Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 909
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
На Иво тая Съни ще му изяде главата.

# 691
  • София
Кого погребаха, че правя няколко неща едновременно и не разбрах
Николов.

Стига бе Shocked А казаха ли как умря?

# 692

Простреляха го в миналия епизод.

# 693
Ей, дали наистина е мъртъв(Николов, де)? Нещо ме съмнява тази негова смърт newsm78

# 694
Ей, дали наистина е мъртъв(Николов, де)? Нещо ме съмнява тази негова смърт newsm78

И мен! Много започнаха да умират нещо.

# 695
Според мен няма логика да го крият,на тях той им трябва да е около Джаро.

# 696
Какво стана накрая с бащата на Мартин? Нищо не разбрах от тая серия, детето непрекъснато бръщолевеше, пак ще гледам в нета като излезе. А пък другата серия направо .... нямам търпение!

# 697
Починал от инфаркт,след като го арестуваха.

# 698
Аз я пропуснах серията, ще чакам сега да я качат, че нямам търпение да видя какво става!

# 699
  • Stuck in a moment
Бащата на Мартин го хванаха тези от СОТ, а после Джаро като му плащаше, му каза, че "старият тарикат умря от инфаркт". Ние отначало не повярвахме, но после такава дълга ретроспекция дадоха с бащата на Мартин, че явно е истина.
В този епизод за първи път се изкефих на Мартин, някак беше по агресивен, мисля че търпи развитие.
Чочо П. със сигурност ще е супер в ролята си Simple Smile

Абе , пак супер серия, само дето е толкова кратко!

# 700
На мен Ивайло Христов ми харесаха много, актьор от класа. Мартин така и не може да ми стане симпатичен. Така се надявах в тази серия Иво да му хвърли един хубав бой.

# 701
Но съгласете се, че тази серия игра много добре Мартин. Все повече задобрява. Нищо общо с декламирането в първия сезон.

# 702
Какво стана накрая с бащата на Мартин? Нищо не разбрах от тая серия, детето непрекъснато бръщолевеше, пак ще гледам в нета като излезе. А пък другата серия направо .... нямам търпение!
Не ги ли слагате децата да спят по това време , че да гледате на спойствие . Mr. Green Wink
Едно време всички деца след сънчо ни паркирваха по леглата .. Tired

# 703
и на мен много ми хареса играта на Мартин в тази серия, браво  Peace

# 704
Аз съжалявам, че ролята на Ивайло Христов е епизодична - велик е!

Общи условия

Активация на акаунт