Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 813
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
Привет сладурки  Heart Eyes
по повод на косопада и аз имах ужасен косопад и благодарение на тривитаминола се оправиха нещата (да чукам на дърво  Praynig) един път в седмицата маска с него, на третото мазане вече почти не падаше нищо
smileys снощи по нощите реших и аз да пробвам твоите вкуснотии,еми какво да кажа за този шоколадов чийзкейк от 10 страница... е те такова вкусно чудо не бях яла ,тази сутрин мислех да снимам ама не стигнах до телефона вече беше нарязан и заминал наполовина  Blush благодаря ти за търпението и чудесните рецепти които си превела (аз квато съм готованка в Бг форума трябваше да ги видя )   bouquetгорещо препоръчвам на всички да опитат
хубав ден и много усмивки  Hug Hug Hug

# 181
Има ли пушачки ползващи Стевия?Чета че намалява никотиновия глад.Има ли нещо вярно според вас?
На мен не ми намалява, но и аз пуша 1 кутия  за 4-5 дни.

Последна редакция: чт, 14 юли 2011, 17:14 от lout

# 182
Да сляза от "балкона" за малко Wink
Скарлет и останалите, които имат проблем с косопада, ето малко инфо за шампоан против косопад.
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=233747
Лично аз не съм го пробвала, моя позната го ползва преди време заради много силен косопад след раждането на детето й и е много доволна от него. Казва, че косата й е по-гъста и хубава от когато и да било.
ANNAFACE, повече от чудесни резултати. Поздравления. И аз, както някой друг каза, се захванах с режима подтикната от твоите резултати. Имам доста време докато ги постигна де Embarassed
На всички - весел и отслабващ ден.

# 183
Много ефикасен срещу косопд е шампоана на Фито. Той е медицински и е предназначен само за жени. Всъщност той ме спаси от страшен косопад след второто раждане.

# 184
Благодаря на всички за поздравленията,знаите,че много от свалените кг,дължа на вас  bouquetLOUTблагодаря и на теб Hug.Оф като знам,че имам още 20кг.направоооооо Sick всеки ден се моля да издържам и да не съгрешавам и затова всеки ден съм във форума,чета и се надъхвам от всяка една от вас newsm51.Аз да се върна мааалко назад в темата за как реагират другите за нас-моето мнение,имам поне 5 човека който са свалили по 20кг.или са 50кила с мокри гащи и всички ми казват така си добре,няма нужда да отслабваш,да бе да 100кила добре ooooh! да се търкалям като ходя и всички ми казват много е трудно да се отслабне,абе ген не се мъчи дори и лекари са ми го казвали Crossing Arms и аз си мисля те как са се гърчили да отслабнат и някак си наистина усещам,че другите завиждат ли не знам,но не искат другите около тях да изглеждат добре или да са слабиЛека вечер на всички

