Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 816
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро и от мен Hug(не)Обикновенастрахотно животинче.И аз днес съм щастлива,слабея ли,слабея с Дюкан,момичета моля ви не ни се сърдете понякога за мненията които изказваме,дръжте се за нас защото е много мотивиращо за отслабването ни,да си споделяме тук и да се подкрепяме,аз ако не бяха момичетата от форума едва ли щях да изкарам 2 месеца на Дюкан,и аз отначало бях хокана,но си го приех за градивна критика и си продължавам, и се радвам защото такива резултати не съм постигала с друг начин на отслабване и сега си обяснявам защо.LaughingЗащото си мисля,че момичетата(момчето) който не ни посещават по често нямат силата да продължат с  Дюкан и която и да е диета и режим.А ние наистина трябва да бъдем по внимателни с коментарите си,защото ако някой се разсърди и спре режима и си остане дебел,то и ние ще имаме вина за това Hugказвам го с добри чувства.На 16-ти правя 2 месеца нямам търпение да си преместя линийката newsm44

# 136
  • Лутаща се
Мимс, не е проблем да ти купя и изпратя. А ако имаш път към Пловдив - на 25-ти дъщеря ми ще бъде там и мога да изпратя по нея.

Ето я и моята "козинка". Извинявам се, че заемам толкова много място. Не знам защо станаха такива големи полета, а сега нямам време да търся как да ги махна.

# 137
Добър ден момичета .
Страхотен ден днес успях да се намърдам в 42 номер понталон български размер.
Да уточня ,че като почнах този режим носех 56 номер.Явно и дълготе разходки доста помагат за
стопяването на целулита.
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
вече съм 68 кг. още малко и ще мина в трета фаза.

# 138
Похвал, похвал какво си купих вчера (впрочем дано да не съм сбъркала): чай Стевия. На ф-ма Био Хармони е, а като състав пише само сешен лист Стевия и още не съдържа ароматизатори, консерванти, оцветители, подсладители и др. добавки. Вчера веднага направих една каничка около 600мл. с 2 пакетчета. Пробвах го - не беше зле. Оставих го в хладилника и от сутринта си го пийвам като студен чай с лед - чудесна напитка за жегата. На мен лично ми хареса и определено даже ми е доста сладък (сигурно защото бая си постоя във водата).

# 139
Здравейте на всички  Hug СЛАБЕЕЩИ МАЦКИ Simple Smile много ви се радвам като прочета, че е паднало още някое килце, измайсторен е някоя нова режимна вкусотйка   bouquet
Да си призная, честно не ми се вярваше, че толкова видимо ще отслабвам и то на местата където са натрупани сланинките Grinning Качих се вчера на кантарев (бяха ми го скрили за десетина дни) и когато видях 69,400 кг. не вярвах на очите си  newsm44 newsm44 newsm44 качих се сигурно десет пъти, да не би да има грешка. Остават ми още 6 до трета, ще пека плешките пържолки, ще бъркам яйцата, ще съм сита и слаба  newsm68

Хубав и слънчев ден на всички!!!

# 140
  • Испания
 newsm78 Направих сладоледа с белтъците от стр. 12. Незамразен добре изглежда. Ще видим после и ще ви кажа.  lalalala

ЕДИТ: Доволна съм. Твърде добре стана:

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 15:23 от smileys

# 141
                       Премахвам целулит и други недостатъци на фигурата. Използвам Photoshop 8.0
                                            цена: 1000 000 Grinning

За такава сума и аз ще се подложа на интервенцията. Вие само ми дайте парите, пък аз ще си прежаля сланините  smile3534 smile3532

# 142
newsm78ЕДИТ: Доволна съм. Твърде добре стана:
smileys Изглеждат чудесно! Simple SmileПоздравления! HugСега ще трябва да търсим белтъци в бутилка,но такова чудо едва ли има у нас?! Sad

# 143
  • Испания
Мерси!  Simple Smile Неееееее, разбира се. Не трябва да се търси бутилката. Просто 9 белтъка и готово!  Simple Smile

В рецептата можеше да напиша 9 белтъка, но преведох дословно и вмъкнах снимка на бутилчицата просто като интересен факт. И тук отскоро ги продават така и то само в един супермаркет.

# 144
  • Лутаща се
smileys Изглеждат чудесно! Simple SmileПоздравления! HugСега ще трябва да търсим белтъци в бутилка,но такова чудо едва ли има у нас?! Sad
Когато готвя супа и застройвам с яйце винаги използвам само жълтъка. Белтъка не го изхвърлям, съхранявам го в кутийка за кафе с капаче. Също и когато ми трябват само жълтъци, за крем например.
Така обикновено винаги имам белтъци в хладилника. До сега ги използвах за блат за пица, но сега ще правя сладолед. Имам есенция мента, така че ще е ментов   chef

# 145
Жълтъците ,къде да ги дяна? newsm12Жлъчката ми ще се бунтува! smile3515
P.S.Чичко ГУГЪЛ ми каза ,че евентуално може да има този артикул на щанда за яйца в Метро.Ще трябва да проверя.

Последна редакция: ср, 13 юли 2011, 16:42 от Ivlin-Ивелина

# 146
  • Испания
Забравих да добавя, че са пастьоризирани белтъците и течни, не на прах.

В Гугъл излизат разни неща за такива в БГ. Значи, могат да се намерят. Наистина е по-удобно, отколкото да ги отделяш ти от яйцата.

# 147
  • София :(
               Добра ви вечер  Hug
          veroni76 , случили сме с теб на свекита, и моята така - готви за мен и за всички останали, ама пък вкусно готви бе и не се минава без да и пробвам всичките творения  ooooh! Blush
          smileys , да живеят китайците  Peace Този сладолед ... ще ме кара да се озъртам за такива белтъци май, май...
          merypopins , сигурно ще хвана мускулна треска на мимическите мускули, ама ако трябва, ще се усмихвам, колко му е, стига да се харесам най-сетне на снимка, пък била тя и обработена  Crossing Arms
           skarlet71 , на 25 - ти, живот и здраве, вече ще си пека дупето на морето, което ми напомня...
 Бургазлийки - от 25-ти до 03.08 съм в Черноморец, да си спретнем едно кафепиене, когато ви е сгодно!?
           Rossiana , супер   bouquet
           naniika , предполагам, че не е проблем чая. От къде го купи? Че аз в тези жети си пийвам много такива чайчета и тези, които имам взеха да ми омръзват...
          Ivlin-Ивелина , жълтъците - на маска за коса  Wink
          Няколко сладки козинки дефилираха днес през темата, но... в много неподходящо време, бре  ooooh! Хайде сега да раздам приспивните и да си лягам, че да се вталявам на сън  Wink

Лека, мека, палава, розова, прохладна и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 148
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Мимсе, рано рано раздаде козинките.  Hug
Преди да отплуваш към морето и събереш бургазлийки, ще има ли сбирка в София да свириш сбор? Поканата ми за режимно барбекю в полите на Витоша чака!Има ли мераклии за излет в покрайнините на София следващата събота?  Heart Eyes

Утре е протеинов четвъртък и си го чакам с кеф, ще обядвам яйца по панагюрски и фалшива шкембе чорба от пилешко филе за вечеря.  Laughing

# 149
  • София :(
               Добро утро  Hug
      Второ кафе пия, но.. без компания явно не действа  Laughing Така че... хайде на кафетооо...

Didranad , иска ли питане  Hug Само кажи какво ти се яде  Laughing
               Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт