Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 811
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания
Честит Рожден Ден, veroni76! Бъди жива и здрава, винаги усмихната, много обичана!

# 196
  • София
Добро и слънчево утро!  Hug

veroni76, Честит Рожден Ден!

Да си жива и здрава, усмихната и все така позитивна!

Сега ще направя първия плаж за годината  newsm44
Дано ми повлияе отслабващо  Joy

Приятен и слънчев ден  Hug

# 197
  • Плевен
Veroni, Честит Рожден Ден! Желая много усмивки, много любов и всичко, което си пожелаеш да стане реалност!

# 198
Честит рожден ден!veroni76! Желая ти много здраве,усмивки,любов и сбъднати желания!

# 199
  • София
ЧРД, veroni76!!! Да си жива и здрава, усмихната и безгрижна, слаба, красива и щастлива!!!   bouquet

Добре, че е Анн с редовните си месечни отчети, та да се подсещам, че "утре аз съм на ред"  Laughing
Днес правя 3 месеца в 3-та, което е ок. 1/3 от 3-тата ми.., Много тройки, много нещо  Mr. Green
Кантарът отсече: КГ-60.00, Т-72.5, Х-98, Б-56.5. В сравенение с влизането ми в 3-та фаза, нямам никакви промени, освен в бедрата с +1 см.   Confused
След толкова много тройки, мисля, че е крайно време да почна да свалям и по 3 кила на месец  Flutter

Мимс, мерси за протеинчетата, и днес не си ме пропуснала  Heart Eyes Айде и аз да ви почерпя по случай случката  Grinning

# 200
Здравейте, и от мен. Имам едно въпросче от къде мога да си закупя този сладолед Зеро. На коя фирма е. Благодаря предварително.

# 201
В Пикадили! Hug

# 202
 veroni76 Честит рожден ден.Желая ти много здраве, щастие и любов.Също така ти желай много успехи.
И днес кантара ме обича -500гр вече съм 67.500кг.

# 203
Здравейте, и от мен. Имам едно въпросче от къде мога да си закупя този сладолед Зеро. На коя фирма е. Благодаря предварително.
Има го в Пикадили, Фантастико и Метро! На фирма „Mr Sweet’s“ е! В момента във Фантастико е на промоция и струва 3.69 лв. Цената е по-евтина и от тази в Метро!

Veroni, честит рожден ден!   bouquet

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 13:55 от ЦвеTи

# 204
здравейте пак от мен,

Абе софианките кога и къде си правите срещите, да знам другата седмица ако ми остане време преди полета обратно дали ще мога и аз да дойда да се запознаем лично поне с редовните участнички? Grinning

# 205
  • Плевен
Еее, много протеин - много нещо! Мерси на Мимс и Деситката - за всекиго ще има по нещо!
Ааа, Николекса! Мога само да съжалявам, че не съм софиянка (само дето съм родена там!), че да се видим и да се запозная с теб! Поздрави и целувки! И аз излизам след 2 часа в отпуска, но ще отпътувам към моренцето! Ура! Ще гледам да се явя на бургаската среща! Трябва да се върна назад да видя за кога и къде е определена!
Кво стана писмото ми - еее, ааа, ооо! Хайде чао!

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 14:03 от ArhMih

# 206
  • гр.София
Добре де аз ходих в няколко магазина на Фантастико в Дружба , в 3 ако трябва да съм точна и никъде го няма  newsm78

# 207
  • Плевен
Щом имате хладилници в къщи - направете си от белтъци и сухо мляко и лапайте! Що хабите сили да се разхождате в тая жега и да го търсите тоя Зеро?

Ииии - браво пак на Смайлсчето!!!  - имаме си лесно съдържание за вкусотийките  chef  bouquet!

# 208
  • гр.София
Аз не разбрах за сухото мляко какво да бъде  newsm78
Марка ? колко % масленост ?

# 209
  • Плевен
Амиии - кой каквото намери! Моето е 1,5% - от Кауфланд и незнам марката! Имаше и на BIOSET eдно - но с 34% белтъчини и 54%въглехидрати...но нали пък се слагат 1-2 лъжици! Колкото е по-обезмаслено - толкова по-добре! Всъщност тия въглехидрати сигурно идват от някое подсладено такова сухо мляко - предполагам, че има и без въглехидрати!?!

Общи условия

Активация на акаунт