Дюкан ще помогне на всички навред как да погледнат смело напред - 253

• 40 681
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
veroni76 Laughing и аз току надничам, поради същите причини, че да не пропусна купонЯ!

# 691
Който е отслабна с 3-та фаза,след това какво?Минава на 4-та ли?

Килограми се свалят във втора фаза. Трета е за задържане на теглото /х 10 дни за всеки свален килогарм/. Като свърши Трета, преминаваш в Четвърта.

Чете ли книгата?  newsm78
Разбира се че съм я чела.Работата е там че след като изкарах 5 ПП дни-ударни,изкарах 5 дни ПЗ и нали се обривах,та след консултация с ЛЛ ми каза да внимавам с ПП дните. Подкарах почти 3-та фаза.Та така отслабнах 9 кг.Вкарах си  всичко като в 3-та по книга и вече втори кг пада втора седмица.Работата е че не искам да отслабвам повече,но пък и не искам да надебелея.Явно това че никога не съм правила диета има значение.И сега каква фаза да правя?Малко е объркано,защото не съм била в чиста фаза.

Последна редакция: сб, 13 авг 2011, 16:31 от lout

# 692
да, сладката са с плодове ,но аз пропуснах да кажа че това бяха някакви "фалшиви" сладка- тоест нямаше плод в тях ами пак някакви растителни заместители...маргарина....ами не запомних съставките, впечатлих се само че е растителен ама и цената му беше към 12-13 лв та се замислих какво ли толкова има вътре  Thinking
veroni76 ,вдъхна ми оптимизъм,благодаря ти Hug кога ли и аз ще се харесам в някоя рокля Embarassed
Исаче,пшеничните трици ги има в испанските рецепти- 4 към 2 е някъде съотношението в рецептите между овесени и пшенични,незнам само с овесени ще стане ли....ще пробвам Simple Smile но за днес вече си взех дозата трици Sunglasses
Иначе днес ми е последния ударен ден Simple Smile утре ще съобщя общо свалените килца за тази фаза
сега обаче ще започнат пък въпросите относно смесените дни Laughing но като за начало да питам- може ли да има непроитеиново хранене,тоест да обядвам само домати и краставици да речем...
хайде отивам в темата с рецептите да мисля вечерята Simple Smile
много ми се иска да дойда на варненската среща ,но утре съм вечерта на работа Sad,но нищо- тази не е последната нали  Wink

# 693
може ли да има непроитеиново хранене,тоест да обядвам само домати и краставици да речем...
Зеленчуците са за гарнитура.

# 694
интересно ми е колко % от хората запазват теглото , което са постигнали  ,
старите кучета тук все имат някакви наблюдения , какво е тяхното мнение ?

# 695
  • Испания

Социологическо проучване ли правиш?  Joy

# 696
Варненски сбор - Неделя-14.08. 2011г. - 15.00часа пред Фестивален Комплекс(ФК).
Покани персонални няма да изпращаме, Моля, всички, които имат желание да се явят в уречения час!
Ние ще сме там! Wink Hug Peace

# 697

Социологическо проучване ли правиш?  Joy

А старите кучки дали са наблюдателни!?! Mr. Green

За срещата - ще дойда! Peace

# 698
Благодаря, момичета. Ще мина на 3/3 дано да е по- лесно, а и дано пак да дойде раздвижването при Кантарев

# 699
Viki011  , само да ти кажа като приготвяш нещо от испанските рецепти , прави снимки и ги пращай на Смайлис с пояснения , за да ги прибавя в темата - понякога като видиш българското изпълнение и уточнения ти изглежда по-добре и по-вкусно ,отколкото на оригиналната снимка и рецепта. А за пшеничните трици не знам - аз ползвам само овесени - ако пише 2 с.л.овесени и 1 с.л.пшенични , просто слагам 3 - овесени. Не знам дали има разлика във вкуса - Смайлис ще каже  Simple Smile

Смайлис - чудни нещица си спретнала за следващата седмица   chef  Да знаеш , че ако не се върнеш в България , аз ще се пренеса в Испания , барабар с челядта , да се сродяваме по-бързо , за да "намазвам" от твоите дюкански ЧУДНОтии !!!  smile3508  love001

# 700
  • Испания
Не знам дали има разлика във вкуса - Смайлис ще каже  Simple Smile

Скицооооооооооо, скицооооооооооо! Да не съм аз последна инстанция?  Joy Смея се тук по нощЯта...

Допреди година и нещо най-чинно си слагах според рецептите и от едните, и от другите. После започнах само с овесени трици да правя всичко. Преди около 2 месеца, като буууууууууумна тук режимът и изчезнаха овесените, си купих пак пшенични, за да не остана без запаси /пак ги комбинирах с овесени/. За мен няма разлика. Но в никакъв случай не трябва да решаваме да ползваме само пшенични, защото от тях файда - йок /казано на чист български език  Joy/.

Така че, Исаче, да си хрупаме овеса!  Wink

Исаче, благодаря!  Embarassed Записвам те в списъка на желаещите за осиновяване.  Wink Joy

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 11:55 от smileys

# 701

Така че, Исаче, да си хрупаме овеса!  Wink

Исаче, благодаря!  Embarassed Записвам те в списъка на желаещите за осиновяване.  Wink Joy

За мен е ясно - истината е в овеса !  Naughty

Само гледай да ме сложиш по-напред в листата на чакащите , защото ще окьоравея от зяпане в монитора да си избирам рецепти  Laughing

И един такъв въпрос - преди време бях питала дали мога да давам овесени трици на малкия , вместо овесени ядки , но някой ми беше отговорил , че не са подходящи за деца . Може ли някой да ми каже защо е така  newsm78 ?

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 02:34 от isache

# 702
Исаче  Hug триците  не съдържат калориите и хранителните вещесва на ядките, защото те са само обвивката на зърното.Служат само като метла за червата и затова ни помагат като изчистват шлаката и подобряват перисталтиката.Освен това отнемат част от магнезия в организма и затова в новите си книги Дюкан препоръчва повреме на първа фаза (заради високото съдържание на протеина, който поемаме) да се започне с лъжица и половина и после постепенно да се увеличи до 3 лъж. в трета и четвърта.
За децата определено само ядките, за да се използват полезните вещества съдържащи се в тях  Peace Ако много му са едри на детенце смилай ги.Тук е много популярно брашното от овесени ядки и масово се използва в детското хранене.
пп Абе вий що не спите, А? С безсъние по трудно се слабее  Wink Айде лягай и лека от мен   bouquet

# 703
  • Пловдив
Добро утро и усмихната неделя!

# 704
isache,дневната нужда от фибри е като към годините се добави 5,т.е.за дете на 1-2г 1плод +1 зеленчук са достатъчни,другото натоварва стомаха,червата и т.н,освен че извлича и минерали и са нискокалориини..Така че при децата пълнозърнестите и варивата/боб,леща,грах/ не се дават,а се избират по меки зеленчуци.
На по-голямото детенце/Петър/ може от време на време по малко,но на Теодор му е рано. Peace
п.п.Ето една статия по този въпрос с прекаляването на фибри.Все пак човека е всеяден,а не преживно.
http://lichentrenior.com/fibrite-v-poveche-sa-vredni/

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 08:04 от lout

Общи условия

Активация на акаунт