# 185
  • София :(
              Добра ви вечер  Hug
          envia , то кое ли му се отразява добре  ooooh!, а мен отпуската тепърва ме чака...  Confused
          ANNAFACE , Джилезна си, БРАВО   bouquet  Heart Eyes и да ти кажа... не знам какви недостатъци си намираш ти, обаче ако питаш някой мъж, ама не твоя, си... мацка, та дрънкаш, но не на кухо  Peace hahaha
          naniika , то е ясно, че "дебелата" ще ти стои грозно, дано "слабата" е по мярка вече  Peace Че имаче много ще ти бръкне в джЕба това удоволствие...
          ArhMih , за мен пък е по-важно не да изглеждам като нея, а да се чувствам добре в кожата си и да съм здрава. Манекенка никога няма да стана, но какво от това!?
          skarlet71 , благодаря  Blush Такъв комплимент не съм получавала, пък е толкова приятно...  Crazy
           GalaEluard , от А до Я на Допелхерц и от време на време пак техните с лутеин, че съм кьорчо.
           smileys , не се чувствай виновна, рецептите които ни превеждаш са спрахотни, друг е въпроса кой до къде е превъзпитал  Animal Pig в себе си. За мен също не е проблем да си прибера излишната доза от нещо и да не и налетя, но... за някои момичета е трудно - като направят нещо вкусно и ... няма удържане, въпреки осъзнаването, че се прекалява с едно или друго... Седят ми сега 4 дози двойно шоколадов Брауни в хладилника, яде ми се сладко, та ми се вие, но... изядох си триците сутринта и ако искам сладкиш - ще почакам до утре. Отделен е въпроса, че в тази жега ми се яд по-скоро на устата, не на стомаха  Blush
          Rossiana, к`ва баница бе  ooooh! Sick Да, изкушава ме тестяното, обаче... мазното ми е противно... Даже днес правих една супа за един дядо, който си отглеждам, сипах две лъжици олио на сигурно 3 - 4 литра вода и като плувна тази ми ти мазнотия...  Naughty
          marushok , бъркаш мила, той Кантарев точно защото те харесва ти казва истината - да те стимулира  Peace
          skarlet71 , не се шашкай, според мен е от жегите и аз се скубя на поразия, въпреки че обикновено нямам такъв проблем. Преди да посегнеш към химията пробвай естествените илачи - хума; маска с газ, мас и оцет; с тривитаминол... Модерните шампоани може и да се хубави, но... ефекта им е до време  Peace
           Mira 1919, всяка порода, всъщност всяко отделно кученце, си има предимства и недостатъци, важното е да се научите да се уважавате взаимно, а кой какво си говори..., ами катинар на хорските усти не можем да сложим. А кокерите, до кокото знам, са интелигетни животни, може би малко своенравни, но пък всеки си има трески за дялкане...
           Сега да нашаря един доста подранил призив,но... така се случват хубавите неща  Wink

Софиянки, поканени сме на барбекю - очаквам ви на ЛС за потвърждение и уточняване на процедурните въпроси. За желаещите да присъстват - срок да потвърдят до 24.00 часа в събота вечер 16.07!!!    
       Дойде време и за козинките май... Раничко е, като че ли, но...

Бургазлийки, уговорихте ли вече кафепиенето  Wink            
                 Хайде, лека, мека, палава, розова, режимна и прохладна нощ от мен  Hug Hug Hug

# 186
Ама само аз ли останах дебела в Пазарджик??? Ако има някой нека ми пише на лични  friendship

# 187
  • Плевен
Днес да не ви е напекло слънцето? Защо някои дами не ме разбират като пиша? Мимсче, аз на никого не искам да приличам, даже не ме е срам след първото потапяне в морето и на плажа да си ходя така! Аз знам какво представлявам и за мен формата не е фикс идея! Но казвам, че това там фитнес маникенче се кахъри за нещо дето не се и вижда! Затова! А аз не получавам комплекси, нито инфаркти от наднорменото си тегло, просто се боря с него! И си се харесвам по всяко време! И по-пухкавичка и по-слабичка!
Както и почнаха пък интерпретации на тема "прасчо в рецептите на Смайлс" - нито съм казала, че сайта ми е виновен, нито че ям неудържимо! Просто първият път като си направих шоколадово сладкишче вече си бях закусила мляко с трици сутринта и когато реших следобед да опитам произведението си не успях да спра наистина, но то беше в малка паничка с 3 лъжици трици. Та ми станаха 6 за деня! Затова и не повтарям повече с това сладкишче неустоимо! Извинила съм се на когото трябва и повече няма и да се обяснявам (може и мен да ме е хванала жегата, въпреки климатиците!) Лека нощ!

