Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 806
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
 Здравейте и от мен  Hug
 Честит рожден ден на Верони! Бъди жива, здрава, щастлива, слаба и все така красива!!! Сбъдване и на най–смелите мечти и многооооо успехи! Весело изкарване на празника! Много усмивки и добро настроение! Благодаря за почерпката   bouquet! (много рачета сме се събрали тук Wink )
  Много се кефя като видя резултати като на Анн! Евала и хвала на такъви българи! Честити нови мерки на всички, че да не пропусна някой Heart Eyes! Пък и аз да се похваля – днес кантарчето показа 49.8 кг.  Crazy. Ще изчакам още малко обаче, преди да си преместя линийката. Та деня ми се очертава да е страхотен Party. Свекито ми донесе цял бански след завръщането си от слънчева Испания (беше на гости малко). Не че не ми харесва, но тайничко се надявам до морето, да успея да се харесам с новичък на половинки Rolling Eyes
 Бях замислила прочитането на старите теми, но малката ми е много палава и просто не ми остава време напоследък. Ноооооо - си изтеглих книгата най–после и си я чета„ когато малкото Принцес спи.
 Пусто – и на мен ми се дохожда на една такава среща, ма нъцки  Crossing Arms. Ха дано да стане някой ден!
 Верно много протеинов този петък  Crazy Laughing. След всичкия протеин днес, само да посмее някой да не се похвали с тлъст минус утре Naughty Laughing
 Мимсче, много ти се радвам на постовете Heart Eyes! Винаги едни такива ведри, пъстри, вкусни и пухкави ( сега да не вземе някой да си помисли, че си хапвам козинките, че от многото свалени килограми, напоследък се случва да има лекинки недоразумения) Wink. Става ми хубаво на душицата! Продължавай все така да шариш!
 Хубав, прохладен и минусов ден!!! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 15:43 от euphoria_84

# 211
Верони, честит рожден ден, мила !   Hug  bouquet  Много здраве, усмивки, щастие и задържане по постигнатите резултати !  Hug  bouquet

# 212
veroni76 да си жива и здрава,много поводи за усмивки ти пожелавам, и успешно задържане на постигнатите резултати !!!

# 213
Здравейте момичета, аз съм нова в темата и смятам тези дни да започна Диетата. Но се нуждая от нагласа, преди година я започнах и не доизкарах. Сега сериозно съм качила още килца и вече съвсем нямам настроение ........
Но с вас мисля, че ще е по    - лесно, жалко че от скоро Ви чета.
 ПОЗДРАВИ И ОТ МЕН НА РОЖДЕННИЧКАТА!- много късмет и щастие,
днес и дъщеря ми става на 8 г.

# 214
  • София :(
              Добра ви вечер  Hug
          (не)Обикновена , да ти е сладка протеиновата "хапка"  Wink
          veroni76 , като ти гледам творенията..., а стигна до Варна тази година, а дойда да ме изхранваш  hahaha
          MariDi , събери малко тен и за мен, че да не стана като варен рак другата седмица  hahaha То при мен си е неизбежно де, винаги си спя на "закачалката" щом се изложа на слънце, но пък нали съм змийче..., така ми е хубаво да се напичам...
          desitka* , честита месечинка   bouquet Мисля че се справяш чудесно в трета, за разлика от мен  Blush Дано вече организма ти се успокои и спре да те шашка  Peace
          pepit , почти във всички големи вериги го има, ама много паре бе, пък и... относително режимен е...
          ЦвеTи , връзкарка такава... Значи десерта на следващата среща е от теб  hahaha Heart Eyes
           nikolexa , в колко ти е полета? Тя срещата точно другата седмица се очертава на необичайно място, ако се получи де, но... знае ли чавек кое, кога, как и защо...
           ArhMih , още не е свирен сбор за бургаската среща май, чакат мен  hahaha
           desivalko_ , па много Фантастиковци си имате бре, аз тук уж в центрото, пък нямам ни един на сгода  ooooh!
           euphoria_84 , на теб не ти ли е време да влизаш в трета вече? Да не чакаш да станеш прозрачна!?
           грет75 , да ти е жива и здрава дъщеричката, а мама да се взема в ръце и да става слаба и красива  Peace Hug  bouquet
          Софиянки, нещо не проявявате ентусиазъм за среща в полите на Витоша  Rolling Eyes Хайде, чакам ви на ЛС за потвърждение  Hug
           Пак сте попропуснали протеинчетата днес... Да се  насладим  на още  няколко  хапки  свежи  протеинчета  Wink
           Може и да е раничко за козинките, ама... аз съм стар човек, пък и... петък е все пак - време е да си почина..., а вие - когато искате ги гушвайте.

Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 215
 bdbaloni
Честито на рожденничката!
Пожелавам здраве, щастие и много успехи

# 216
Момичета, благодаря ви за хубавите пожелания! Днес се възползвах от пълнолунието и бях на протеини, поради което излизането го отложих за утре. Утре вечер се точа на биричка с трицона на някое капанче на морето. Ще си направя гала-вечер. Последните месеци хапвах трицоната само печена на фурна. Алкохол не съм близвала от преди режима. Дано не вържа кънките от една бира, че ще стана за смях ooooh!

# 217
Искам да попитам може ли да се яде пушено пилешко бутче ( без кожата ), защото не съм срещала нищо по въпроса в прочетеното до сега.

# 218
  • Испания
Искам да попитам може ли да се яде пушено пилешко бутче ( без кожата ), защото не съм срещала нищо по въпроса в прочетеното до сега.

По принцип не е забранено, но не прекалявай, защото обикновено пушеното месо и риба са много солени и "бъкани" с какво ли не, включително продукти, съдържащи захар. Консумирането им води до задържане на вода, задържане на загубата на тегло и дори покачване на теглото.

# 219
Мерси-ще внимавам значи!

# 220
Добро утро дюканки.
И днес кантара ме обича показа ми 67 кг. още само 17 кг и ще съм в идеална форма.
Направо не можах да повярвам ,че вече отново влизам в старите парцалки.
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 221
  • София :(
              Добро утро  Hug
          Хайде да пием кафе в това слънчево съботно утро.

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 222
Верониии,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,МИЛА!Малко на патерица ,но все пак : Да си жива,здрава,обичана и много,много щастлива!Желая ти също мир и спокойствие в душата!

# 223
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Привет момичета,  Hug
минавам да се отчета след І ударен етап от режима. За 5 дни свалих 3 кг. и сега съм 85 кг.
Въпреки, че рядко пиша ви чета редовно. Благодаря ви, че ви има. С вас придържането към режима е по-лесно и неусетно минава времето. От днес минавам във ІІ етап.
Честито на всички празнуващи и на патерици на празнувалите.   bouquet

# 224
Приятен ден и от мен newsm03. Дойде и моя ред да преместя лентичката надолу. От 3дни имам нов кантар та започнах точното мерене от 14 юли. За 3 дни сам -1.700. Вече видимо съм отслабнала От 14юни съм на режима Започнах да влизам в много от старите си дрехи(аз нали ги имам всякакъв размер) Много съм мотивирана и този път наистина ще успея. Пожелавам лек и успешен ден на всички smile3525 newsm51

Общи условия

Активация на акаунт