Под Прикритие - тема 3: В тръпнещо очакване на Сезон 2 !

• 76 893
  • 740
  •   1
Отговори
# 735
На Мартин му трябваше лична причина, че да се активизира за Джаро. До сега го караше само на чест и не можеше да разбере личните причини на Попов. Пък и беше на крачка да смени отбора, сега това няма се случи. Марто ще тръгне да отмъщава.

# 736
На Мартин му трябваше лична причина, че да се активизира за Джаро. До сега го караше само на чест и не можеше да разбере личните причини на Попов. Пък и беше на крачка да смени отбора, сега това няма се случи. Марто ще тръгне да отмъщава.
Peace
Сега най-накрая и той бе истински и лично наранен (не че със Съни не беше, ама... го понесе  Wink ). И се надявам да видим истинска емоция от него вече, ще стане добре, ако успее...  Peace

# 737
Peace
Сега най-накрая и той бе истински и лично наранен (не че със Съни не беше, ама... го понесе  Wink ). И се надявам да видим истинска емоция от него вече, ще стане добре, ако успее...  Peace

Съгласна съм с вас. Аз също се надявам Мартин да покаже по-силни и истински емоции... а, дано Peace
Ще има ли нова тема? Peace

# 738
Опаа  Laughing

Може ли нова темичка  Flutter   bouquet

# 739
  • с трима мъже :)
bugsy, къде си? ще ни заключат Sad

ПП: Аааа, ето го разковничето:

БЪГСИ: към края на темата сме, утре вечерта ще пусна новата 

# 740
Ето ме, извинявам се, за снощи обещах, но не успях. Днес цял ден - ангажименти и не съм влизала, сега започвам да я подготвям и ще я пусна тази вечер.

едит: новата тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=630299.new#new

Последна редакция: ср, 21 дек 2011, 22:38 от bugsy

Общи условия

Активация на акаунт