# 188
  • Лутаща се
Мимс, видях нещо, което май се случва за първи път. В една "черга" два пъти да се обърнеш към някого. Ако знаеш как се кефя, че е към мен  ukliam1
Истина е, вашите снимки ме накараха да се замисля какво съм направила със себе си  Embarassed
Сега постигнах желаната визия. Остана да я задържа. И ще дам всичко от себе си, за да го постигна.  smile3521
Относно косопада - и аз реших да опитам с маска с тривитаминол. Лошото е, че нямам сивнска мас. Всичката я дадох на майка ми като започнах режима, за да си захранят бройлерите. А и за мой срам не знам как да я преваря, за да стане на крем и да се  обезсоли. Но това може да се научи.

Сега съм решила в неделя да си направя първата маска, че тогава мога да си позволя да се размотавам два часа с найлонова кесия на главата.  newsm08

# 189
         ArhMih , казваме едно и също, но по различен начин  Hug
Думите ми бяха насочени не толкова към теб, а по-скоро към тези, които са тук за 3 - 4 - 5 кила, които никой, освен тях, не забелязва.

# 190
  • София
Здравейте момичета,   bouquet

Третата при мен хич не върви, но то си е въпрос на самодисциплина - и аз без едно мога, но с едно не. Обърнах я почти на втора, но нищо сега целта ми е да си дисциплинирам волята и да не ми е "голямо окото" -както казват старите хора. Трудно е, но се уча. Докато не ми стане навик и втора природа да изяждам само толкова, колкото е необходимо за да се нахраня ще си стоя в нещо като "втора +"  Sick

Възхищавам се на ANNAFACE ! Страхотна мацка си, резултатите ти са невероятни. Сигурна съм, че ще ги запазиш!  bouquet  bouquet

Варненки , на линия ли сте? Тази вечер пътувам към вас - да не идем на срещата само с veroni76  Joy Joy 

mims, хайде бе жена, чакам те на рейса  Laughing

skarlet71, аз също като теб съм зле с косата. Последните седмици кособада е ужасен, а пия витамини.

Хайде, че  рейса ще ме остави! Joy

# 191
Варненки , на линия ли сте? Тази вечер пътувам към вас - да не идем на срещата само с veroni76  Joy Joy  

Три ще сме със сигурност! Mr. Green

P.S.1veroni76, честито миличка! Hug Много здраве и щастие ти желая! Виждам, че другото го постигаш и сама! Wink Подмладяваш се, разхубавяваш се! Нека винаги да е така!  bouquet

P.S.2

Тази протеинова "хапка" си я заплювам! Mr. Green Много съм пристрастна към татуираните и т`ва е! Crazy

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 07:04 от (не)Обикновена

# 192
Добро утро момичета! Днес ставам на 35 години. Благодарение на вашата подкрепа изглеждам на 25 г. Кантарът беше благосклонен тази сутрин. Тази година си направих най-хубавия подарък.
Днес реших аз да ви поднеса кафето . И да споделя за закуска мои дюкански творения

[/img]

# 193
             Добро утро  Hug
          Хайде на петъчното кафе  Wink

Пък може да се пооблажим с някое и друго режимно петъчно протеинче...  Wink
          veroni76, ЧРД  Hug

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 194
Добро утрo,прекрасни! Heart Eyes
Честит рожден ден,veroni76!Желая ти всичко най-хубаво,здраве,късмет,добро настроение и споделени мигове!  bouquet
Включвам се рядко,но се старая да ви изчитам,че да съм в час.При мен нищо ново - падна още един кг,нещата вървят добре.
Пак ме вдъхновихте - поздравления за резултатите  bouquet
newsm78 Направих сладоледа с белтъците от стр. 12. Незамразен добре изглежда. Ще видим после и ще ви кажа.  lalalala

ЕДИТ: Доволна съм. Твърде добре стана:
Само да добавя нещо по повод този прекрасен сладолед - в опитите си да направя сладолед ,че без него лятото ми е много трудно,та миналото лято правих подобен,но добавих и няколко лъжички сухо мляко.Не помня пропорцията,но стана много вкусен - сухото мляко му придаде млечен вкус, без да го направи на ледени кристалчета  chef

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 08:57 от Rinusha

Общи условия

Активация на акаунт