# 651
Добро утро момичета.
Честито за новия живот .
И честито на всички с  повод.
За съжаление не мога да пиша по често ,че с тая моята работа време не остава.
И така кантара много ме обича днес ми показа -1 кило. newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 652
                Сисссс, де още по-голяма змия догодина де  hahaha

А доно...Ама надали... Mr. Green

Ани, идеята/тази за фУнтанчИтУ! Mr. Green/ се приема! Единодушно!!! newsm10 smile3534 newsm08

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 12:48 от Сисссс

# 653
  • София

Mr. Green

Честита рожба, Шуши! Да вие жив и здрав сина, да расте здрав и силен. Слънчево и безгрижо детство му желая!

Аз съм на морето, ма тоя Емо (Чолаков) нещо ме лъжоти, та не знам къде ще му излезе края  Crossing Arms

# 654
  • Пловдив
Шуши, честито ново попълнение в семейството! Да ви е жив и здрав малкия Даниел и вие да сте живи и здрави и много да го слушате!!!

# 655
Добър ден ,дюканки-сладуранки !Шушка,така ми усмихна деня ,че няма накъде повече !Честито ,миличка!Страшно много се радвам за вас ,като знам какво чакане беше ,направо ми иде да крещя от радост !Да е много жив,дълго здрав,послушен,умен и обичан малкия Дани!

За протокола ,че отдавна не съм се отчитала:кг в норма -62,0,добре като се има предвид как в последно време постоянно нещо гъча.То режимно уж ама все пак трЕбе се ограничавам. Heart Eyes

# 656
Честита радост на Шуши!
Момичета, чета ви на бързо, но за писане абсурд не успявам от децата. Сега разгледах снимките на ANNAFACE, нямам думи, вие сте героини. ANNAFACE колко тежиш сега след толкова време от старта на Дюкан, питам не за нещо друго, а за това дали след верме пак се връща малко назад. Или то вече си спазваш един ден протеини и триците и така си е ок, т.е. продължаваш си този начин на живот? Ох дана ме разбра.
Поръчах си овесени трици от Бг и от 26 август съм във вашите редици.
И пак да си кажа, че съм 170 см и 67 кг ще съм със сигурност мин.
Мисля да започна 7 дена първа фаза и после да продължа на 5/5
Бива ли така?

# 657
Ха добър ден. Днес голямо мотане по разпродажбите в моловете, та едвам се добрах до вас. Абе хем ми се иска да си взема нещо, пък ще го нося другото лято- хем не ми стиска. Ами ако не съумея да запазя фигурата си и другото лято съм пак над 70 кг. Sad Вместо нови дрешки се наврях в Карфура и си купих царевично нишесте, пуешко филе и сочни пилешки пръжолки. Ето така виждам аз задържането на килцата- в месцето Mr. Green

shanel1982, НЕ, не бива така. Ако прочетеш книгата ще разбереш, че Дюкан препоръчва ударни 2, 3 дни за тези с по малко килограми и 5 за тези, които имат да свалят 15-20 кг. За свръх обезитет препоръчна 7 дни, може и 10, но само под лекарски контрол. Под свръх обезитет той има в предвид над 30 кг. за сваляне. Мисля, че за теб 5 дни най-много. Но нека се изкажат и другите. Аз започнах от 72 кг и исках да сваля 10-12 кг. Карах 5 дни ударни. От там нагоре е излишно тормозене на организма, а и няма да свалиш кой знае колко. Карай си после схемата 5П/5ПЗ. Ако ти тежи, можеш да минеш и на 3/3 или 1/1.

Последна редакция: пт, 12 авг 2011, 22:54 от veroni76

# 658
maruchok, да ви е жив и здрав племенника!Голяма радост са тези дечица.

Мира, Mimensitke аз съм 176см.Започнах режима от 95кг.на 22.05.11г.
Към 22 миналия месец, демек на 2-я месец с режима кантарЯ закова на 80кг. и
от тогава не мърда.Днес мога да прибавя и МЦ, та работата съвсем се закучва.
Дюки, вика да стана 72.600 кг. до края на септември, а аз съм мераклия за 71кг.
без значение дали ще е края на септември или октомври.

chanel, направи си 5 дена първа фаза и после карай 5/5.Това си е стар изпитан
метод и дава добри резултати.

veroni, постъпила си разумно!По-добре , че си купила мИсо, което пък от своя страна
гарантира, че никога вече няма да се видиш над 70 кг.Искрено ти го желая!

Приятен ден момичета!

# 659
veroni76, efito,   bouquet  bouquet ще ви послушам и ще ги направя 5 в първа фаза тогава, а после 5/5. От 67 искам да падна на 53. Значи едно 14-15 кг трябва да сваля и после най важното да задържа

Общи условия

Активация на акаунт